Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Verzending

Op deze pagina vind je alles over de verzending en bezorging van je pakket. Klik in het menu hieronder op het onderwerp om daar direct heen te gaan.


Verzendkosten

Je verzending is vaak gratis, maar soms rekenen we verzendkosten voor het versturen van je bestelling. De kosten hangen af van het product dat je koopt. We verzenden alle pakketten via PostNL, zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd is. Hieronder volgt een overzicht van de verzendkosten per productgroep.

Per post Afhalen bij PostNL Afhalen bij Belsimpel.nl
Losse toestellen GRATIS GRATIS GRATIS
Accessoires GRATIS GRATIS GRATIS
Prepaid GRATIS GRATIS GRATIS
Nieuwe abonnementen of verlenging + toestel € 4,95 € 4,95 GRATIS
Nieuw Sim Only-abonnement of -verlenging GRATIS GRATIS GRATIS
Verzending naar België € 5,95 n.b. n.b.

n.b.: niet beschikbaar


Het online volgen van je pakket

Je kunt je bestelling via internet volgen. Wanneer we je bestelling verzenden, sturen we een e-mail met een PostNL Track & Trace-code. Zo kun je via de Track & Trace pagina van PostNL zien waar je bestelling zich bevindt. Je PostNL Track & Trace-code staat ook op 'Mijn Belsimpel.nl'.


Niet thuis bij bezorging

Als je niet thuis bent wanneer de bezorger langskomt is dat geen enkel probleem. Hieronder staat wat er gebeurt als je pakketje de eerste keer niet is aangenomen.

  1. PostNL komt de volgende werkdag weer langs met je pakket. Ben je de tweede keer weer niet thuis, kijk dan bij stap 2.
  2. Het pakketje ligt vanaf de volgende werkdag bij het dichtstbijzijnde PostNL postkantoor, PostNL Business Point of PostNL Servicebalie. De postbode laat dan een berichtje achter in je brievenbus. Vergeet niet een legitimatiebewijs mee te nemen bij het afhalen van het pakketje
    Let op: indien een pakketje op vrijdag voor de tweede keer wordt aangeboden en dan niet aangenomen wordt, dan ligt het vanaf maandag op het postkantoor.

Afhalen bij Belsimpel.nl

Wil je je bestelling liever gratis afhalen bij één van de winkels van Belsimpel.nl? Dat kan! Dit kun je bij je bestelling kiezen als afhaalmethode. Je kunt je bestelling afhalen tijdens de openingstijden van onze winkels.

Besteld op Afhalen vanaf
Maandag Dinsdag, na 13.00 uur
Dinsdag Woensdag, na 13.00 uur
Woensdag Donderdag, na 13.00 uur
Donderdag Vrijdag, na 13.00 uur
Vrijdag Zaterdag, na 13.00 uur
Zaterdag Maandag, na 13.00 uur (Groningen na 14.00 uur)
Zondag Maandag, na 13.00 uur (Groningen na 14.00 uur)
LET OP!  Voor Amsterdam geldt op dit moment na 16:30 uur afhalen. 

Let op! We sturen je een bericht als het pakket voor je klaarligt. Vanaf dan kun je de bestelling ophalen. Neem een identiteitsbewijs mee van de persoon op wiens naam de bestelling staat, anders kunnen we het pakketje niet meegeven.


Afhalen bij PostNL

PostNL-logo

Je kunt je bestelling laten bezorgen bij een afhaalpunt van PostNL in de buurt. Tijdens je bestelling geef je aan waar je het pakketje wilt laten bezorgen. Dit kan op afhaallocaties door heel Nederland. Je haalt je bestelling dan op een door jou gewenst moment op. De verzendkosten voor deze dienst zijn gelijk aan de gewone verzendkosten. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen wanneer je het pakket ophaalt.

Op zaterdag verzendt Belsimpel.nl geen pakketten die naar PostNL-afhaalpunten gaan, omdat verschillende afhaallocaties van PostNL gesloten zijn op zondag. Houd hier dus rekening mee als je kiest voor levering van je bestelling op een PostNL-afhaalpunt.


Verzending naar het buitenland

Belsimpel.nl verzendt niet alleen naar Nederland, maar ook naar België. De kosten voor een verzending naar België zijn €5,95. Het is vanuit België alleen mogelijk om losse toestellen te bestellen, een abonnement is helaas niet mogelijk. Houd rekening met een dag extra levertijd wanneer je vanuit België bestelt. Verzending naar andere landen dan Nederland en België is helaas niet mogelijk.


Bezorgdatum kiezen

Bij Belsimpel.nl kun je zelf een bezorgdatum kiezen die maximaal 10 dagen in de toekomst ligt. Dit is alleen mogelijk wanneer je losse producten bestelt zoals telefoons of accessoires. Met abonnementen kan dit dus niet. Ook geldt dit alleen voor reguliere verzending binnen Nederland. Je kunt alleen een bezorgdatum kiezen als de producten op het moment van bestellen op voorraad zijn.