Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Hoeveel abonnementen mag ik aanvragen?


Bij de meeste providers is er een limiet op het aantal abonnementen dat je mag aanvragen. Hieronder staat per provider uitgelegd hoeveel abonnementen je maximaal mag aanvragen en wat de voorwaarden zijn.

Provider Hoeveelheid abonnementen Opmerkingen
Ben Vijf abonnementen per persoon. Extra abonnementen aanvragen is pas mogelijk nadat de eerste twee facturen zijn betaald.
hollandsnieuwe Vijf abonnementen per adres, max. twee toestelabonnementen. Voor de vijf abonnementen per adres geldt een maximum van twee toestelabonnementen, de overige abonnementen kunnen aangevraagd worden als Sim Only. Het is mogelijk om meerdere abonnementen tegelijk aan te vragen, zonder eerst een factuur te hoeven betalen.
KPN Twee abonnementen per maand. Het maximum aantal abonnementen per persoon is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van KPN en dus persoonsgebonden.
Simyo Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.
Tele2 Drie abonnementen per adres. Extra abonnementen aanvragen is pas mogelijk nadat de eerste twee facturen zijn betaald.
Telfort Tien abonnementen per adres, max. drie per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Telfort en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot tien abonnementen. Voor deze abonnementen geldt een maximum van twee toestelabonnementen, de overige abonnementen kunnen aangevraagd worden als Sim Only.
T-Mobile Drie abonnementen per persoon.
Vodafone Vijf abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Vodafone en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot vijf abonnementen. Het is mogelijk om meerdere abonnementen tegelijk aan te vragen, zonder eerst een factuur te hoeven betalen.
Ziggo Drie abonnementen per persoon, max. één abonnement per klantnummer. Je kan alleen een mobiel abonnement van Ziggo aanvragen als je al klant bent van Ziggo. Voor klanten met een Ziggo familieabonnement geldt een maximum van vijf mobiele abonnementen.