Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Veiligheid en privacyVeilig kopen: Wet Koop op Afstand

Op alle producten aangeboden door Belsimpel.nl zit een bedenktijd van 31 dagen. Dit houdt in dat het product binnen 31 dagen geretourneerd kan worden zonder opgave van reden. Belsimpel breidt hiermee de wettelijk verplichte 14 dagen bedenktijd dus uit naar 31 dagen! Hiermee is Belsimpel uniek in de markt. Op deze pagina lees je alle voorwaarden om te ruilen of annuleren.


Lid van Qshops

Qshops

Het internet is niet meer weg te denken in ons leven; jong en oud maken gebruik van de vele mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn aankopen via internet gigantisch toegenomen. Ondanks deze positieve ontwikkeling is er nog steeds weinig vertrouwen bij de consument om aankopen via het internet te doen. Er zijn immers nog steeds onbetrouwbare bedrijven die niet netjes handelen. Qshops keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert en certificeert. Belsimpel is aangesloten bij het Qshops-keurmerk.

 • Qshops keurmerk is een officieel erkend en goedgekeurd keurmerk.
 • Qshops heeft de de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan.
 • De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie en is met de hoogst mogelijke score beoordeeld, een 10.

Consumenten hebben hierdoor meer zekerheid om veilig aankopen te doen bij de aangesloten bedrijven. Zij zijn te herkennen aan het keurmerk dat op de betreffende site wordt getoond. Alle bij Qshops keurmerk aangesloten bedrijven committeren zich inhoudelijk aan de voorwaarden en handelen volgens de gedragscode.

bron: Qshops.org


Privacyverklaring

Dit is de website van Belsimpel.nl

Ons bedrijfsadres is Waagstraat 1, 9712 JX te Groningen
Ons postadres is Postbus 3023 9701DA Groningen
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 02093714
Ons B.T.W.-nummer is NL819148003B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch je domeinnaam, noch je e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

 • je e-mailadres als je boodschappen/vragen plaatst op deze website
 • je e-mailadres als je dit aan ons communiceert
 • je e-mailadres als je deelneemt aan discussieforums
 • de domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan
 • alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt gebruikt

 • voor intern gebruik om uw bestelling af te handelen en wordt daarna verwijderd
 • om de inhoud van onze website te verbeteren

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van je computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek)

 • om informatiesessies te registreren, zoals informatie over wat je toevoegt aan je winkelwagen
 • om je vroegere activiteiten op de site te registreren, zodat we je bij je volgende bezoek beter kunnen helpen.

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Als wij je gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.
Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up).
Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om verlies, onrechtmatig gebruik of wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.


Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid?

Als je wilt reageren op ons privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen

 • Per email: info@belsimpel.nl
 • Per telefoon: 0502103404
 • Per fax: 0502103405
 • Per brief: Postbus 3023 9701DA Groningen

Over communicatie per e-mail

Als je in de toekomst geen e-mails meer wilt ontvangen van Belsimpel.nl, dan kun je contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke mailings niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per telefoon

Het kan zijn dat je ons in het kader van een bestelling je telefoonnummer meedeelt via het web. Belsimpel.nl neemt alleen telefonisch contact met je op als dit echt nodig is. Een voorbeeld hiervan is om je te informeren over de bestellingen die je online geplaatst hebt.

Wil je geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) ontvangen? Dan kun je dat kenbaar maken via de website van de Stichting Postfilter: www.infofilter.nl

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid . In dat geval nemen wij contact met je op, voordat we je gegevens gebruiken voor deze nieuwe doeleinden. Zo houden we je op de hoogte van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens. Bovendien heb je zo de kans om je deelname te weigeren.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als je je persoonlijke gegevens wilt verbeteren, neem dan contact met ons op via de hierboven vermelde adressen.

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met Belsimpel.nl zelf, op het hierboven vermelde adres.


Algemene Voorwaarden

Op deze pagina kun je de Algemene Voorwaarden van Belsimpel.nl lezen.


Disclaimer

Belsimpel.nl hanteert duidelijke algemene voorwaarden. Tijdens het bezoeken van onze website is een disclaimer van toepassing.