Asus

Asus

Over Asus

Ooit begon Asus als computermerk. We kennen Asus dan ook voornamelijk van zijn pc’s en daaraan verwante hardware. In de vroege jaren 2000 voegde het Taiwanese merk ook smartphones toe aan zijn repertoire. Tegenwoordig produceert Asus opvallende Android-smartphones in de budget- en mid-rangeprijsklassen.

Asus telefoons

De smartphones van Asus zijn goed betaalbare smartphones met een scherpe verhouding tussen prijs en kwaliteit. Deze telefoons zijn daarbij simpel in gebruik, omdat ze voorzien zijn van Google Android. De telefoons die Asus in Nederland heeft uitgebracht vallen allemaal onder de Zenfone-lijn. Deze toestellen hebben een luxe uiterlijk en zijn voorzien van goede hardware. Zo voorzie je in al je smartphone-behoeften! Op dit moment zijn bij Belsimpel.nl de Asus Zenfone 3 en 3 Max beiden verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Deze mid-rangetoestellen zijn voorzien van een flinke batterij en dualsim-functie. Zo ben je de hele dag door dubbel zo bereikbaar. Als je op zoek bent naar een goede eerste smartphone, dan kun je kiezen voor de Asus Zenfone Go. Dit Android-toestel is erg simpel in gebruik en kan allerlei apps draaien, van WhatsApp tot Instagram!

Hier vind je alle Asus smartphones.

Asus Besturingssysteem

Alle Zenfones van Asus draaien op Googles besturingssysteem, Android. Dit is het meest gebruikte mobiele besturingssysteem ter wereld en staat bekend om om zijn gebruiksgemak. Zo heb je volop de ruimte om je mobiel af te stemmen op je eigen wensen. Ook heb je met Android direct toegang tot de Google Play Store. Hier vind je het grootste app-aanbod ter wereld, dus er zit vast ook iets leuks voor jou tussen. Asus heeft aan Android enkele handige eigen apps toegevoegd. Zo is je toestel bij het eerste opstarten direct klaar voor gebruik!

Asus Garantie & Reparatie

Heb je problemen met je Asus-toestel? Dan helpen we je direct verder op de Garantie- en Reparatiepagina van Asus.