Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Dossier Telfort CombiVoordeel

Inleiding


Klanten van Telfort profiteren met CombiVoordeel van vele voordelen. CombiVoordeel is voor klanten die meerdere abonnementen van Telfort combineren. De voordelen die je krijgt hangen af van de Telfort-producten die op je adres geregistreerd staan. Een combinatie van Telfort Internet en Telfort Mobiel op hetzelfde adres is al genoeg om in aanmerking te komen voor extra’s. Met Telfort Interactieve TV erbij heb je de keus uit nog meer aanbiedingen! Hoe meer producten van Telfort je op je adres hebt, hoe meer voordeel je krijgt.

Let op: door bij Belsimpel te kiezen voor CombiVoordeel kies je automatisch voor CombiVoordeel ‘2x Zoveel’. Wil je gebruikmaken van een van de andere opties van Telfort CombiVoordeel, zoals bijvoorbeeld €5 maandelijkse korting? Dan kies je bij Belsimpel voor Telfort Mobiel zonder CombiVoordeel en vraag je je voordeel achteraf aan bij Telfort.

Is er op jouw adres al een Telfort Combivoordeel-abonnement actief? Dan geldt automatisch het voordeel waar je bij dit abonnement voor hebt gekozen, in plaats van de bundelverdubbeling.

De voordelen van Telfort CombiVoordeel2x Zoveel

Met deze aanbieding krijg je van Telfort maandelijks dubbel zo veel belminuten en MB’s, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Door bij Belsimpel te kiezen voor Telfort Mobiel CombiVoordeel krijg je automatisch twee keer zo veel MB’s en minuten, mits je aan de voorwaarden voor Telfort CombiVoordeel voldoet.

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis

€5 korting

Je krijgt van Telfort €5 korting op je maandelijkse factuur. Dit wordt verrekend op de factuur waar ook Interactieve TV op staat.

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis

Gratis Opnemen pakket

Het gratis Opnemen pakket laat je je favoriete programma’s en series opnemen en terugkijken wanneer het je uitkomt. Zo hoef je nooit meer iets te missen! Met het Opnemen pakket neem je meerdere programma’s tegelijk op en bewaar je tot 200 uur van deze opnames. Interactieve TV Online biedt je de mogelijkheid de opnames op afstand in te stellen.

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis + Interactieve TV

Gratis FOX Sports Eredivisie

Wil je geen enkele wedstrijd van de Eredivisie missen? Dit Telfort CombiVoordeel pakket is ideaal voor liefhebbers van Nederlands voetbal. Je kijkt alle wedstrijd van de Eredivisie, de Jupiler League en het KNVB Bekertoernooi live. Daarnaast zie je ook alle voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis + Interactieve TV


Hoe activeer ik Telfort CombiVoordeel?


Door bij Belsimpel te kiezen voor Telfort Mobiel met CombiVoordeel, kies je automatisch voor CombiVoordeel ‘2x Zoveel’. Na je bestelling bij Belsimpel hoef je hier zelf niets meer voor te regelen. Als je aan de voorwaarden voldoet, krijg je automatisch maandelijks dubbel zoveel MB’s en minuten. Voor de overige Telfort CombiVoordeel-varianten bestel je Telfort Mobiel zonder CombiVoordeel bij Belsimpel en meld je je daarna op de site van Telfort aan voor het gewenste voordeel. Dit geldt voor CombiVoordeel €5 korting, het Gratis Opnemen pakket en Gratis Fox Sports Eredivisie.

Klik hier voor een overzicht van alle Telfort-abonnementen inclusief Telfort CombiVoordeel!