Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Belsimpel.nl winkels

Belsimpel winkel Utrecht

In januari 2014 openden wij van Belsimpel.nl onze eerste fysieke winkel in het centrum van thuisstad Groningen. In het tweede halfjaar van 2015 volgden winkels in Utrecht (augustus); Zwolle (september); Den Haag (oktober); en Tilburg (november). Begin 2016 werd in Amsterdam (januari) een filiaal geopend, gevolgd door onze zevende winkel in Rotterdam (februari). Ook in andere steden zullen binnenkort Belsimpel.nl-winkels haar deuren openen. Hiermee biedt Belsimpel.nl je de voordelen van een fysieke winkel met behoud van onze altijd scherpe internetprijzen! Tot het uiterste voor jou!

Werken in onze winkels?

Voor onze vestigingen in onder andere Den Haag, Tilburg, Amsterdam en Rotterdam is Belsimpel.nl op zoek naar winkelmedewerkers. Kijk op WerkenBijBelsimpel.nl voor een volledig overzicht van de vacatures en vestigingen.

Assortiment

Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Populaire GSM's + Abonnement
  • Sim Only
  • Populaire simlockvrije telefoons
  • Prepaid
  • Accessoires

Online heeft Belsimpel.nl een assortiment van meer dan 300 telefoons en meer dan 2000 accessoires uit voorraad leverbaar. Het is niet haalbaar om deze allemaal in onze fysieke winkel aan te bieden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de meest populaire telefoons en accessoires.

Levertijden en voorraad

Op Belsimpel.nl is zichtbaar welke telefoons ook in onze winkels verkrijgbaar zijn en wat de voorraadstatus daarvan is. Zo weet je altijd naar welke winkel je moet gaan voor een specifieke telefoon! Vraag je je toch nog af of een product in de winkel ligt of is er iets niet duidelijk? Neem dan contact op met 050 - 210 34 04.

Is een bepaald product niet op voorraad in de winkel, maar wel online? Plaats dan online voor 23.30 uur je bestelling, en je kunt het de volgende dag vanaf 13.00 uur gratis afhalen in de winkel van jouw keuze. Let op: voor sommige dagen en winkels gelden mogelijk andere afhaaltijden, meer informatie.

Over het algemeen geldt:

  • Een brede selectie populaire telefoons is in de winkel verkrijgbaar;
  • Producten zijn in de meest gangbare kleur verkrijgbaar in de winkel, dit is vaak zwart en soms donkerblauw;
  • Wil je een andere kleur, dan bestellen wij deze voor je;
  • De levertijd op Belsimpel.nl komt niet per definitie overeen met die van onze winkel;
  • Ben je van plan om langs te komen? Vraag telefonisch of je model beschikbaar is om teleurstellingen te voorkomen.

Betaling

Uit veiligheidsoverwegingen accepteren wij in onze winkels alleen pinbetalingen. Het is dus niet mogelijk om cash af te rekenen of met creditcard te betalen.

Belsimpel alleen pinnen