Wil je je iPhone of iPad resetten om problemen op te lossen of alle gegevens te verwijderen? Je kunt alleen de instellingen herstellen of je toestel volledig terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Bij het herstellen van instellingen blijven je persoonlijke gegevens behouden. Kies je voor het wissen van alle inhoud en instellingen, dan worden ook je apps, foto's en andere gegevens verwijderd. Maak daarom eerst een reservekopie als je je gegevens wilt bewaren.
Wil je problemen oplossen zonder je persoonlijke gegevens te verwijderen? Dan kun je eerst proberen om alle instellingen te herstellen.
Hierbij worden je instellingen teruggezet naar de standaardwaarden, maar blijven je persoonlijke gegevens, zoals foto's en apps, behouden.
Wil je je toestel helemaal leegmaken, bijvoorbeeld omdat je het gaat verkopen of weggeven? Dan kun je alle inhoud en instellingen wissen.
Let op: gebruik je een eSIM? Dan kun je tijdens het wissen kiezen of je deze wilt behouden of verwijderen. Als je je toestel zelf blijft gebruiken, kun je de eSIM meestal behouden. Verkoop of geef je het toestel weg, dan kun je deze verwijderen. Mogelijk moet je je provider inschakelen om een verwijderde eSIM opnieuw te activeren.
Je kunt je iPhone of iPad ook via een computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Op een Mac gebruik je hiervoor Finder. Op een Windows-computer gebruik je de Apple Devices-app. Op oudere computers kun je hiervoor iTunes gebruiken.
Mogelijk moet je eerst Zoek mijn iPhone of Zoek mijn iPad uitschakelen. Hiervoor heb je het wachtwoord van je Apple Account nodig. Bij het herstellen worden alle gegevens en instellingen van je toestel gewist en wordt de software opnieuw geïnstalleerd.
Heb je je iPhone of iPad niet bij de hand? Dan kun je het toestel op afstand wissen via iCloud, zolang 'Zoek mijn' op het toestel is ingeschakeld. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je je toestel bent kwijtgeraakt.
Is je toestel offline? Dan wordt het wissen gestart zodra het opnieuw verbinding maakt met internet. Bij wissen op afstand blijft het activeringsslot ingeschakeld, zodat iemand anders je toestel niet zomaar kan gebruiken.
Let op: is je toestel verloren of gestolen? Verwijder het dan niet uit je Apple Account, zodat het activeringsslot behouden blijft. Verkoop of geef je het toestel weg? Zorg dan dat het toestel is gewist en het activeringsslot is verwijderd voordat de nieuwe eigenaar het gaat gebruiken.