Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Tulip Assist Mobile telefoonverzekering


De Tulip Assist Mobile telefoonverzekering is een handig aanbod van Belsimpel. Deze verzekering kun je alleen via Belsimpel afsluiten bij aankoop van je product. Je toestel wordt dan verzekerd bij Tulip Assist Insurance. Als je al een verzekering hebt van Tulip Assist, is deze alleen geldig voor het product waarbij het is aangeschaft.

Voor vragen over je verzekering, het indienen van een claim of algemene informatie kun je terecht bij de gespecialiseerde klantenservice van Tulip Assist. Tulip Assist is namens de verzekeraar en Belsimpel je eerste aanspreekpunt. De contactgegevens van Tulip Assist staan onderaan deze pagina.


Tulip Assist Mobile telefoonverzekering

Naast scherpe premies, maakt de verzekering gebruik van een unieke startaanbieding: je bent namelijk de eerste 3 maanden gratis verzekerd! Daarnaast kun je elke maand opzeggen, ook na 1 maand. Na vijf jaar loopt de verzekering automatisch af. Je wordt hiervan natuurlijk op de hoogte gesteld. De verzekering is niet overdraagbaar op een andere telefoon, let er dus op dat je bij de aanschaf van een nieuw toestel een nieuwe verzekering afsluit en je oude eventueel opzegt. Er zijn twee soorten verzekeringen: de Mobile Essential en de Mobile Complete verzekering. Hieronder staan de eigenschappen van de twee verschillende verzekeringen.

Mobile Essential Mobile Complete
Reparatie toestel na schade Vinkje Vinkje
Vervanging toestel na schade Vinkje Vinkje
Wereldwijde dekking Vinkje Vinkje
Misbruik van je abonnement Vinkje
Dekking diefstal Vinkje
Maandelijks opzegbaar Vinkje Vinkje

Mobile Essential

Met de Mobile Essential verzekering hoef je niet te betalen voor schade aan je mobiele telefoon. Je bent met de Mobile Essential verzekering in de meeste gevallen verzekerd tegen de kosten van de reparatie van het toestel. Als je toestel onherstelbaar beschadigd is en de schade valt onder de dekking, dan krijg je van Tulip Assist een vergelijkbaar vervangend toestel. Let op: Bij schade betaal je eerst altijd wel een eigen risico. Ook als je naar het buitenland gaat ben je de eerste negentig dagen verzekerd. Je kunt je smartphone dus met gerust hart meenemen op vakantie!

Diefstal van je telefoon valt niet onder de Mobile Essential verzekering; dit kun je alleen verzekeren met de Mobile Complete verzekering. Hieronder vind je de kosten van een Mobile Essential verzekering.


Mobile Complete verzekering

Met Mobile Complete krijg je sowieso hetzelfde als de Mobile Essential verzekering, mét een schepje erbovenop! Je bent niet alleen verzekerd voor schade, maar ben je ook gedekt tegen diefstal van je toestel en misbruik van je abonnement.

Als je smartphone gestolen wordt en het valt onder de dekking, dan krijg je van Tulip Assist een vergelijkbaar vervangend model. Daarnaast ontvang je niet alleen een nieuwe telefoon; ook als de dief misbruik heeft gemaakt van je toestel krijg je hiervoor een vergoeding. De dief kan bijvoorbeeld met je telefoon dure MB's verbruikt hebben op het internet, of namens jou sms'jes verstuurd hebben. Met Tulip Assist krijg je alle gemaakte kosten in de eerste 24 uur terug, tot een bedrag van € 500,-. Op die manier kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Let op: Bij schade betaal je eerst altijd wel het eigen risico. Ook bij deze verzekering is de dekking wereldwijd gedurende de eerste negentig dagen van het verblijf. Tijdens een kort verblijf in het buitenland ben je dus ook verzekerd tegen diefstal!


Wat wordt er niet gedekt?

Een duidelijke en precieze beschrijving van schade die niet gedekt wordt door de verzekering staat in de polisvoorwaarden. Een paar voorbeelden van zaken die niet gedekt worden:

  • Schade die met opzet door de gebruiker zelf is toegebracht
  • Schade die door roekeloos gedrag is ontstaan
  • Reparatie van krassen die door slijtage zijn ontstaan

Meer informatie

Je product wordt verzekerd bij Tulip Assist Insurance Limited. Voor vragen over je verzekering kun je contact opnemen met Tulip Assist.

Tulip Assist

Telefoon: 050- 700 1994

E-mail: info@tulipassist.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Tulip Assist: www.tulipassist.nl