Dossier Samsung Enterprise Edition

Op deze pagina


Wat is een Enterprise Edition?

Naast ons aanbod van de reguliere Samsung telefoons, bieden wij ook Enterprise Edition aan. Dit zijn dezelfde toestellen, maar dan net iets anders uitgerust waardoor ze veiliger zijn en goed aansluiten op de wensen van zakelijke klanten. Enterprise Edition modellen hebben extra functies die niet standaard op de reguliere modellen staan. We hebben deze functies hieronder voor je uitgelicht:


De voordelen

 • Tot 4 jaar uitgerust met beveiligingsupdates

  Alle Enterprise Editions ontvangen standaard tot 4 jaar beveiligingsupdates. Deze updates zorgen ervoor dat je minder makkelijk virussen op je telefoon krijgt, of de kans dat je telefoon gehackt wordt. Zo blijf je helemaal up-to-date en goed beveiligd!

 • Gratis Samsung Knox Suite

  Je ontvangt 1 jaar lang gratis het complete pakket van Samsung Knox Suite. Dit is een platform van Samsung dat je helpt je toestel extra te beveiligen. Met Samsung Knox beheer je ook al je apparaten vanaf één plek. Voordelen hiervan zijn dat je de telefoons hetzelfde in kunt stellen, in een keer kunt updaten en de apps en instellingen op een plek kunt aanpassen. Na het eerste jaar ontvang je korting op je factuur.

 • Een productielevenscyclus van 2 jaar

  Je telefoons eerst testen, en niet gelijk groot inkopen? Of wil je op een later moment dezelfde telefoons aanschaffen? De Enterprise Editions zijn standaard voorzien van een productielevenscyclus van twee jaar. Dat betekent dat je deze toestellen tot twee jaar na introductiedatum nog kunt bestellen.

 • Extra garantie

  Alle Enterprise Editions vanaf 2023 en nieuwer hebben een jaar extra garantie, tot maximaal 3 jaar.


Ons aanbod

Bij Belsimpel bieden we verschillende Enterprise Editions aan. Dit gaat om de volgende modellen:


Bekijk het aanbod


Wat is het verschil tussen de standaard telefoon en de Enterprise Edition?

De Enterprise Edition telefoons beschikken dus over extra functies die ervoor zorgen dat de telefoon veiliger is. Naast de standaard beveiligingsupdates, Samsung Knox Suite, een productielevenscyclus van 2 jaar en extra garantie, zit er een verschil in prijs. Door de zakelijke voordelen kan het voorkomen dat de Enterprise Edition duurder uitvalt dan een normaal toestel. Ook kan het voorkomen dat er geen prijsverschil is, omdat een bepaald toestel altijd in Enterprise Edition beschikbaar is. Bekijk hier alle Samsung telefoons.


Wie kan de Enterprise Edition gebruiken?

Iedereen! Hoewel de telefoon over bepaalde functies beschikt die handig zijn voor zakelijk gebruik, kunnen particuliere consumenten de telefoon ook bestellen en gebruiken. Als particulier heb je in dan een goed beveiligde telefoon.