Garantie & reparatie ZTE

ZTE Logo en slogan Tomorrow Never Waits

Over ZTE

ZTE werd in 1985 opgericht in China, en is in zijn thuisland al één van de best verkochte telefoonmerken. Ook op globaal niveau blijkt het merk steeds populairder te worden. Dat is met goede reden: ZTE blinkt namelijk uit in het produceren van krachtige smartphones met een premium look. Dit betekent echter niet dat hier ook een premium prijskaartje aan vastzit. Ook produceert ZTE tablets en houdt het bedrijf zich bezig met investeren in onderzoek naar nieuwe telecom-technologieën. Zo is ZTE echt van alle markten thuis!

Toestellen

ZTE heeft een breed aanbod van telefoons, waardoor er voor elk wat wils te vinden is. Zo biedt de ZTE Axon 7 bijvoorbeeld high-endspecificaties voor een erg schappelijke prijs. Met het grote 5.5-inchdisplay en de Snapdragon 820-processor doet dit toestel zeker niet onder voor zijn duurdere concurrenten. Bovendien heeft ZTE het toestel aan de voorkant voorzien van speakers aan zowel de onder- als bovenkant. Hierdoor heb je een supergoede audio-ervaring! Als je juist op zoek bent naar een budgettoestel, dan ben je bij de ZTE Blade A452 aan het juiste adres. Dit dual-simtoestel beschikt over een uitbreidbaar geheugen en de mogelijkheid om in 1080p-kwaliteit video's op te nemen. Daarbij houdt dit toestel het met de forse batterij de hele dag uit!

Hier vind je alle toestellen van ZTE

Bekijk hier de beste Android aanbiedingen

Belsimpel.nl presenteert de ZTE Axon 7. Bekijk het filmpje hieronder:


Besturingssysteem

ZTE heeft in het verleden enkele toestellen uitgebracht met het Windows-besturingssysteem, maar inmiddels zijn alle ZTE-telefoons weer voorzien van Googles Android. Het grote voordeel aan Google Android is dat dit besturingssysteem erg simpel is in gebruik. Het is dan ook geen verrassing dat Android het meestgebruikte besturingssysteem is ter wereld. Je hebt direct toegang tot allerlei handige diensten en apps van Google, zoals Gmail, YouTube en natuurlijk de Google Play Store. ZTE heeft enkele eigen software-upgrades toegepast. Dit heeft de naam MiFavor meegekregen. Hiermee wordt het nog makkelijker om je toestel op je eigen wensen af te stemmen!

Lees hier meer over Android

Garantie en reparatie

Meer informatie vind je op de ZTE garantie- en reparatiepagina.