Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

LG G6-aanbiedingen, de beste LG G6 deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

LG

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

LG accessoires bij Belsimpel.nl

Liveblog LG G6 26-2-2017

12.54: De presentatie van de LG G6 is hiermee ten einde. Houd voor meer informatie natuurlijk deze pagina in de gaten!
12.51: De camerasoftware beschikt over allerlei leuke functies waarmee je nog sneller creatieve foto's in elkaar zet!
12.50: Met dank aan de dubbele camera kun je extra ver inzoomen met de G6, zonder verlies van beeldkwaliteit!
12.49: Michael Roberts van processorontwikkelaar Qualcomm legt uit hoe de camera van de G6 zulke goede resultaten kan bereiken.
12.47: Ook de selfiecamera beschikt over een groothoeklens om nog meer mensen in je selfie vast te kunnen leggen.
12.46: We krijgen nu meer informatie over de camera's van de LG G6, die beelden kunnen schieten op groothoekformaat!
12.45: De LG G6 is de eerste non-Pixeltelefoon die ook beschikt over deze AI van Google.
12.43: Scott Huffman van het Google Assistant-team komt vertellen over de implementatie van de Google Assistent op de G6!
12.42: Ook is de behuizing LG G6 water- en stofproof.
12.41: Over ongelukjes met de G6 hoef je je geen zorgen te maken: er zijn extra veiligheidschecks gedaan en de hitteverspreiding is perfect geregeld om oververhitting te voorkomen.
12.40: De G6 wordt beschikbaar in drie kleuren: wit, platinum en zwart!
12.39: De behuizing van de G6 beschikt over een minimalistisch design, dat is uitgevoerd in glas en aluminium.
12:38 Bij de G6 is er bewust voor een plat display gekozen, zodat het toestel prettiger in de hand ligt en onbedoelde aanrakingen worden voorkomen.
12.35: De professor Andris Freivalds legt uit hoe het design aansluit op basisprincipes rond ergonomie en gebruiksgemak.
12.34: Er worden foto's getoond waaruit ook blijkt dat het toestel een 3,5mm-ingang heeft voor koptelefoons!
12.33: Loughlin en Hwang leggen uit dat het grote scherm bijzonder geschikt is voor multitasken door de beeldverhouding van 1:2.
12.29: Walter Devins, hoofd van Imangi Games, het bedrijf achter Temple Run, kondigt een nieuwe game aan en een "huge new demon monkey".
12.28: Kopers van de LG G6 krijgen $200 aan Google Play-tegoed voor een speciale selectie games.
12:27 Dolby Vision-topman Giles Baker wordt verwelkomd en legt uit dat Dolby Vision voor beeld in topkwaliteit zorgt.
12.25: Om de beeldverhouding goed bruikbaar te maken, beschikt de :LG G6 over allerlei slimme software die het beeld goed afstelt!
12.22: Voor de duidelijkheid: het display heeft een verhouding van 1:2. Dit zorgt voor een meer intense media-beleving volgens Storaro.
12.21: Oscar-winnende cameraman Vittorio Storaro komt meer vertellen over de bijzondere hoogte-breedteverhouding van de G6.
12.20: De LG G6 heeft het grootste display van alle toestellen met een zelfde soort behuizing!
12.17: Het display van de G6 heeft een 5.7-inchdisplay, en een smalle behuizing waardoor het toestel nog wel in één hand past.
12.16: Ian Hwang en Andrew Coughlin leggen uit dat het display het kernelement is van het design van de LG G6.
12.14: En zo zit de presentatie van Juno Cho er alweer op. LG showt ons nu een video van de design-filosofie achter het toestel.
12.12: Het extra grote scherm heeft een bijzondere hoogte-breedteverhouding. LG noemt het een "Full Vision-display".
12.10: We krijgen de LG G6 nu voor het eerst officieel te zien! Het toestel heeft een strak design en een dubbele camera.

12.07: Juno Cho, hoofd van LG's mobiele tak staat nu op het podium en presenteert de ideeën achter de G6.
12.04: En de presentatie is begonnen! Journaliste Georgie Barrat opent de presentatie en verwelkomt Seong-jin Jo, de CEO van LG.
11.57: De presentatie van LG begint over een paar minuten. Wij zitten klaar om voor je te livebloggen!

