Toestelhulp

Gebruik de Toestelhulp van Belsimpel om erachter te komen wat je allemaal met je toestel kunt doen. We hebben alle onderwerpen voor je op een rijtje gezet. Per onderwerp leggen we uit wat het is en hoe je het gebruikt op je smartphone. Hierbij zie je ook een handige Tips & Tricks-video waarin we alles stap-voor-stap voordoen.

Klik hieronder op het besturingssysteem van je telefoon om direct naar de Toestelhulp voor jouw toestel te gaan!Wat zijn Tips & Tricks-video's?

Bij ieder onderwerp vind je, naast een uitleg, ook een video. Daarin zie je precies hoe alles werkt én hoe het eruit ziet op het scherm van je telefoon. Zo wordt het heel makkelijk om op jouw telefoon precies de stappen te volgen die we voordoen!

Er zijn bijvoorbeeld video's over het overzetten van contacten van je oude naar je nieuwe telefoon, het instellen van de datum en tijd en het koppelen van een Bluetooth-apparaat zoals een speaker. Ook zie je hoe je e-mail kunt ontvangen op je telefoon en hoe je het toestel verbindt met wifi. Klik hierboven op het blauwe icoontje van het besturingssysteem van je telefoon om te zien welke video's er allemaal zijn.