Dossier hollandsnieuwe Combivoordeel

Klanten die een mobiel abonnement van hollandsnieuwe en een abonnement voor vast internet en digitale televisie van Ziggo combineren, krijgen hollandsnieuwe Combivoordeel! Heb je minimaal één mobiel abonnement van hollandsnieuwe én een Ziggo abonnement met Vast Internet en Digitale TV (met een CI+ module of een Mediabox) op hetzelfde adres? Dan kun je in aanmerking komen voor dubbele min/sms/MB per maand tegoed en een gratis Ziggo TV-pakket naar keuze!


De voordelen van hollandsnieuwe Combivoordeel:

 • Dubbel tegoed

  Ontvang iedere maand dubbele MB's, minuten en sms'jes op abonnementen. Kies je bijvoorbeeld voor Sim Only 10.000, dan krijg je dus 20.000 min/sms/MB voor dezelfde scherpe prijs. Een leuke boost voor je bundel!

 • Gratis extra TV-pakket naar keuze (normaal tot €14,95 per maand)

  Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

  • Ziggo Movies en Series L met o.a. het beste van HBO

   Eindeloos kijkplezier met honderden films en series met iedere maand nieuw aanbod. Dit pakket bevat daarnaast exclusieve HBO films en series. Zo kijk je vanaf 24 uur na de uitzending in Amerika al naar topseries als Game of Thrones en Westworld. Movies & Series kijk je op je tv, maar ook op je smartphone, tablet en laptop.

  • Ziggo Sport Totaal: zes premium sportkanalen

   Kijk op zes zenders live naar Formule 1, Premier League, golf en meer. Wat je favoriete sport ook is, je hoeft geen seconde meer te missen. Je ontvangt Ziggo Sport Select, Voetbal, Golf, Racing, Extra 1 en Extra 2. Ook krijg je toegang tot de Ziggo Sport Totaal Go App, waarmee je in heel Nederland ook onderweg gratis naar sport kijkt.

  • Ziggo Kids: vijf zenders voor elke leeftijd

   Voor ieder wat wils! Een TV-Pakket vol leermomenten, vrolijke verhalen en liefdevolle karakters voor de allerkleinste tv-kijker, maar ook erg vermakelijk voor het oudere publiek. Je ontvangt Disney Junior, Pebble TV, Nick Toons, Baby TV en Cartoon Network.

  Je komt in aanmerking voor het extra Ziggo TV-pakket als je een hollandsnieuwe-abonnement hebt met een maandelijks bundelbedrag van €7,- of hoger. Je activeert het TV-pakket via Mijn Ziggo. Als je een pakket hebt gekozen en je wilt deze aanpassen, dan kan dit; je kunt elke 30 dagen een ander Ziggo TV-Pakket kiezen. Houd er wel rekening mee dat een eventuele wijziging pas ingaat vanaf 30 dagen na de vorige activatie.
  Let op: Per huishouden heb je recht op één gratis TV-pakket. Dit is inclusief een eventueel gratis extra TV-pakket dat je van Vodafone en Ziggo, met Non-Stop Gratis Extra’s, ontvangt.

We hebben een handig overzicht gemaakt van de beste hollandsnieuwe-aanbiedingen met hollandsnieuwe Combivoordeel!


Hoe activeer ik hollandsnieuwe Combivoordeel?

Vanaf het moment dat de geselecteerde abonnementen voor vast internet, digitale televisie en mobiel op hetzelfde adres of KvK-nummer actief zijn, geldt het recht op hollandsnieuwe Combivoordeel. De 1000 min/sms/MB ontvang je automatisch zodra je nieuwe hollandsnieuwe-abonnement actief geworden is of vanaf de datum dat een wijziging van je abonnement, waardoor je in aanmerking komt voor Combivoordeel, ingaat. Als je al een actief hollandsnieuwe-abonnement hebt en je vraagt daarbij een Ziggo-abonnement aan, dan wordt eerst binnen 5 weken een controle op je adres gedaan. Als je aan de voorwaarden voldoet, ontvang je de 1000 min/sms/MB extra vanaf de datum dat je maandelijkse bundel opnieuw ingaat.

Voor het extra TV-pakket ontvang je van Ziggo een e-mail met daarin alle informatie over hoe je het pakket kunt activeren. Deze e-mail ontvang je binnen 5 weken nadat je Ziggo- en/of hollandsnieuwe-abonnement actief is geworden.


Wanneer kom ik in aanmerking voor hollandsnieuwe Combivoordeel?

De geselecteerde abonnementen moeten op hetzelfde Nederlandse adres staan of op hetzelfde KvK-nummer geregistreerd staan. De abonnementen voor internet en digitale televisie moeten bij Ziggo op hetzelfde klantnummer geregistreerd staan.

Om voor 1000 min/sms/MB extra tegoed in aanmerking te komen, moet je hollandsnieuwe abonnement op het adres afgesloten, verlengd of gewijzigd zijn na 9 april 2018. Als op jouw adres of KvK-nummer meerdere geselecteerde hollandsnieuwe-abonnementen geregistreerd staan in combinatie met een geselecteerd Ziggo abonnement voor internet en digitale TV, ontvangen alle abonnementen op het adres de extra 1000 min/sms/MB per maand.

Voor het extra TV-pakket geldt dat je in aanmerking komt als er minimaal één hollandsnieuwe-abonnement op je adres staat met een maandelijks bundelbedrag van €7,- of hoger. Per huishouden kan één gratis TV-pakket kan worden gekozen.