Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Hoeveel abonnementen mag ik aanvragen?


Veel providers hebben een limiet op het aantal abonnementen dat je op één naam mag aanvragen. Hieronder staan de voorwaarden precies per provider uitgelegd. Ook verschillen de mogelijkheden voor particuliere of zakelijke abonnementen.


Particulier

Provider Hoeveelheid abonnementen Opmerkingen
Ben Vijf abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Ben en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot vijf abonnementen.
Hollandsnieuwe Vijf abonnementen per adres, max. twee toestelabonnementen. Voor de vijf abonnementen per adres geldt een maximum van twee toestelabonnementen, de overige abonnementen kunnen aangevraagd worden als Sim Only. Het is mogelijk om meerdere abonnementen tegelijk aan te vragen, zonder eerst een factuur te hoeven betalen.
KPN Twee abonnementen per maand. Het maximum aantal abonnementen per persoon is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van KPN en dus persoonsgebonden.
Lebara Geen limiet. Zolang je de abonnementskosten op tijd betaalt, stelt Lebara geen limiet aan het aantal abonnementen dat per persoon en per adres mag worden afgesloten.
Simyo Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.
Tele2 Drie abonnementen per adres. Extra abonnementen aanvragen is pas mogelijk nadat de eerste twee facturen zijn betaald.
T-Mobile Drie abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van T-Mobile en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot drie abonnementen.
Vodafone Vijf abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Vodafone en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot vijf abonnementen. Het is mogelijk om meerdere abonnementen tegelijk aan te vragen, zonder eerst een factuur te hoeven betalen.

Zakelijk

Wil je meerdere zakelijke abonnementen aanvragen? Dan is er meer ruimte voor meerdere contracten. Wanneer je bij Belsimpel meerdere zakelijke abonnementen aanvraagt, dan zorgen wij ervoor dat dit in orde komt. Mocht je provider extra gegevens nodig hebben om je aanvragen te verwerken, dan laten we je dit natuurlijk direct weten.

De enige uitzondering hierop is hollandsnieuwe. Zij hebben een harde limiet van vijf abonnementen. Wil je meer dan vijf zakelijke abonnementen? Kies dan voor een andere provider.