Cat

Cat

Over Cat

Sinds 2012 heeft Bullit Mobile Ltd. een licentie om Cat-telefoons te verkopen. Cat Phone is onderdeel van Caterpillar Inc. en de telefoons zijn inmiddels te koop in meer dan 30 landen. Cat richt zich voornamelijk op telefoons die passen bij een ruige levensstijl. Telefoons die dus wel tegen een stootje kunnen. Dat dit in de filosofie van Cat past is niet zo gek: het merk is groot geworden met het bouwen van groot materiaal zoals graafmachines en andere zware apparaten. De telefoons zijn betaalbaar en tegen vrijwel alles bestand. Denk hierbij aan extreme temperaturen, water en valschade. Bij Cat kun je kiezen voor een smartphone met alle functies die daarbij komen kijken of voor een no-nonsense telefoon die vooral geschikt is om te bellen

Toestellen

Momenteel heeft Cat twee verschillende series: de B-serie en de S-serie. De S-serie bestaat uit een aantal verschillende smartphones die zijn uitgerust met het besturingssysteem Android. De feature phones uit de B-serie beschikken over minder functies en zijn gemaakt om lang mee te gaan en om voornamelijk mee te bellen. De telefoons uit beide series zijn duurzaam en bestand tegen extreme omstandigheden.

Hier vind je alle toestellen van Cat.

Besturingssysteem

Cat maakt voor de smartphones uit de S-serie momenteel gebruik van Android. Cat heeft voor Android geen speciale laag ontwikkeld, maar maakt gebruik van het systeem zoals het door Google is gebouwd. De telefoons maken gebruik van Android 4.4 KitKat of Android 5.1 Lollipop. De mobiele telefoons uit de B-serie maken gebruik van het eigen besturingssysteem van Cat zelf, genaamd Proprietary.

Lees hier meer over Android.
Bekijk hier de beste Android aanbiedingen.

Garantie en reparatie

Meer informatie vind je op de Cat garantie- en reparatiepagina
.