Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Nummerbehoudgarantie

Nummerbehoudgarantie

Als je een abonnement afsluit wil je natuurlijk zeker weten dat je bereikbaar blijft op hetzelfde 06-nummer. Daarom introduceert Belsimpel.nl de nummerbehoudgarantie: wij garanderen dat je jouw mobiele nummer altijd mee kunt nemen. Naar welke provider je ook overstapt via Belsimpel.nl, je nummer verhuist met je mee!

Volg deze stappen voor nummerbehoud om zeker te zijn dat je je nummer kunt behouden.

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn eigen 06-nummer houd?

Om ervoor te zorgen dat je je nummer kunt behouden, is het belangrijk om enkele stappen te doorlopen. De meeste stappen zijn erg logisch, maar zeer belangrijk om nummerbehoud voor je te kunnen regelen. Wanneer je de volgende stappen doorloopt, garanderen wij dat je je 06-nummer kunt behouden:

  1. Je geeft vooraf in de winkelwagen aan dat je je nummer wilt meenemen. Vaak kunnen we nog veel voor je doen als je dit later aangeeft, maar we kunnen je dan niet meer garanderen dat je nummer mee kan gaan.
  2. Je 06-nummer en simkaartnummer moeten correct ingevuld zijn (bij een overstap naar Tele2 is het simkaartnummer niet nodig).
  3. Je geeft je huidige provider aan.

Als je pre-paid belt zijn bovenstaande stappen voldoende om ervoor te kunnen zorgen dat je nummer sowieso behouden blijft. Heb je een abonnement, dan zijn er nog wat extra stappen nodig:

  1. Geef de einddatum van je huidige contract correct aan ons door. Je kunt de datum achterhalen via je provider, meestal staat deze zelfs in de app van je provider genoemd.
  2. Bestel je abonnement op exact dezelfde naam als waar je huidige contract op staat.
  3. Zeg je huidige abonnement niet op, dit doen wij voor je.
  4. Geef aan of je abonnement een zakelijk of particulier abonnement is. Heb je een zakelijk abonnement? Geef dan ook het juiste klantnummer wat je bij je provider hebt door.

Heb je alle stappen doorlopen en de gevraagde informatie correct aan ons doorgegeven? Dan garanderen wij dat jij je 06-nummer kunt meenemen.