Orderstatus


Hoe houden we je op de hoogte?

Als je een bestelling plaatst bij Belsimpel, houden we je op verschillende manieren op de hoogte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Je leest alles over je bestelling op de orderstatuspagina.

Orderstatus op de website

Bij Belsimpel is het mogelijk om de status van je bestelling te volgen via de website. Hiervoor log je in op deze pagina. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is je e-mailadres en je ordernummer. Het bekijken van de orderstatus op de website heeft als voordeel dat je altijd toegang hebt tot de meest recente informatie.

Statusupdates per e-mail

Elke verandering in de status van je order geven we aan je door per e-mail. Zo ontvang je bijvoorbeeld een mail wanneer wij een betaling ontvangen hebben of wanneer we je pakket hebben verzonden. Houd je e-mail dus goed in de gaten wanneer je een bestelling heeft geplaatst bij Belsimpel!


Wanneer komt mijn bestelling?

Je wil natuurlijk weten wanneer je bestelling aankomt. Als we je pakket versturen, mailen wij je de Track&Trace-code. Meestal heb je het pakket de volgende dag al in huis! Op de orderstatuspagina zie je bij 'Pakketstatus' onder het kopje 'Ordergeschiedenis' wanneer je pakket ingepakt en/of verzonden is.