Over Belsimpel

Alle telefoons en providers op één plek

Belsimpel is het adres waar je terecht kunt voor al jouw telefoonwensen. Bij Belsimpel heb je keuze uit alle telefoons en alle providers met een eigen netwerk. Ook bieden we bijna alle grote virtuele providers aan. Hierdoor kun je goed vergelijken en vind je altijd iets dat écht bij jou past!

Naast telefoons en abonnementen, heeft Belsimpel ook prepaidtoestellen, tablets en accessoires. Bij ons krijg je daarnaast altijd de beste prijs. Bovendien leveren wij uit eigen voorraad, waardoor je bestelling supersnel bij jou thuis geleverd kan worden.

Het team van Belsimpel telt inmiddels meer dan 700 fanatieke collega's. In juli 2023 zijn we officieel gecertificeerd als een Great Place To Work. We zijn constant op zoek naar verbetering. We gaan elke dag tot het uiterste om Belsimpel naar een hoger niveau te tillen. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures!


Hier staan we voor

Alle telefoons en providers op één plek

Verlengen en overstappen kan bij alle providers op onze website, ook als je nog geen Belsimpel-klant bent. We bieden alle providers met een eigen netwerk in Nederland aan en de grote providers die gebruik maken van deze netwerken. We hebben daarnaast het grootste assortiment telefoons, van bekende merken zoals Apple en Samsung tot minder bekende merken zoals Xiaomi en Gigaset. Zo vind je altijd wel iets dat bij jou past!

Snel in huis

Voor 23.30 uur besteld, is morgen in huis. Ook op zondag! Je kunt je bestelling tot 31 dagen gratis retourneren.

Bestellen zonder gedoe

Je bestelling is in een paar kliks geregeld. Dat geldt ook voor abonnementen met ons Abonnement zonder gedoe.

We staan elke dag voor je klaar

We hebben echte winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Tilburg en Zwolle. Onze klantenservice is elke dag open van 9.00 tot 00.00 uur.

Beste Prijsgarantie

Met onze Beste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt. We checken onze prijzen dagelijks, zodat je altijd de beste prijs krijgt!


Jeroen & Jeroen

Jeroen & Jeroen zijn de oprichters van Belsimpel. Samen met meer dan 500 collega's strijden zij voor het beste aanbod van telefoons en abonnementen, zodat jij nooit meer de verkeerde keuze maakt. Zij willen iedereen helpen: of je nou al weet wat je zoekt, of als je daar hulp en advies bij nodig hebt. Jeroen & Jeroen zijn van augustus 2015 tot en met december 2017 het gezicht geweest van Belsimpel. 


Geschiedenis

Het is 2006: Groningse studenten Jeroen Doorenbos (21) en Jeroen Elkhuizen (23) starten webwinkel Metjelaptoponline.nl vanuit hun studentenhuis. Twee jaar later wordt opvolger Belsimpel.nl geregistreerd en in de daaropvolgende jaren wint de webwinkel meerdere prijzen, waaronder de Deloitte Technology Fast50 Award in 2012. In 2014 opent Belsimpel zijn eerste fysieke winkel aan de Vismarkt in Groningen. Inmiddels heeft Belsimpel 7 winkels verspreid door heel Nederland, waar klanten terecht kunnen met al hun vragen. In 2018 wordt ‘Belsimpel.nl’ ‘Belsimpel’ en start een nieuwe campagne: De Belsimpel Methode™. Ook de lancering van de Belsimpel-app is een feit. Vanaf 2019 zijn de Bizarre Belsimpel Dagen een terugkerende actieperiode én breidt Belsimpel de verzending uit: je bestelt je telefoon nu vanuit onder andere Duitsland, Finland en het Verenigd Koninkrijk. Met je Belsimpel-account heb je vanaf augustus 2019 inzicht in al je gegevens, abonnementen en eerdere bestellingen.

Zo is Belsimpel van een bedrijf op een studentenkamer binnen no-time uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Nederlandse telecommarkt!

Gomibo
In november 2020 breidt Belsimpel officieel uit naar het buitenland met een nieuwe naam: Gomibo. De uitbreiding start bij Duitsland, met Gomibo.de. In de daaropvolgende maanden volgen Gomibo-websites in 15 andere Europese landen, waaronder Frankrijk, Italië en Spanje.

2023

In juli 2023 wordt Gomibo officieel gecertificeerd als een Great Place To Work. Uit het medewerkersonderzoek dat is gehouden onder alle collega's, blijkt dat Gomibo 78% scoort op basis van vertrouwen, trots en plezier, ook wel de Trust Index. Deze score is beloond met het GPTW-certificaat.
GPTW certificaat

2022

Naast verschil maken op de Europese markt, is Belsimpel ook intern bezig met een internationalisering. We hebben inmiddels 750 collega's met meer dan 20 verschillende nationaliteiten.

