Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Toestelondersteuning iOS

Het kan soms een behoorlijke kluif zijn om alle functies van een besturingssysteem te ontdekken, een beetje hulp is dan wel gewenst! Belsimpel geeft je die hulp met deze pagina’s voor toestelondersteuning. We laten je stap voor stap bij elk onderwerp zien hoe je bepaalde opties op je iPhone kunt instellen. Zo ben je binnen no time op de hoogte van wat je besturingssysteem allemaal kan! De onderwerpen waar we pagina’s over hebben gemaakt, vind je hieronder. Om naar een onderwerp te gaan, klik je op het icoontje.


Bluetooth koppelenBluetooth koppelen

Je kunt bestanden naar andere apparaten sturen met Bluetooth. Om bestanden te kunnen versturen moet je eerst Bluetooth inschakelen en vervolgens de apparaten met elkaar koppelen. Dit is eenvoudig te doen in een paar stappen.
Contacten overzetten Contacten overzetten

Contacten van je oude telefoon naar je nieuwe smartphone overzetten is vaak een vervelend klusje, maar daar is een eenvoudige oplossing voor gevonden: met een Gmail-account zet je heel makkelijk je contacten over naar je nieuwe telefoon.
Datum en tijd instellen Datum en tijd instellen

Als je een smartphone voor het eerst gebruikt is het mogelijk dat de datum en tijd niet goed staan. Je kunt de datum en tijd handmatig aanpassen in een paar simpele stappen.
E-mail instellen E-mail instellen

Een e-mail lezen of versturen gebeurt vaak met een smartphone. Je voegt dan eerst een e-mailaccount toe. Op deze pagina zie je hoe je je account van Gmail, Hotmail en/of Exchange kunt instellen.
Mobiel internet instellen Mobiel internet instellen

De meest gebruikte functie van een smartphone is misschien wel mobiel internet. Het is niet altijd even eenvoudig om mobiel internet in te schakelen. Daarom leggen we je met een handig stappenplan uit hoe dit moet.
Taal instellen Taal instellen

Als de taal van je nieuwe toestel verkeerd staat ingesteld is het makkelijk om dit in het Nederlands te zetten. Ook als je je toestel liever in het Engels of een andere taal hebt staan, is dit heel eenvoudig veranderen.
Telefoon herstellen Telefoon herstellen

Als een toestel niet meer reageert of helemaal vastloopt, kun je deze op twee manieren herstellen. Bij een soft reset wordt je toestel opnieuw opgestart en bij een hard reset verlies je alle bestanden en instellingen.
Verbinden met Wifi Verbinden met Wifi

Op veel plekken zijn er WiFi-netwerken beschikbaar, bijvoorbeeld in de trein of bij mensen thuis. WiFi-netwerken zijn nog steeds razendsnel en het is dus prettig om WiFi zo vaak mogelijk te kunnen gebruiken.
WhatsApp installeren WhatsApp installeren

Met WhatsApp verstuur je gratis berichten sturen naar andere gebruikers. Hiervoor heb je wel verbinding met internet nodig via WiFi of je eigen internetbundel. Op deze manier ben je altijd in contact met vrienden en familie.