 

LG G6 geruchten en verwachtingen

De G-serie van LG staat bekend als de vlaggenschepen van LG. In de G-serie bevinden zich de echte topmodellen van LG met de beste specificaties. Zo hebben we in voorgaande jaren al verschillende modellen mogen ervaren. Nu is het dus de tijd voor de opvolger van de LG G5, genaamd de G6. Omdat de LG G6 officieel nog niet is aangekondigd, zetten wij hieronder alvast alle geruchten en verwachtingen van het nieuwe topmodel van LG onder elkaar.

LG G6 scherm

De verwachting is dat LG in zijn nieuwe paradepaardje een splinternieuw scherm stopt. Het zou hier gaan om een 5.7-inchbeeldscherm met ips-lcd schermtechnologie. Het nieuwe scherm zou een resolutie moeten gaan krijgen 2880 pixels bij 1440 pixels. Dit betekent dat LG overstapt op een nieuwe beeldverhouding. Het gaat hier namelijk om een beeldverhouding van 18:9, en dus niet om de 16:9 beeldverhouding die we in de LG G5 zagen. Deze nieuwe beeldverhouding is ideaal voor de dual-screen optie die Google in Android 7.0 Nougat heeft geïntroduceerd. Daarnaast zullen de bezels van de LG G6 waarschijnlijk een heel stuk kleiner zijn dan de bezels van zijn voorloper. Hierdoor krijg je dus meer scherm en minder onnodige randen.

LG G6 camera

Het is aannemelijk dat de LG G6 ook dit keer over een dubbele camera aan de achterkant zal beschikken. Dit is iets wat we bij de LG G5 ook terugzagen. De resoluties van de camera’s zullen nu waarschijnlijk beide op 16-megapixel liggen. Daarnaast is de kans groot dat de camera’s nog steeds over laser-autofocus en optische beeldstabilisatie zullen beschikken. Bronnen voorspellen dat de LG G6 net als de LG G5 ook video’s kan schieten in een hoge 4k-resolutie.

LG G6 behuizing

Verschillen bronnen verwachten dat LG met de LG G6 afstapt van het modulaire design van de LG G5. De LG G6 zal dus waarschijnlijk niet meer de optie bieden om modules met extra functionaliteit te kunnen aansluiten via de onderkant van de telefoon. Over de behuizing is er nog veel onzekerheid. Zo is het nog niet helemaal duidelijk uit welk materiaal de behuizing van de LG G6 zal bestaan. Sommige bronnen hebben het over een glazen achterkant, maar er wordt ook gesproken over een aluminium behuizing zoals bij de LG G5. We verwachten wel dat de LG G6 weer over een uniek en premium design zal gaan beschikken.

LG G6 waterdicht

De kans is groot dat de LG G6 een waterdichte behuizing gaat krijgen. Het zou het eerste toestel van LG zijn dat waterdicht is. Veel vlaggenschepen van andere fabrikanten zijn al waterdicht, dus het is aannemelijk dat LG met haar nieuwe topmodel meegaat in deze hype. Welke IP-certificering de LG G6 precies zou moeten gaan krijgen, is nog onduidelijk.

LG G6 Google Assistant

In de wandelgangen wordt er gezegd dat de LG G6 het eerste toestel ter wereld gaat krijgen, dat niet van Google is en zal beschikken over Google Assistant. Het lijkt er dus op dat de fabrikant niet zelf veel tijd en geld steekt in het ontwikkelen van een digitale assistent, maar kiest voor de uitgebreide assistent van Google. Hiermee kun je snel afspraken maken in je agenda, orders plaatsen, het weer opvragen of bijvoorbeeld snel een reservering maken bij je favoriete restaurant.

