Outlet

Inleiding

Bij Belsimpel vind je een groot assortiment aan outletproducten, zoals outlettoestellen, outletsmartwatches en outletoortjes. Dit zijn producten die door een klant zijn teruggestuurd of omgeruild, bijvoorbeeld omdat de klant toch een andere kleur product wilde. Wij hebben voor je gecontroleerd wat de staat is van het outletmodel, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Wat is een outletproduct?

Een outletproduct is een product dat eerder door een klant is besteld, maar daarna toch is teruggestuurd. Omdat het product al bij een klant is geweest, kunnen wij deze producten niet meer als nieuw verkopen. Daarom geven wij ze een tweede kans als outletproduct.

Omdat niet alle producten in dezelfde staat worden teruggestuurd, hebben we outletproducten opgedeeld in vier verschillende categorieën. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer je voor een outletproduct kiest. De categorieën zijn als volgt ingedeeld:

 • Als nieuw
  Outletproducten uit de categorie 'Als nieuw', zien er, zoals de naam al zegt, als nieuw uit. Dat betekent dat deze producten door kunnen voor een nieuw product, maar wél in prijs zijn verlaagd. Dit kan bijvoorbeeld doordat het product door de klant geannuleerd is, maar het doosje of een accessoire niet meer in nieuwstaat is of ontbreekt.
 • Zeer goed
  Outletproducten die 'Zeer goed' zijn, hebben lichte gebruikssporen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld kleine krasjes op het display of de behuizing, die je met het blote oog niet of nauwelijks opmerkt. Dit zijn sporen van gebruik die normaal zijn wanneer je een product gebruikt. Deze producten werken natuurlijk wel zoals een nieuw product.
 • Goed

  Outletproducten met het label 'Goed' bevatten lichte gebruikssporen op het display en/of de behuizing. Deze gebruikssporen, zoals krasjes of deukjes, zijn met het blote oog zichtbaar maar beïnvloeden het functioneren van je product niet. Het product werkt dus gewoon zoals een nieuw product.

 • Sterk gebruikt
  Bij outletproducten uit de categorie 'Sterk gebruikt' is het duidelijk dat het product al eerder is gebruikt. Het product functioneert verder helemaal prima, maar is wel voorzien van sterke gebruikssporen. Om deze reden zijn producten uit deze categorie vaak sterk in prijs verlaagd ten opzichte van nieuwe producten.

Hoe sterker het product gebruikt is, hoe lager de prijs van het product wordt. Stoor je je dus niet zo aan gebruikssporen, bijvoorbeeld omdat je weet dat je ze zelf ook snel op je eigen product maakt? Dan kan het heel goed uit om een outletproduct te kopen in plaats van een nieuw product!

Voordelen van outletproducten

Het aanschaffen van een outletproduct heeft een aantal voordelen. Ten eerste zijn outletproducten natuurlijk lager geprijsd dan volledig nieuwe producten. Ten tweede zorg je er met de aanschaf van een outletproduct voor, dat een product een tweede kans krijgt. Je bent dus ook nog eens duurzaam bezig!

Prijsverschil

Met het kopen van een outletproduct bespaar je vaak veel geld, zonder dat je inlevert op kwaliteit. Outletproducten werken onder de motorkap namelijk precies hetzelfde als volledig nieuwe producten. Het enige verschil is dat aan de buitenkant enige gebruikssporen zichtbaar kunnen zijn, afhankelijk van het soort outletproduct dat je kiest.

Duurzaam

Door te kiezen voor een outletproduct maak je een duurzame keuze. Outletproducten kunnen namelijk niet meer verkocht worden als nieuwe producten. Door een outlettoetsel aan te schaffen, zorg je ervoor dat zo'n product toch nog een tweede kans krijgt. En dat is weer goed voor het milieu, er hoeft namelijk geen nieuw product voor gemaakt te worden!

Garantie zoals je dat gewend bent van Belsimpel

Net als bij alle andere producten, kun je ook bij outletproducten rekenen op 2 jaar garantie van Belsimpel. Deze 2 jaar gaan in op het moment dat het product geleverd is.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over outletproducten? De kans is groot dat je antwoord hieronder staat!

 • Kan ik een outlettoestel ook in combinatie met een abonnement afsluiten?
 • Wat als ik me bedenk?
 • Worden outlettoestellen met of zonder accessoires zoals een oplader geleverd?
 • Kan ik deelnemen aan promotieacties met mijn outletproduct?
 • Kan ik een Tulip Assist-verzekering afsluiten bij mijn outletproduct?
 • Verschillen de voorwaarden bij outletproducten als ik bestel via de zakelijke portal?