Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Providerinformatie Vodafone


Vodafone is een van de grootste telecomaanbieders van Nederland, die een goede service hoog in het vaandel heeft staan. Vodafone biedt ontzettend veel verschillende diensten en abonnementen, zodat er voor iedereen wel wat te vinden is. Zo hebben ze prepaid-deals, abonnementen met en zonder telefoons, maar ook abonnementen voor zakelijke klanten. Het eigen netwerk van Vodafone heeft bijna 100% dekking in Nederland, dus je hoeft je geen zorgen te maken over slechte ontvangst.

Vodafone is voorloper op het gebied van mobiel internet op hoge snelheid, ook in het buitenland. Daarnaast heeft Vodafone nog veel meer bundels: ze staan inmiddels bekend om de vele opties, die je makkelijk aan en uit kunt zetten via sms of de Vodafone website. Zoals ze zelf zeggen: extra’s horen er bij ons gewoon bij, dat is ‘Part of the Deal’.

Een van de extra’s die daarbij hoort is Vodafone Next. Deze dienst maakt het mogelijk om al na vier contractmaanden te wisselen van telefoon. Dit is erg handig als je een abonnement met toestel hebt, maar je telefoon stuk is gegaan. Of wanneer je altijd de allernieuwste smartphone wilt. Je hoeft dan niet te wachten tot je abonnement is afgelopen. Vodafone Next geldt voor alle abonnementen die vanaf 4 april 2016 zijn afgesloten, óók bij Sim Only-abonnementen!

Meer informatie over de abonnementen van Vodafone vind je op onze Vodafone-pagina.


Belangrijke telefoonnummers Vodafone

Vodafone klantenservice voor bestaande klanten 1200, 0654 500 100 of 0800 0094
Vodafone klantenservice vanuit het buitenland +31 654 500 555
Voicemail 1233 of +31 654 501 233
Blokkeren van je abonnement bij diefstal of vermissing               0800-0560
Simwissel Stuur een mail naar simwissel@belsimpel.nl
Verlengen of overstappen? Bekijk alle abonnementen met telefoons of Sim Only-abonnementen


Via onderstaande links vind je meer informatie over onderwerpen die betrekking hebben op je Vodafone-abonnement: