Hoeveel abonnementen mag ik aanvragen?


Veel providers hebben een limiet op het aantal abonnementen dat je op één naam mag aanvragen. Hieronder staan de voorwaarden precies per provider uitgelegd. Ook verschillen de mogelijkheden voor particuliere of zakelijke abonnementen.


Particulier

Provider Hoeveelheid abonnementen Opmerkingen
50+ mobiel Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.
Ben Vijf abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Ben en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot vijf abonnementen. Als je nog een toestelabonnement wilt aanvragen moet je vorige toestelabonnement bezorgd en geactiveerd zijn door Ben.
Budget Mobiel Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.
hollandsnieuwe Vijf abonnementen per adres, max. vier toestelabonnementen. Het is mogelijk om meerdere abonnementen tegelijk aan te vragen. Indien je in de afgelopen 18 maanden een openstaande betaling hebt gehad, geldt een maximum van 5 abonnementen per adres, vaarvan 2 toestelabonnementen.
KPN Twee abonnementen per maand. Het maximum aantal abonnementen per persoon is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van KPN en dus persoonsgebonden.
Lebara Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen. Het is bij Lebara vereist om per abonnement een apart e-mailadres te gebruiken.
Odido Drie abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Odido en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot drie abonnementen.
Simyo Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.
Vodafone Vijf abonnementen per persoon. Het aantal abonnementen is afhankelijk van de kredietwaardigheidstest van Vodafone en dus persoonsgebonden. Dit kan maximaal oplopen tot vijf abonnementen. Het is mogelijk om meerdere abonnementen tegelijk aan te vragen, zonder eerst een factuur te hoeven betalen.
Youfone Vijf abonnementen per adres of combinatie naam/rekeningnummer. Geldt voor actieve abonnementen.

Zakelijk

Wil je meerdere zakelijke abonnementen aanvragen? Dan is er meer ruimte voor meerdere contracten. Wanneer je bij Belsimpel meerdere zakelijke abonnementen aanvraagt, dan zorgen wij ervoor dat dit in orde komt. Mocht je provider extra gegevens nodig hebben om je aanvragen te verwerken, dan laten we je dit natuurlijk direct weten.

De enige uitzondering hierop is hollandsnieuwe. Zij hebben een limiet van 15 Sim Only-abonnementen en vier toestelabonnementen per adres. Wil je meer dan 15 zakelijke abonnementen of meer dan vier zakelijke toestelabonnementen? Kies dan voor een andere provider.