Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Toestelhulp

Op de toestelhulp-pagina van Belsimpel staat stap voor stap uitleg over allerlei onderwerpen. Daarbij gebruiken we screenshots zodat je precies weet waar de belangrijkste instellingen staan. Op deze pagina staat een lijstje met onderwerpen waar how-to-pagina's van zijn. Kies hieronder het besturingssysteem van je telefoon:


ApplicatietipsApplicatietips

De meeste applicaties zijn voor alle besturingssystemen beschikbaar. Het is mogelijk dat er bijvoorbeeld apps voor iPhone beschikbaar zijn die je niet op je Windowstoestel kunt installeren. Daarom hebben we een Top 5 van applicaties gemaakt per besturingssysteem.

Bluetooth koppelenBluetooth koppelen

Bluetooth staat al jarenlang op bijna elke telefoon. Met deze draadloze verbinding verstuur je contacten, foto’s, video’s, muziek enzovoort naar je vrienden. Ook laat Bluetooth je communiceren met andere Bluetooth-apparaten.

Contacten overzettenContacten overzetten

Je kent het vast wel: je koopt een nieuwe telefoon en je wilt de contacten van je oude toestel overzetten naar je nieuwe toestel. Dit kan vaak op een eenvoudige manier en we helpen je hierbij met de toestelhulp.

Datum en tijd instellenDatum en tijd instellen

Het kan gebeuren dat de datum of tijd verkeerd staat, bijvoorbeeld als de zomer- of wintertijd is ingegaan of als je tussen tijdzones reist. We leggen per besturingssysteem uit hoe je dit kunt aanpassen.

E-mail instellenE-mail instellen

Je kunt altijd en overal je privémail en zakelijke mail bekijken met mailapplicaties. Met de toestelhulp zie je hoe je je accounts voor Gmail, Hotmail en Exchange instelt.

Mobiel internet instellenMobiel internet instellen

Om te kunnen internetten op je smartphone heb je een internetbundel nodig. Vervolgens moet je mobiel internet instellen, zodat je via 3G of 4G overal kunt internetten wanneer er geen WiFi-netwerk in de buurt is.

Taal instellenTaal instellen

Het is heel eenvoudig om de taal van je telefoon in te stellen. Het kan zijn dat je smartphone vanaf het begin al niet in het Nederlands staat. In een paar stappen kun je de telefoontaal aanpassen naar jouw wensen.

Telefoon herstellenTelefoon herstellen

Het resetten van je telefoon kan problemen oplossen. Bij een soft reset start je telefoon opnieuw op, bij een hard reset worden alle bestanden en instellingen van je toestel verwijderd.

Verbinden met WifiVerbinden met Wifi

Op veel plaatsen kun je verbinding maken met een WiFi-netwerk. Als je op WiFi zit, gaan de gebruikte MB's niet van je bundel af. Je kunt altijd gewoon internetten op een WiFi-netwerk, ook al heb je geen internetbundel in je abonnement zitten.

WhatsApp installerenWhatsApp installeren

WhatsApp is in Nederland misschien wel de meest gebruikte app. WhatsApp Messenger mag daarom ook niet ontbreken op je toestel. Met deze applicatie houd je namelijk altijd contact met vrienden en familie!