LG G6 release

Er wordt verwacht dat de nieuwe G6 van de LG wordt aangekondigd op 26 februari 2017. Dit is een dag voor het begin van het Mobile Word Congress in Barcelona. Dit jaarlijks terugkerende telecomevent zal plaatsvinden tussen 27 februari en 2 maart. Het vorige topmodel van LG, de LG G5, werd ook aangekondigd op het MWC. Tevens heeft de fabrikant verschillende media een uitnodiging gestuurd om een persevenement bij te wonen. Er is dus een redelijk grote kans dat we dit jaar ook de LG G6 terug zullen zien op dit grote evenement.

LG G6 kopen

We zullen nog even een paar weken moeten wachten tot we echt weten hoe de nieuwe LG G6 er precies uit komt te zien. Kan je in de tussentijd niet wachten? We hebben op deze pagina een hoop handige dingen voor je verzameld. Je vindt hier het laatste nieuws en informatie over het nieuwe toestel van LG en we bieden je ook een overzicht van accessoires, abonnementen en prijzen voor de nieuwe LG G6!

 

Nieuwe teaser LG wijst op waterdichte LG G6 21-02-2017 14:35

LG heeft een teaservideo vrijgegeven waarin we veel water zien, waarin een vrouw zwemt. Aan het einde van het korte filmpje zien we de contouren van het display van het aankomende LG-toestel. Daarnaast zien we ook nogmaals de naamgeving: LG G6. In een eerdere teaser ging de fabrikant ook al in op het eventueel waterdicht zijn van de smartphone.

Bron: PhoneArena

 

LG zet in op audio bij LG G6 13-02-2017 12:35

LG heeft op zijn eigen website wat meer informatie uit de doeken gedaan over audio voor de aankomende LG G6. Zo wordt er gebruikgemaakt van een 32bit dac, oftewel digital to analog-converter. Hierdoor klinkt muziek nog beter in de oren en hoor je onder andere minder ruis.

Bron: DroidApp

 

LG G6 krijgt accu van 3200mAh 15-02-2017 09:02

De accu in een smartphone is altijd erg belangrijk en de capaciteit ervan speelt een grote rol in de accuduur. Nu wordt er gesteld dat de LG G6 uitgerust zal worden met een accu van 3200mAh. Hiermee is het de grootste accu ooit in telefoon in de G-serie van het bedrijf.

Bron: The Android Soul

 

Foto display LG G6 duikt op 13-02-2017 12:32

Er is een foto verschenen van het vermoedelijke scherm van de LG G6. Hierdoor is te zien dat het scherm wat smaller is dan we gewend zijn. Dat komt door de 18:9-verhouding van het scherm, waarvoor LG gekozen heeft voor hun nieuwe vlaggenschip. De diagonaal bedragat 5.7 inch en de resolutie zou 2560x1440 pixels worden.

Bron: DroidApp

 

LG G6 wordt uitgerust met Snapdragon 821-chipset 13-02-2017 09:56

Volgens een uitgelekte slideshow met verschillende details over de aankomende LG G6 zal het toestel een Snapdragon 821-processor bevatten. Een nieuwere, snellere en zuinigere variant is inmiddels al aangekondigd, maar die lijkt de fabrikant dus niet te gaan gebruiken. Dit kan te maken hebben met geruchten dat Samsung de eerste batches van deze nieuwe processor heeft opgekocht om te gebruiken in hun aankomende vlaggenschip.

Bron: GSMArena

 

Meerdere plaatjes tonen vermeend uiterlijk LG G6 06-02-2017 12:54

Er zijn verschillende afbeeldingen online verschenen van wat hoesjes voor de LG G6 zouden zijn. Zodoende zien er verschillende details te zien, zoals de metalen behuizing, dubbele camera op de achterkant die niet uitsteekt en de aanwezigheid van de 3,5mm-poort.

Bron: GSMArena

 

Smalle randen en dubbele camera te zien op nieuwe foto’s LG G6 01-02-2017 12:06

Er zijn weer nieuwe foto’s gelekt van wat vermoedelijk de LG G6 moet zijn. Deze foto’s zouden zijn gemaakt van een LG G6 prototype. Op de afbeeldingen is te zien dat de LG G6 vermoeilijk over erg smalle randen zal gaan beschikken. Verder valt op dat er aan de achterkant van de telefoon een dubbele camera module te zien is. Ten slotte is de kans groot dat de LG G6 over een usb-c poort zal gaan beschikken. Dit is uit één van de uitgelekte foto’s af te leiden.

