Hoeveel abonnementen mag ik aanvragen?


Veel providers hebben een limiet op het aantal abonnementen dat je op één naam mag aanvragen. Hieronder staan de voorwaarden precies per provider uitgelegd. Ook verschillen de mogelijkheden voor particuliere of zakelijke abonnementen.


Particulier

Provider Hoeveelheid abonnementen Opmerkingen
Ben Vijf abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Ben en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot vijf abonnementen. Als je nog een toestelabonnement wilt aanvragen moet je vorige toestelabonnement bezorgd en geactiveerd zijn door Ben.
Budget Mobiel Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.
hollandsnieuwe Vijf abonnementen per adres, max. vier toestelabonnementen. Voor de vijf abonnementen per adres geldt een maximum van vier toestelabonnementen, de overige abonnementen kunnen aangevraagd worden als Sim Only. Het is mogelijk om meerdere abonnementen tegelijk aan te vragen, zonder eerst een factuur te hoeven betalen.
KPN Twee abonnementen per maand. Het maximum aantal abonnementen per persoon is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van KPN en dus persoonsgebonden.
Lebara Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.
Simyo Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.
Tele2 Drie abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Tele2 en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot drie abonnementen.
T-Mobile Drie abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van T-Mobile en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot drie abonnementen.
Vodafone Vijf abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Vodafone en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot vijf abonnementen. Het is mogelijk om meerdere abonnementen tegelijk aan te vragen, zonder eerst een factuur te hoeven betalen.

Zakelijk

Wil je meerdere zakelijke abonnementen aanvragen? Dan is er meer ruimte voor meerdere contracten. Wanneer je bij Belsimpel meerdere zakelijke abonnementen aanvraagt, dan zorgen wij ervoor dat dit in orde komt. Mocht je provider extra gegevens nodig hebben om je aanvragen te verwerken, dan laten we je dit natuurlijk direct weten.

De enige uitzondering hierop is hollandsnieuwe. Zij hebben een limiet van vijf abonnementen per adres, waarvan max. vier toestelabonnementen. Wil je meer dan vijf zakelijke abonnementen of meer dan vier zakelijke toestelabonnementen? Kies dan voor een andere provider.