Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Dossier Telfort CombiVoordeel

Inleiding


Klanten van Telfort profiteren met CombiVoordeel van vele voordelen. CombiVoordeel is voor klanten die meerdere abonnementen van Telfort combineren. De voordelen die je krijgt hangen af van de Telfort-producten die op je adres geregistreerd staan. Een combinatie van Telfort Internet en Telfort Mobiel, of twee Telfort Mobiel-abonnementen op hetzelfde adres is al genoeg om in aanmerking te komen voor extra’s. Met Telfort Interactieve TV erbij heb je de keus uit nog meer aanbiedingen! Hoe meer producten van Telfort je op je adres hebt, hoe meer voordeel je krijgt.

Let op: door bij Belsimpel te kiezen voor CombiVoordeel kies je automatisch voor CombiVoordeel ‘2x Zoveel’. Wil je gebruikmaken van een van de andere opties van Telfort CombiVoordeel, zoals bijvoorbeeld €5 maandelijkse korting? Dan kies je bij Belsimpel voor Telfort Mobiel zonder CombiVoordeel en vraag je je voordeel achteraf aan bij Telfort.

Is er op jouw adres al een Telfort Combivoordeel-abonnement actief? Dan geldt automatisch het voordeel waar je bij dit abonnement voor hebt gekozen, in plaats van de bundelverdubbeling.

Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle Telfort-abonnementen met Combivoordeel!

De voordelen van Telfort CombiVoordeel2x Zoveel

Met deze aanbieding krijg je van Telfort maandelijks 2x zoveel data, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Door bij Belsimpel te kiezen voor Telfort Mobiel CombiVoordeel wordt je internetbundel automatisch verdubbeld, mits je aan de voorwaarden voor Telfort CombiVoordeel voldoet.

Wanneer kom je in aanmerking?

Optie 1:
Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis

Optie 2:
Twee of meerdere Telfort Mobiel-abonnementen (met een bel- of internetbundel)

€5 korting

Je krijgt van Telfort €5 korting op je maandelijkse Thuis-factuur

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis

Gratis TV-Pluspakket

Met het TV-Pluspakket haal je nog meer uit interactieve TV van Telfort. Dit Pluspakket breidt je zenderpakket uit met 30 nieuwe kanalen vol spannende series, de beste films en de interessantste documentaires. Ook zijn er bijvoorbeeld extra zenders met de leukste programma's voor kinderen. Zo is er voor elk wat wils!

Bovendien kun je met het Pluspakket van Telfort ook makkelijk live TV pauzeren, uitzendingen tot een week terugkijken en programma's terugspoelen als je het begin hebt gemist. Je kunt dus met een gerust hart nog even thee zetten voor je je op de bank nestelt!

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis + Interactieve TV

Gratis FOX Sports Eredivisie

Wil je geen enkele wedstrijd van de Eredivisie missen? Dit Telfort CombiVoordeel pakket is ideaal voor liefhebbers van Nederlands voetbal. Je kijkt alle wedstrijd van de Eredivisie, de Jupiler League en het KNVB Bekertoernooi live. Daarnaast zie je ook alle voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

En wil je nog snel een biertje pakken terwijl het eerste fluitsignaal net heeft geklonken? Geen probleem! Je zet namelijk met dit TV-pakket makkelijk live tv op pauze. Ook kun je programma's naar het begin terugspoelen en wedstrijden tot een week terugkijken.

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis + Interactieve TV


Hoe activeer ik Telfort CombiVoordeel?


Door bij Belsimpel te kiezen voor Telfort Mobiel met CombiVoordeel, kies je automatisch voor CombiVoordeel ‘2x Zoveel’. Na je bestelling bij Belsimpel hoef je hier zelf niets meer voor te regelen. Als je aan de voorwaarden voldoet, krijg je automatisch maandelijks 2x zoveel data. Voor de overige Telfort CombiVoordeel-varianten bestel je Telfort Mobiel zonder CombiVoordeel bij Belsimpel en meld je je daarna op de site van Telfort aan voor het gewenste voordeel. Dit geldt voor CombiVoordeel €5 korting, het Gratis TV-Pluspakket en Gratis Fox Sports Eredivisie.