Dossier Simyo Compleet

Heb je een mobiel abonnement van Simyo en heb je thuis ook internet van KPN? Dan verdubbelt Simyo gratis je internetbundel en belminuten! Met Simyo Compleet haal je dus extra veel uit je abonnement!

De voordelen van Simyo Compleet

  • Dubbele data

    Met Simyo Compleet wordt je internetbundel verdubbeld, iedere maand opnieuw! Heb je nu bijvoorbeeld een bundel met 1000MB aan data? Dan wordt dat met Simyo Compleet verdubbeld naar 2000MB.

  • Dubbele belminuten

    Ook je belbundel wordt verdubbeld met Simyo Compleet. Heb je nu een belbundel van Simyo met 300 minuten? Dan wordt dit met Simyo Compleet verdubbeld naar 600 belminuten!

Hoe kom ik in aanmerking voor Simyo Compleet?

Je komt in aanmerking voor Simyo Compleet wanneer je een Sim Only-abonnement van Simyo hebt en op een adres woont met internet van KPN. Het KPN-abonnement hoeft niet op jouw naam te staan. Het internetabonnement van KPN en het mobiele abonnement van Simyo hoeven alleen maar hetzelfde factuuradres hebben.

Hoe activeer ik Simyo Compleet?

Je meldt je eenvoudig aan door in te loggen op Mijn Simyo en hier de stappen te volgen. Simyo checkt vervolgens of de adresgegevens van je Simyo-abonnement overeenkomen met het adres van het KPN-internetabonnement. Wanneer de activering voltooid is, kun je vanaf de eerste dag van de volgende maand gebruik maken van Simyo Compleet. Je data en belminuten worden dan dus verdubbeld.


Simyo, Simyo Compleet, KPN, internet van KPN, voordeel