Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Providerinformatie hollandsnieuwe


De provider hollandsnieuwe is jong en richt zich op de voordeligste combinaties van Sim Only-abonnementen met of zonder nieuwe smartphone. Hollandsnieuwe is de telefoonaanbieder voor wie voordelig uit wil zijn en voor wie de volledige vrijheid wil over hoe de bundel gebruikt wordt. Je bepaalt bij hollandsnieuwe namelijk helemaal zelf waarvoor je je tegoed gebruikt. Alles wat je verbruikt komt uit één bundel, waarbij 1 MB gelijk is aan één minuut bellen of één sms’je.

Bovendien kom je bij hollandsnieuwe nooit voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt op tijd een bericht als je tegoed bijna op is en bepaalt vervolgens zelf of je tegoed wil bijkopen. Na het opwaarderen sms, bel en internet je weer zoals je gewend bent. Het opwaarderen kan met dezelfde lage tarieven als binnen de bundel. Bij hollandsnieuwe is het mogelijk om op elk gewenst moment je bundels kosteloos te verhogen of verlagen. Opgewaardeerd tegoed is zes maanden geldig. Als je geen tegoed bijkoopt en buiten je bundel gaat, betaal je een lager tarief.

Bij hollandsnieuwe heb je de mogelijkheid om je toestel in termijnen af te betalen. Naast de kosten voor je bundels betaal je dan een vast bedrag per maand om je nieuwe smartphone af te lossen. Het toestel krijg je al wel bij het afsluiten van het abonnement. Zo heb je geen verborgen kosten en wordt het abonnement na de looptijd en afbetaling van het toestel een stuk voordeliger!

Meer informatie over de abonnementen van hollandsnieuwe vind je op onze hollandsnieuwe-pagina.

Belangrijke contactgegevens van hollandsnieuwe

hollandsnieuwe klantenservice 1200 (met je hollandsnieuwe 06-nummer) of 0900 0324
hollandsnieuwe klantenservice vanuit het buitenland +31 268 450 915
Voicemail 1233
Voicemail vanuit het buitenland +31 6 3700 1233
Je simkaart blokkeren bij diefstal of vermissing Via Mijn hollandsnieuwe
Simwissel Via Mijn hollandsnieuwe
Verlengen of overstappen? Bekijk alle telefoons met abonnement of Sim Only-abonnementen


Via onderstaande links vind je meer informatie over specifieke onderwerpen die van belang zijn na de bestelling van je abonnement bij hollandsnieuwe: