Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Toestelondersteuning Android

Het kan soms lastig zijn om alle mogelijkheden en functies van uw Android telefoon meteen te kennen. Daarom biedt Belsimpel u toestelondersteuning aan, zodat u snel aan de slag kunt met uw mobiele telefoon! Ondanks dat toestellen over dezelfde versie Android beschikken, gebruiken verschillende fabrikanten hun eigen ‘skin’. Dit is een extra laagje over de standaard Android heen waardoor u extra functionaliteiten kunt gebruiken en dus kunnen de instellingen per merk soms verschillen. Het is dan ook zaak om de goede fabrikant te kiezen uit de lijst, u kiest eerst hieronder het onderwerp die u wilt bekijken en vervolgens kiest u de juiste fabrikant.


Applicatietips Applicatietips

In de Google Play Store zijn duizenden applicaties en spelletjes te vinden die u op uw toestel kunt installeren. Wij hebben voor u een top 5 applicaties gemaakt, deze apps mogen niet ontbreken op uw smartphone.
Bluetooth koppelenBluetooth koppelen

Via Bluetooth kunt u eenvoudig muziek, foto's of video's versturen naar uw vrienden. In aantal stappen laten we zien hoe u Bluetooth kunt inschakelen en hoe u uw toestel via Bluetooth met een ander toestel kunt koppelen.
Contacten overzetten Contacten overzetten

Contacten overzetten van uw oude telefoon naar uw nieuwe telefoon kan voor veel problemen zorgen. De meest eenvoudige manier om contacten over te zetten is uw contacten van Gmail te synchroniseren.
Datum en tijd instellen Datum en tijd instellen

U kunt de datum en tijd handmatig instellen of aanpassen als dit verkeerd staat. Het kan zelfs zo zijn dat de datum en tijd helemaal verkeerd staan wanneer u uw smarpthone voor het eerst gebruik.
E-mail instellen E-mail instellen

Tegenwoordig worden smartphones veel gebruikt voor het bekijken, beantwoorden of versturen van e-mails. Bij dit onderwerp laten we u zien hoe u uw e-mailaccount van Gmail, Hotmail en Exchange kunt instellen.
Mobiel internet instellen Mobiel internet instellen

Smartphonegebruikers gebruiken hun toestel vooral voor internet, maar het instellen van mobiel internet is niet altijd even gemakkelijk. Voor mobiel internet heeft u wel een internetbundel bij uw abonnement nodig.
Taal instellen Taal instellen

Misschien is de taal van uw smartphone verkeerd ingesteld wanneer u het toestel voor het eerst gebruikt of u heeft liever dat uw telefoon in het Engels staat. Uiteraard kunt u dan de taal op eenvoudige wijze veranderen.
Telefoon herstellen Telefoon herstellen

Een telefoon herstellen is nodig wanneer uw toestel vastloopt of niet meer reageert. Bij een soft reset wordt de telefoon opnieuw opgestart. Bij een hard reset worden alle bestanden en instellingen verwijderd.
Verbinden met Wifi Verbinden met Wifi

WiFi-netwerken zijn op dit moment nog steeds sneller dan mobiele netwerken. Tegenwoordig zijn er op steeds meer plekken WiFi-netwerken beschikbaar, maar vooral thuis wordt Wifi veel gebruikt.
WhatsApp installeren WhatsApp installeren

WhatsApp is de meest gebruikte applicatie op smartphones. Via deze berichtenapp bent u altijd in contact met vrienden en familie. Wilt u weten hoe u de app kunt installeren? Klik dan verder om het stappenplan te volgen.