Prepaid

Met prepaid zit je niet vast aan maandelijkse kosten, maar je bent wel altijd bereikbaar. We hebben een aantal aandachtspunten voor prepaidgebruikers op een rijtje gezet.


Beltegoed

Vaak moet je je eerst registreren om het volledige bedrag aan beltegoed te krijgen. Registreren is dus niet verplicht, maar het levert je wel extra beltegoed op. Beltegoed heeft vaak een beperkte houdbaarheid, let dus op dat je je beltegoed niet laat verlopen. Je verlengt de houdbaarheid van je beltegoed door op te waarderen. Hoe lang je beltegoed houdbaar is, verschilt per provider.


Provider Houdbaarheid
KPN Onbeperkt*
Lebara 6 maanden
Ortel 6 maanden
Simyo Onbeperkt*
Odido Onbeperkt*
Vodafone Onbeperkt*

* Beltegoed is onbeperkt houdbaar als je hier minimaal één keer in de zes maanden gebruik van maakt.


Internet

Internetten met prepaid is vaak erg duur. Het is aan te raden om te kijken of de provider voordeelbundels heeft waarmee je een aantal MB’s koopt voor een vaste prijs. Informeer hiernaar bij je provider. Als je wat vaker gebruik wilt maken van mobiel internet, is een abonnement aan te raden. Tegenwoordig heb je al een (Sim Only-)abonnement met databundel voor minder dan €10 per maand! Als je niet precies weet hoeveel internet je per maand verbruikt, installeer dan de Belsimpel app. Die houdt het voor je bij en geeft een advies hoeveel internet je per maand ongeveer nodig hebt. 


Prepaid bij Belsimpel

Op onze prepaid-pagina vergelijk je het prepaid aanbod van de verschillende providers, vind je meer informatie over prijzen en bestel je je prepaid naar keuze.