Honor

Honor

Over Honor

Honor is een dochterbedrijf van de Chinese smartphonefabrikant Huawei. Na diverse Honor-smartphones van Huawei zelf, lanceerde Huawei het bedrijf Honor als apart merk. In oktober 2014 introduceerde Honor haar eerste smartphonesin Europa. In Azië was het merk al langer op de markt. Honor onderscheidt zich van andere fabrikanten door high-end smartphones aan te bieden voor een lage prijs. Het bedrijf geeft minder geld aan reclame uit en daarnaast zijn de smartphones alleen via internet te verkrijgen. Zo houdt Honor de prijzen van hun smartphones zo laag mogelijk.

Toestellen

Op dit moment zijn nu meerdere Honor-toestellen te verkrijgen. De Honor 3C en de Honor 6 waren de eerste toestellen in Nederland. De Honor 7 is momenteel het topmodel van Honor. Het toestel is dun en heeft een krachtige octacore-processor en 3 GB werkgeheugen. Ook maakt de telefoon gebruik van 4G+-internet. Je bedient het toestel met het Full-HD 5.2-inchbeeldscherm en heeft een metalen behuizing. De Honor Holly is de topper van Honor in het budgetsegment. Met een 5.0” HD-scherm, een quad-core processor en dual-sim is het een ijzersterke telefoon in zijn klasse! De nieuwste aanwinst van de Honor-familie is de Honor 5C. Voor een wel zeer schappelijke prijs schaf je dit toestel met uitmuntende camera, dual-sim-optie, 5.2-inchbeeldscherm en 2 GB werkgeheugen aan.

Hier vind je alle toestellen van Honor.

Bekijk hier de beste Android aanbiedingen

Belsimpel.nl presenteert de Honor Holly. Bekijk het filmpje hieronder:


Besturingssysteem

De smartphones van Honor draaien allen op Android. Hierbij maken de telefoons gebruik van Emotion UI, de gebruikersinterface van Huawei. Deze userinterface kenmerkt zich door een kleurrijk uiterlijk. Ook staan alle apps die je gebruikt op het homescherm en hoef je hiervoor geen menu te openen. Je bereikt ze simpelweg door naar links of rechts te sliden. Android zelf biedt erg uitgebreide mogelijkheden voor het installeren van apps en spelletjes, die de mogelijkheden vergroten. Op de link hieronder lees je meer over Android.

Lees hier meer over Android

Garantie en reparatie

Meer informatie vind je op de Honor garantie- en reparatiepagina.