Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Toestelhulp Windows

Wanneer je Windows Phone voor het eerst gebruikt, kan het even zoeken zijn naar alle functies. Om je op weg te helpen, biedt Belsimpel je deze toestelondersteuning aan! Stap voor stap leggen we uit hoe je bepaalde instellingen aanpast of welke applicaties je zeker moet proberen! We hopen dat je als smartphonegebruiker op deze manier meer uit je toestel haalt. Hieronder heb je de keuze uit verschillende onderwerpen. Klik op het icoon van het onderwerp waar je meer over wilt weten!


Bluetooth koppelen Bluetooth koppelen

Een handige en veelgebruikte manier om bestanden naar andere telefoons te sturen is via Bluetooth. Het is dan noodzakelijk om eerst Bluetooth in te schakelen en daarna te koppelen.
Contacten overzetten Contacten overzetten

Het overzetten van contacten van je oude telefoon naar je nieuwe smartphone kan voor veel problemen zorgen. Je contacten van Gmail synchroniseren met je toestel is de meest eenvoudige manier.
Datum en tijd instellen Datum en tijd instellen

De datum en tijd kunnen allebei verkeerd staan wanneer je je smartphone voor het eerst gebruikt. In een aantal eenvoudige stappen leggen we uit hoe je dit doet.
Mobiel internet instellen Mobiel internet instellen

Je gebruikt je smartphone voor een groot deel om ermee te internetten. Toch is het vaak niet eenvoudig om mobiel internet in te stellen of uit te schakelen. Dit is gelukkig in een paar stappen doen.
Taal instellen Taal instellen

Staat de taal van je smartphone verkeerd? Geen probleem, dit kun je heel eenvoudig aanpassen met dit stappenplan.
Telefoon herstellen Telefoon herstellen

Je kunt je Windows Phone toestel herstellen. Dit is nodig wanneer je telefoon bijvoorbeeld vastloopt en niet meer reageert. Let op: Bij een hard reset verlies je al je bestanden en instellingen.
Verbinden met Wifi Verbinden met Wifi

Met een WiFi-netwerk kun je kosteloos internetten op je telefoon. Het is dus handig om vaak gebruik te maken van WiFi. In dit stappenplan laten we zien hoe je verbinding kunt maken met een WiFi-netwerk.
WhatsApp installeren WhatsApp installeren

WhatsApp is de meest gebruikte berichtenapp voor smartphones. Met WhatsApp kun je gratis via een internetverbinding berichten sturen naar vrienden en familie. Je kunt met deze app onder andere foto's, video's, contacten, je locatie en verschillende soorten bestanden delen.