Dossier Telfort CombiVoordeel

Telfort is samengegaan met KPN. Je kunt daarom geen nieuw Telfort-telefoonabonnement meer afsluiten of je huidige abonnement verlengen. Telfort Combivoordeel en Telfort Compleet-voordeel blijft, zolang je KPN- en oud-Telfort-producten op één adres staan en je niet verlengt naar een KPN-abonnement.

Wanneer je verlengt naar een KPN Mobiel-abonnement, kun je profiteren van de voordelen van KPN Hussel.

Klanten die voor 15 januari 2020 een Telfort-abonnement hebben afgesloten kunnen met Telfort CombiVoordeel en Telfort Compleet nog steeds profiteren van vele voordelen. Heb jij meerdere abonnementen bij Telfort of KPN afgesloten op hetzelfde adres? Dan kom je in aanmerking voor verschillende voordelen, ook nu je Telfort-abonnement is overgezet naar KPN. Deze zijn afhankelijk van welke abonnementen je combineert.

De voordelen van Telfort CombiVoordeel


2x Zoveel

Combineer je je mobiele abonnement van Telfort met een ander mobiel abonnement en krijg 2x zoveel data! Heb je naast je mobiele abonnement ook een Thuis-abonnement, dan krijg je 2x zoveel data en één van de voordelen hieronder.

Wanneer kom je in aanmerking?

Optie 1:
Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis

Optie 2:
Twee of meerdere Telfort Mobiel-abonnementen (met een bel- of internetbundel)

€5 korting

Je krijgt van Telfort €5 korting op je maandelijkse Thuis-factuur

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis

Gratis TV-Pluspakket

Met het TV-Pluspakket haal je nog meer uit interactieve TV van Telfort. Dit Pluspakket breidt je zenderpakket uit met 30 nieuwe kanalen vol spannende series, de beste films en de interessantste documentaires. Ook zijn er bijvoorbeeld extra zenders met de leukste programma's voor kinderen. Zo is er voor elk wat wils!

Bovendien kun je met het Pluspakket van Telfort ook makkelijk live TV pauzeren, uitzendingen tot een week terugkijken en programma's terugspoelen als je het begin hebt gemist. Je kunt dus met een gerust hart nog even thee zetten voor je je op de bank nestelt!

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis + Interactieve TV

Gratis FOX Sports Eredivisie

Wil je geen enkele wedstrijd van de Eredivisie missen? Dit Telfort CombiVoordeel pakket is ideaal voor liefhebbers van Nederlands voetbal. Je kijkt alle wedstrijden van de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en het KNVB Bekertoernooi live. Daarnaast zie je ook alle voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

En wil je nog snel een biertje pakken terwijl het eerste fluitsignaal net heeft geklonken? Geen probleem! Je zet namelijk met dit TV-pakket makkelijk live tv op pauze. Ook kun je programma's naar het begin terugspoelen en wedstrijden tot een week terugkijken.

Wanneer kom je in aanmerking?

Telfort Mobiel (met een bel- of internetbundel) + Telfort Internet voor Thuis + Interactieve TV


Telfort Compleet

Vanaf 1 mei 2019 kun je je KPN- en Telfort-abonnementen combineren, dit heet Telfort Compleet. Je krijgt dan extra voordelen. Had je ook al KPN Compleet of Telfort CombiVoordeel? Dan blijven die voordelen actief naast je nieuwe voordelen. In de tabel onderaan deze pagina zie je wanneer je welke voordelen ontvangt.

KPN Hussel
Per 8 oktober 2019 biedt KPN KPN Hussel aan. Voor bestaande Telfort- of KPN-klanten geldt dat er niets verandert aan de voordelen die je hebt, als je niets doet. Had je al voordelen op je producten dankzij KPN Compleet, Telfort Compleet of Telfort Combivoordeel, dan behoud je dat voordeel totdat je ervoor kiest om te verlengen naar een KPN Hussel-abonnement. Voor de voordelen die je ontvangt met KPN Hussel lees je ons dossier KPN Hussel.


Telfort Compleet