Dossier Telfort CombiVoordeel

Inleiding


Klanten van Telfort profiteren met CombiVoordeel van vele voordelen. Heb jij meerdere Telfort-abonnementen op hetzelfde adres? Dan kom je in aanmerking voor verschillende voordelen. Deze zijn afhankelijk van welke abonnementen je combineert. Heb je daarnaast ook nog KPN-abonnementen op je adres staan, dan kom je vanaf 1 mei 2019 ook in aanmerking voor Telfort Compleet! Hierdoor krijg je nog meer korting. Hoe meer Telfort en KPN producten je hebt, hoe meer voordeel je krijgt

Let op: door bij Belsimpel te kiezen voor CombiVoordeel kies je automatisch voor CombiVoordeel ‘2x Zoveel’. Wil je gebruikmaken van een van de andere opties van Telfort CombiVoordeel, zoals bijvoorbeeld €5 maandelijkse korting of gratis FOX Sports Eredivisie? Dan kun je dit na je bestelling bij Telfort wijzigen.

Is er op jouw adres al een Telfort CombiVoordeel-abonnement actief? Dan geldt automatisch het voordeel waar je bij dit abonnement voor hebt gekozen, in plaats van de bundelverdubbeling.

Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle Telfort-abonnementen met CombiVoordeel!

De voordelen van Telfort CombiVoordeel2x Zoveel

Combineer je je mobiele abonnement van Telfort met een ander mobiel abonnement en krijg 2x zoveel data! Heb je naast je mobiele abonnement ook een Thuis-abonnement, dan krijg je 2x zoveel data en één van de voordelen hieronder.

Wanneer kom je in aanmerking?

Optie 1:
Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis

Optie 2:
Twee of meerdere Telfort Mobiel-abonnementen (met een bel- of internetbundel)

€5 korting

Je krijgt van Telfort €5 korting op je maandelijkse Thuis-factuur

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis

Gratis TV-Pluspakket

Met het TV-Pluspakket haal je nog meer uit interactieve TV van Telfort. Dit Pluspakket breidt je zenderpakket uit met 30 nieuwe kanalen vol spannende series, de beste films en de interessantste documentaires. Ook zijn er bijvoorbeeld extra zenders met de leukste programma's voor kinderen. Zo is er voor elk wat wils!

Bovendien kun je met het Pluspakket van Telfort ook makkelijk live TV pauzeren, uitzendingen tot een week terugkijken en programma's terugspoelen als je het begin hebt gemist. Je kunt dus met een gerust hart nog even thee zetten voor je je op de bank nestelt!

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis + Interactieve TV

Gratis FOX Sports Eredivisie

Wil je geen enkele wedstrijd van de Eredivisie missen? Dit Telfort CombiVoordeel pakket is ideaal voor liefhebbers van Nederlands voetbal. Je kijkt alle wedstrijden van de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en het KNVB Bekertoernooi live. Daarnaast zie je ook alle voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

En wil je nog snel een biertje pakken terwijl het eerste fluitsignaal net heeft geklonken? Geen probleem! Je zet namelijk met dit TV-pakket makkelijk live tv op pauze. Ook kun je programma's naar het begin terugspoelen en wedstrijden tot een week terugkijken.

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis + Interactieve TV

Daarnaast betaalt iedereen die meerdere Telfort-producten op één adres heeft geen aansluitkosten voor nieuwe Telfort-abonnementen.


Hoe activeer ik Telfort CombiVoordeel?


Door bij Belsimpel te kiezen voor Telfort Mobiel met CombiVoordeel, kies je automatisch voor CombiVoordeel ‘2x Zoveel’. Heb je Telfort Internet voor Thuis en Interactieve TV, dan krijg je daar automatisch €5 korting op je Thuis factuur bij. Na je bestelling bij Belsimpel hoef je hier zelf niets meer voor te regelen. Als je aan de voorwaarden voldoet, krijg je automatisch maandelijks 2x zoveel data. Voor de overige Telfort CombiVoordeel-varianten bestel je Telfort Mobiel zonder CombiVoordeel bij Belsimpel en meld je je daarna op de site van Telfort aan voor het gewenste voordeel. Dit geldt voor het Gratis TV-Pluspakket en Gratis Fox Sports Eredivisie.

Telfort Compleet

Vanaf 1 mei 2019 kun je je KPN- en Telfort-abonnementen combineren, dit heet Telfort Compleet. Je krijgt dan extra voordelen. Had je ook al KPN Compleet of Telfort CombiVoordeel? Dan blijven die voordelen actief naast je nieuwe voordelen. In de tabel onderaan deze pagina zie je wanneer je welke voordelen ontvangt.

KPN Hussel
Per 8 oktober 2019 biedt KPN KPN Hussel aan. Voor bestaande Telfort- of KPN-klanten geldt dat er niets verandert aan de voordelen die je hebt, als je niets doet. Had je al voordelen op je producten dankzij KPN Compleet, Telfort Compleet of Telfort Combivoordeel, dan behoud je dat voordeel totdat je ervoor kiest om te verlengen naar een KPN Hussel-abonnement. Voor de voordelen die je ontvangt met KPN Hussel lees je ons dossier KPN Hussel.


Telfort Compleet