Bron: Allaboutphones

 

Foto’s van de LG G6 gelekt 24-01-2017 10:10

Op internet zijn beelden verschenen van het nieuwe topmodel van LG. Uit deze beelden kunnen we opmaken dat de bezels van de LG G6 vele malen smaller zullen zijn dan bij de LG G5. De randen aan de boven- en onderkant zijn flink verkleind, terwijl de randen aan de zijkanten zo goed als helemaal verdwenen zijn. Daarnaast wordt er verwacht dat het scherm meer dan 90 procent van de voorkant van de telefoon beslaat.

Bron: AndroidPlanet

 

LG G6 wordt voorzien van Google Assistant 23-01-2017 19:10

De LG G6 zou het eerste toestel buiten die van Google zelf om, dat wordt uitgerust met Google Assistent. Andere fabrikanten zoals Samsung en Apple ontwikkelen zelf van deze slimme digitale assistenten, maar LG zou gekozen hebben om die van Google te gebruiken.

Bron: PocketNow

 

LG G6 voor het eerst te zien op foto’s van casefabrikant 20-01-2017 22:22

De eerste vermoedelijk foto’s van de nieuwe LG G6 zijn te zien op de website van een casefabrikant. Uit de foto’s kunnen we opmaken dat de LG G6 aan de voorzijde over een groot scherm gaat beschikken, waarbij de bezels aan de zijkant bijna helemaal verdwenen zijn. Aan de achterzijde valt de dubbele cameramodule op. Dit lijkt in lijn te zijn met het vorige topmodel van LG, de LG G5. Onder de dubbele camera is nog een vingerafdrukscanner te zien.

Bron: HardwareInfo

 

LG verstuurd uitnodiging voor aankondiging van nieuwe vlaggenschip 19-01-2017 18:06

LG heeft een uitnodiging verstuurd naar verschillende media voor een persconferentie op 26 februari 2017. Op de uitnodiging staat de tekst: ”See More, Play More ” met een tijdstip en de locatie. Het gaat hier waarschijnlijk om het nieuwe vlaggenschip van LG, de LG G6. De persconferentie vindt plaats in Barcelona, één dag voor de start van het jaarlijks terugkerende Mobile World Congress.

Bron: Android Central

 

LG stapt bij de LG G6 af van het modulaire ontwerp 05-01-2017 15:42

De technische directeur van LG, Skott Ahn, heeft bekendgemaakt dat de nieuwe LG G6 niet over een modulair design zal gaan beschikken. Dit in tegenstelling tot het huidige topmodel van LG, de LG G5. De technisch directeur geeft aan dat consumenten weinig tot geen interesse hebben in deze opzet en mogelijkheden. LG heeft dus besloten om bij de LG G6 afscheid te nemen van het gebruik van modules.

Bron: Tweakers

 

LG G6 krijgt een waterdichte behuizing, draadloos opladen en een irisscanner 06-12-2016 12:56

Volgens nieuwe geruchten krijgt de LG G6 een waterdichte behuizing. Welk IP-certificering het toestel precies krijgt, is nog niet bekend. Daarnaast voorspellen verschillende bronnen ook dat de LG G6 over de mogelijkheid tot draadloos opladen zal gaan beschikken. Ten slotte wordt er ook nog gesproken over een irisscanner aan de voorkant van de telefoon. Hiermee zou je dus met behulp van je oog de telefoon moeten kunnen ontgrendelen.

Bron: NextPowerUp

 

LG presenteert frontcamera met irisscanner, wellicht voor LG G6? 01-11-2016 15:12

Op de Korea Electronics Show heeft LG een nieuwe module aan de pers laten zien die we misschien gaan terugzien in de LG G6. De module is een combinatie van een camera en een irisscanner. Met deze module kan je dus tegelijk foto’s maken en je ogen scannen. Hier is dus geen tweede camera voor nodig.

Bron: PhoneArena