Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Verzending

Op deze pagina vind je alles over de verzending en bezorging van je pakket. Klik in het menu hieronder op het onderwerp om daar direct heen te gaan.


Verzendkosten

Je verzending is vaak gratis, maar soms rekenen we verzendkosten voor het versturen van je bestelling. De kosten hangen af van het product dat je koopt. We verzenden alle pakketten via PostNL, zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd is. Hieronder volgt een overzicht van de verzendkosten per productgroep.

Per post Afhalen bij PostNL Afhalen bij Belsimpel.nl
Losse toestellen GRATIS GRATIS GRATIS
Accessoires GRATIS GRATIS GRATIS
Prepaid GRATIS GRATIS GRATIS
Nieuwe abonnementen of verlenging + toestel € 4,95 € 4,95 GRATIS
Nieuw Sim Only-abonnement of -verlenging GRATIS GRATIS GRATIS
Verzending naar België € 5,95 n.b. n.b.

n.b.: niet beschikbaar


Het online volgen van je pakket

Je kunt je bestelling via internet volgen. Wanneer we je bestelling verzenden, sturen we een e-mail met een PostNL Track & Trace-code. Zo kun je via de Track & Trace pagina van PostNL zien waar je bestelling zich bevindt. Je PostNL Track & Trace-code staat ook op 'Mijn Belsimpel.nl'.


Niet thuis bij bezorging

Als je niet thuis bent bij bezorging laat de bezorger een bericht achter met een 'niet thuis-code'. Met deze code kies je zelf waar en wanneer je je pakket wilt laten bezorgen. Je kunt je keuze op dezelfde dag tot 22.00 uur aan PostNL doorgeven. Als je geen nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie kiest, probeert de bezorger het pakketje de volgende dag nog een keer bij je thuis af te leveren. Lukt dit weer niet, dan wordt je pakketje bewaard op een PostNL-locatie bij je in de buurt. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je je pakketje ophaalt.


Afhalen bij Belsimpel.nl

Wil je je bestelling liever gratis afhalen bij één van de winkels van Belsimpel.nl? Dat kan! Dit kun je bij je bestelling kiezen als afhaalmethode. Je kunt je bestelling afhalen tijdens de openingstijden van onze winkels.

Besteld op Afhalen vanaf
Maandag Dinsdag, na 13.00 uur
Dinsdag Woensdag, na 13.00 uur
Woensdag Donderdag, na 13.00 uur
Donderdag Vrijdag, na 13.00 uur
Vrijdag Zaterdag, na 13.00 uur
Zaterdag Maandag, na 13.00 uur (Groningen na 14.30 uur)
Zondag Maandag, na 13.00 uur (Groningen na 14.30 uur)
LET OP!  Voor Amsterdam en Tilburg geldt op dit moment na 14:00 uur afhalen. 

Let op! We sturen je een bericht als het pakket voor je klaarligt. Vanaf dan kun je de bestelling ophalen. Neem een identiteitsbewijs mee van de persoon op wiens naam de bestelling staat, anders kunnen we het pakketje niet meegeven.


Afhalen bij PostNL

PostNL-logo

Je kunt je bestelling laten bezorgen bij een afhaalpunt van PostNL in de buurt. Tijdens je bestelling geef je aan waar je het pakketje wilt laten bezorgen. Dit kan op afhaallocaties door heel Nederland. Je haalt je bestelling dan op een door jou gewenst moment op. De verzendkosten voor deze dienst zijn gelijk aan de gewone verzendkosten. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen wanneer je het pakket ophaalt.

Op zaterdag verzendt Belsimpel.nl geen pakketten die naar PostNL-afhaalpunten gaan, omdat verschillende afhaallocaties van PostNL gesloten zijn op zondag. Houd hier dus rekening mee als je kiest voor levering van je bestelling op een PostNL-afhaalpunt.


Verzending naar het buitenland

Belsimpel.nl verzendt niet alleen naar Nederland, maar ook naar België. De kosten voor een verzending naar België zijn €5,95. Het is vanuit België alleen mogelijk om losse toestellen te bestellen, een abonnement is helaas niet mogelijk. Houd rekening met een dag extra levertijd wanneer je vanuit België bestelt. Verzending naar andere landen dan Nederland en België is helaas niet mogelijk.


Bezorgdatum kiezen

Bij Belsimpel.nl kun je zelf een bezorgdatum kiezen die maximaal 10 dagen in de toekomst ligt. Dit is alleen mogelijk wanneer je losse producten bestelt zoals telefoons of accessoires. Met abonnementen kan dit dus niet. Ook geldt dit alleen voor reguliere verzending binnen Nederland. Je kunt alleen een bezorgdatum kiezen als de producten op het moment van bestellen op voorraad zijn.