Ook werken we in Duitsland nu samen met verschillende providers zodat onze Duitse Gomibo klanten gebruik kunnen maken van ons Abonnement Zonder Gedoe. We bieden zowel abonnementen in combinatie met een telefoon als Sim Only-abonnementen aan in Duitsland.

2021

Gomibo is actief in meer dan 27 Europese landen. In onder andere Luxemburg, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Ierland, Portugal, Malta, Hongarije en Cyprus is Gomibo bezig om verschil te maken op de lokale markt en zo de internationale Mobiele Wereld te veranderen.

2020

Belsimpel breidt uit naar Europa! Dit doen we onder de nieuwe internationale naam Gomibo. In Nederland blijven we de naam 'Belsimpel' wel gebruiken.

2019

Sinds augustus kunnen onze klanten een account aanmaken op onze website. Dat betekent dat ze al hun bestellingen en (abonnements)informatie terug kunnen vinden op één plek! Wil je ook een account aanmaken? Dat kan via deze knop: Maak een Belsimpel-account aan.

We verzonden al pakketjes vanuit Nederland naar België en Duitsland, maar daar zijn sinds het najaar van 2019 een hoop landen bijgekomen! We verzenden nu ook naar onder andere Polen, Italë, Finland en het Verenigd Koninkrijk. Kijk voor een volledig overzicht op onze pagina over verzending!

2018

In 2018 lanceert Belsimpel machine learning-software om legitimatiebewijzen automatisch te herkennen en verifiëren: Verifai.
Ook de lancering van de Belsimpel-app is een feit.

In hetzelfde jaar gaat Belsimpel officiële samenwerkingen aan met smartphonemerken OnePlus en Xiaomi. Belsimpel is daarmee de allereerste die Chinese Xiaomi-telefoons naar Nederland brengt!

In december verschijnen de jaarcijfers van 2018: met een omzet van iets meer dan 300 miljoen euro is Belsimpel met maar liefst 50 procent gegroeid ten opzichte van 2017.

2017

In mei neemt Belsimpel onderdelen van het failliete Typhone over.

In 2017 als eerste in Nederland te koop bij Belsimpel: OnePlus-toestellen.

2016

Belsimpel opent winkels in Rotterdam en Amsterdam

Belsimpel wint de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie Elektronica en Telecom.

2015

Belsimpel opent winkels in Tilburg, Den Haag, Zwolle en Utrecht.

2014 In 2014 opent Belsimpel zijn eerste fysieke winkel aan de Vismarkt in Groningen.
2013 In 2013 zet Belsimpel zich op de kaart, onder andere door de iPhone 5S als eerste webshop in Nederland op voorraad te hebben.
2012 Als eerste webshop in de telecombranche biedt Belsimpel de mogelijkheid om producten tot 31 dagen na aankoop kosteloos te retourneren. Belsimpel heeft ondertussen 50 medewerkers en verwelkomt haar 100.000e unieke klant.
2011 Belsimpel wordt voor de tweede keer e-tailer van het jaar in Nederland. De omzet groeit naar 12 miljoen en er worden meer dan 50.000 bestellingen verwerkt.
2010 De omzet groeit tot 5 miljoen.
2009 Belsimpel wordt uitgeroepen tot e-tailer van het jaar en verlengt de openingstijden van de Klantenservice.
2008 Belsimpel.nl is geregistreerd en de eerste versie van de website staat online. De websites Belsimpel.nl en Metjelaptoponline.nl zijn ondergebracht onder de juridische naam MobielWerkt BV.
2007 De eerste werknemers worden aangenomen, waarna ook het eerste kantoorpand, aan de Grote Markt in Groningen, een feit is.
2006 Groningse studenten Jeroen Doorenbos (21) en Jeroen Elkhuizen (23) richten DoorenbosElkhuizen V.O.F. op en starten de webwinkel Metjelaptoponline.nl vanuit hun studentenhuis. Op Metjelaptoponline.nl vond je mobiel internet voor laptops en tablets.

Contactgegevens

E-mail: contactformulier of info@belsimpel.nl.
Telefoon Nederland: 050 - 210 34 04
Telefoon België: 03 808 35 45

Bedrijfsgegevens

Postadres

Belsimpel
Postbus 3023
9701 DA Groningen

Vestigingsadres

afhalen is hier niet mogelijk, dit kan in onze winkels.

Belsimpel
Waagstraat 1
9712 JX Groningen

Overige bedrijfsgegevens

Belsimpel is een onderdeel van MobielWerkt B.V.

KVK-nummer: 02093714
Btw-identificatienummer: NL819148003B01
Rekeningnummer: ING Bank, 5726296 te Groningen
IBAN: NL12INGB0005726296
BIC: INGBNL2A


Pers

Public Relations
pers@belsimpel.nl

Marketing:
marketing@belsimpel.nl