Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Betalen

Betalen bij Belsimpel.nl is gemakkelijk en veilig. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Mastercard en Visa. Je kunt ook vooruitbetalen. We raden je aan om gebruik te maken van iDEAL. Dit is namelijk de snelste en veiligste methode om te betalen op internet in Nederland. Bovendien worden er geen kosten in rekening gebracht voor een iDEAL-betaling.

Contract ondertekenen met iDEAL

Op welke manier je je bestelling ook betaalt, wanneer je een abonnement afsluit kun je het contract ondertekenen met een iDEAL-betaling. Als je je contract ondertekent met een iDEAL-betaling kunnen wij verifiëren dat jij écht degene bent die het abonnement afsluit.

Als je de betaling voor een abonnement hebt gedaan, vragen wij je om het contract te ondertekenen met iDEAL. Als je je bestelling met iDEAL hebt betaald, kun je die iDEAL-betaling gebruiken om het contract te ondertekenen. Als je je bestelling niet met iDEAL hebt betaald, kun je alsnog een iDEAL-betaling van één cent doen waarmee je het contract kunt ondertekenen. Dit zorgt ervoor dat je een abonnement kunt afsluiten zonder gedoe: je slaat een hoop stappen over in het bestelproces. Je hoeft geen contract meer in te vullen, geen kopieën meer te maken van je identiteitsbewijs en je hoeft de boel niet meer op te sturen. Dit betekent dat we direct je bestelling klaar kunnen zetten. Zo heb je je bestelde product in no-time thuis!

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende betaalmethodes.


iDEAL

iDEAL is dé veilige en snelle manier om op internet te betalen. iDEAL maakt gebruik van de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw bank en is daardoor net zo veilig en vertrouwd als het gewone internetbankieren. Onderaan het bestelformulier kies je jouw eigen bank. Zodra je op 'bestel' klikt word je automatisch doorverwezen naar iDEAL. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een iDEAL-betaling. Je ontvangt direct een e-mail zodra de betaling is ontvangen.

Wat heb je precies nodig om een iDEAL-betaling te kunnen doen? Hieronder hebben voor je beschreven hoe dat in zijn werk gaat bij een aantal verschillende banken. Wil je meer informatie of weet je niet precies hoe iDEAL werkt bij jouw bank? Kijk dan op www.iDEAL.nl.

ABN Amro

Om te betalen met iDEAL heb je net als bij het internetbankieren via Abnamro.nl de E.dentifier en je bankpas nodig.

Rabobank

Om een iDEAL-betaling te kunnen doen heb je net als bij het internetbankieren via Rabobank.nl de Random Reader of Rabo Scanner en je bankpas nodig.

ING

Voor een iDEAL-betaling heb je net als bij internetbankieren via mijn.ing.nl je telefoon of papieren TAN-codes nodig.

SNS Bank

Voor het betalen met iDEAL heb je net als bij het internetbankieren via SNSbank.nl je Digipass nodig.


Vooruitbetaling

Heb je je bankpas niet bij de hand, of maak je geen gebruik van internetbankieren? Dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling vooruit te betalen met een bank- of giro-overboeking. Vooruitbetaling is veilig en gratis. Houd er wel rekening mee dat het 1 of 2 dagen kan duren voordat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven en aan je bestelling is gekoppeld. We leveren geen bestellingen uit voordat de betaling is voldaan. Zodra de betaling door ons is ontvangen sturen we je een bevestiging per e-mail.
Let op: Vergeet bij de overboeking niet je ordernummer te vermelden.

Bankgegevens Belsimpel.nl: ING, Rekeningnummer 5726296 (IBAN: NL12INGB0005726296), t.n.v. Belsimpel.nl te Groningen


Creditcard

Het is ook mogelijk om bij Belsimpel.nl te betalen met creditcards van Mastercard en Visa. Je vult je kaartgegevens in op een speciale beveiligde betaalpagina. Om onze klanten en onszelf tegen fraude te beschermen is het alleen mogelijk om met een Nederlandse of Belgische creditcard te bestellen vanaf een Nederlandse of Belgische computer. Er geldt een limiet van €5000,- per bestelling voor creditcardbetalingen. Voor een betaling met creditcard worden €4,50 extra transactiekosten berekend.

Betaal je bestelling bij Belsimpel.nl via je creditcard en je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je creditcard wordt namelijk pas belast met de kosten na bezorging van je bestelling.

Let op: Het is niet mogelijk om een abonnement met toestel te betalen met creditcard!


Bancontact / Mister Cash / Maestro

Woon je in België? Dan kan je de bestelling ook betalen via Bancontact / Mister Cash of Maestro. Hierbij gelden net als bij creditcard de extra transactiekosten van €4,50.