Hoe meld ik mijn retour aan?

Wil je jouw product graag terugsturen? Dan gaan wij je daarmee helpen. Het aanmelden is erg gemakkelijk via de orderstatuspagina. Kom je er niet helemaal uit? Dan vind je hieronder een kort stappenplan voor het retour sturen van je product:


Stappenplan product aanmelden als retour

  1. Log in op de orderstatuspagina met je ordernummer en e-mailadres. Je ordernummer vind je in de bevestigingsmail van je bestelling.
  2. Klik in het linkermenu op Retour melden
  3. Vink onder Stap 1 het product aan dat je wilt terugsturen. Je kunt ook meerdere producten aanvinken.
  4. Geef achter Reden van retour eerst aan waarom je het product terugstuurt. Als je geen reden hebt of het liever niet wilt zeggen kun je ook Geen reden aangeven. Daar doen we niet moeilijk over.
  5. Klik vervolgens onderaan de pagina op de groene knop Verder met aanmelden.
  6. Ga door alle stappen heen en vul overal in wat voor jou van toepassing is. Het hele proces kost je maar een paar minuten!
  7. Wanneer het aanmelden gelukt is krijg je van ons een gratis verzendlabel. Pak je product goed in met behulp van ons inpakadvies en plak je verzendlabel op de doos.
  8. Klaar is kees! Je hoeft het pakketje alleen nog af te geven. Woon je in Nederland? Geef je pakket dan af bij een PostNL-locatie. Woon je buiten Nederland? Dan geef je je pakket af bij de dichtstbijzijnde UPS-locatie.
    Let op: Het is niet nodig om voor extra verzendopties zoals aangetekend of verzekerd verzenden te kiezen. Het pakket is via ons verzendlabel al verzekerd. De kosten voor extra verzendopties vergoeden we daarom niet.

Kom je er nog steeds niet uit?

Lukt het aanmelden nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar info@belsimpel.nl