Partners


iDEAL

Voordelen

iDEAL heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • Je kunt bij Belsimpel je contract ondertekenen met een iDEAL-betaling*. Zo sluit je een abonnement af zonder gedoe;
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL;
  • Je krijgt een controle en overzicht op de betaling.

Je kunt iDEAL gebruiken bij de ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en bij Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDeal

Je plaatst een bestelling bij een webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling geef je aan dat je met iDEAL betaalt. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en kies je bank. Je gaat automatisch naar de site van je eigen bank, hier staat de betaalopdracht voor je klaar. Je vult hier je gegevens in en keurt de betaling goed. Het bedrag wordt van je rekening afgeschreven en de webwinkel krijgt een melding dat de bestelling is betaald.

*Dit geldt niet voor zakelijke aanvragen voor meerdere abonnementen.


Qshops

Qshops Het internet is niet meer uit ons leven weg te denken, tegenwoordig gebruikt bijna iedereen internet. Het aantal aankopen dat wordt gedaan via internet is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Ondanks deze positieve ontwikkeling is er soms nog weinig vertrouwen bij de consument om internetaankopen te doen. Er zijn namelijk nog steeds onbetrouwbare bedrijven die niet correct handelen. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die webwinkels controleert, certificeert en blijft controleren. Daardoor kun je betrouwbaar en veilig kopen bij de aangesloten bedrijven! Deze winkels zijn te herkennen aan het Qshops-keurmerk. Belsimpel heeft het Qshops-keurmerk sinds 2007.


PostNL

PostNL PostNL verzorgt de verzending van de pakketten voor Belsimpel in Nederland en België. PostNL is vanaf 1799 actief in de post- en pakketbezorging in Nederland. PostNL staat bekend om de hoge nauwkeurigheid waarmee ze bezorgen. Zo komt in 96,1% van de gevallen binnenlandse post veilig en binnen een dag aan! Dankzij een goede samenwerking tussen Belsimpel en PostNL worden de pakketten van Belsimpel snel bezorgd en houd je tijdens de verzending op www.tracktrace.nl bij waar je pakket zich bevindt.


UPS

UPS Logo UPS verzorgt de verzending van de pakketten binnen Europa voor Belsimpel. UPS is sinds 1907 actief in de wereldwijde post- en pakketbezorging en is actief in 56 landen en gebieden in Europa. Door de samenwerking tussen Belsimpel en UPS kunnen onze klanten in Europa rekenen op een snelle bezorging van hun pakket. Via de website van UPS kun je zelf bijhouden wanneer je pakket bezorgd wordt.


DHL

DHL Logo DHL verzorgt de avondlevering van de pakketten binnen Nederland voor Belsimpel. Het in 1969 opgerichte DHL is met meer dan 400.000 medewerkers in meer dan 220 landen en gebieden 's werelds grootste verzendbedrijf. Belsimpel werkt samen met DHL om pakketten snel en efficiënt te kunnen leveren. Via de website van DHL kun je zelf bijhouden wanneer je pakket bezorgd wordt.


Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel Waarborg Met de Stichting Thuiswinkel Waarborg ben je verzekerd van een betrouwbare webwinkel. Dankzij hen is het altijd duidelijk waar je heen moet met vragen en zijn online bestellingen altijd veilig. Belsimpel is lid sinds maart 2014.

Certificaat bekijken ›


Ecommerce Europe Trustmark

Ecommerce Europe Trustmark Belsimpel is aangesloten bij het Ecommerce Europe Trustmark. Dit geeft ook in andere landen van Europa aan dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt die zich houdt aan geldende regelgeving. 

Certificaat bekijken ›