LG

LG

Over LG

Het Zuid-Koreaanse merk LG is al in 1958 opgericht. Toen richtte het merk zich nog vooral op elektronica en huishoudelijke apparatuur, maar in 1996 voegde het bedrijf ook telefoons toe aan hun portfolio. Dit bleek een groot succes, zoals bijvoorbeeld in de vroege jaren 2000 met de LG Chocolate. Later trok LG wereldwijd de aandacht door smartphones te produceren met een gebogen display. Tegenwoordig produceert LG een breed aanbod aan telefoons, zodat er voor elk budget een goede smartphone te vinden is.

LG Telefoons

Bij LG heb je een ruime keus uit allerlei verschillende smartphones. Zo voorziet LG zijn bekende G-serie altijd van de meest recente snufjes op technisch gebied en de meest krachtige hardware. Voor toestellen met een superscherpe verhouding tussen prijs en kwaliteit is er bijvoorbeeld de LG K-lijn. Daarnaast heeft LG bekendheid verworven met zijn LG Nexus-toestellen, die het merk heeft geproduceerd in samenwerking met Google.

Het huidige toptoestel van LG is de LG G6: een smartphone met een superstrak design, dat zich onderscheidt door zijn gigantische scherm en smalle randen. Hieraan zijn een krachtige Snapdragon 821-processor en een forse 3300mAh-batterij toegevoegd. Om het geheel compleet te maken is de LG G6 bovendien stof- en waterdicht, en heeft dit toestel valtests van het Amerikaanse leger doorstaan!


Hier vind je alle toestellen van LG
Bekijk hier de beste LG aanbiedingen
Bekijk hier de beste LG G6-aanbiedingen
Bekijk hier de beste LG G5-aanbiedingen

Hieronder vind je een korte review-video van de LG G6.
Besturingssysteem

Alle smartphones van LG draaien op Googles besturingssysteem, Android. Hiermee heb je standaard toegang tot allerlei handige apps, zoals Google Maps en natuurlijk de Google Play Store. In de Play Store heb je bovendien de keuze uit miljoen applicaties, van WhatsApp en Facebook tot allerlei games en productiviteits-apps.

Lees hier meer over Android

Garantie en reparatie

Meer informatie over de garantievoorwaarden van LG vind je op deze pagina.