Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

LG G5-aanbiedingen, de beste LG G5 deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

LG

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

LG accessoires bij Belsimpel.nl

Live Blog LG G5 21-2-2016

14:46 Meer informatie over de LG G5 vind je hier .
14:45 De LG G5 wordt beschikbaar in vier kleuren: Titan, Gold, Silver en Pink.
14:40 En dat was de LG-presentatie! Kevin Lee bedankt alle aanwezigen en kijkers. Wij van Belsimpel.nl bedanken al onze eigen volgers. Voor meer informatie over de LG G5 houd je natuurlijk onze website in de gaten.
14:38 De Friends Manager koppelt je extra’s vanzelf aan je G5. Zo hoef je dat niet meer handmatig te doen.
14:37 Deze Friends Manager gaat uit van twee principes: Geen instellingen, en drie stappen.
14:36 Maar hoe gebruik je al deze LG Friends? Hiervoor heeft LG de Friends Manager ontwikkeld!
14:35 De COO van Parrot wordt op het podium verwelkomd. Er volgt een demonstratie met de LG Smart Controller voor de LG Drone.
14:33 De LG Rolling Bot is een tool om je huis mee in de gaten te houden. De robot bestuur je op afstand en laat je je huis zien via camera’s.
14:32 Nog meer Friends! Er komt een LG Rolling Bot, en een drone.
14:31 Nog meer voordelen: betere netwerkprestaties, en hogere kwaliteit audio
14:30 Andere voordelen van deze processor: betere cameraprestaties en extra mogelijkheden om te genieten van topgames!
14:29 Om de VR-functies van de G5 optimaal te benutten, heeft de telefoon een Qualcomm Snapdragon 820-processor.
14:28 De CEO van Qualcomm wordt op het podium verwelkomd en spreekt over de samenwerking tussen beide bedrijven.
14:27 De LG 360 VR is superlicht en heeft een erg modern design.
14:25 Tijd voor de volgende VR-Friend! De LG 360 VR is aan de beurt!
14:24 Google Streetview gaat samenwerken met LG: 360-graden-foto’s die worden geüpload op Streetview, zullen daar in topkwaliteit gratis opgeslagen worden.
14:23 Charles Armstrong, medewerker van Google Streetview, wordt verwelkomd op het podium.
14:22 De LG 360 cam is licht en makkelijk in gebruik. Deze camera bestaat uit twee lenzen. Hiermee wordt het maken van 360-graden-video’s en foto’s.
14:21 We gaan door met de LG Friends! In een video wordt de LG 360 Cam gedemonstreerd.
14:20 Niet alleen komt er een draagbare speaker, maar ook een stel oordopjes van B&O voor audio in extra hoge kwaliteit.
14:19 Nog een leuke extra voor de G5: de LG Hi-Fi Plus. Een draagbare speaker in samenwerking met topmerk Bang & Olufsen. De COO van B&O vergezelt Lee op het podium.
14:18 Kevin Lee demonstreert het modulaire design: Het is een simpele kwestie van uitschuiven en inklikken!
14:16 Daarnaast komt er een extra batterijmodule!
14:16 Het modulaire design wordt gedemonstreerd: door een extra camerahulpje is het makkelijker om je camera met één hand te bedienen.
14:15 De G5 heeft een USB C-poort!
14:15 De LG G5 wordt beschikbaar in 4 kleuren.
14:15 Er wordt een lijstje met specificaties getoond.
14:14 De camera heeft een hoek van maar liefst 135 graden, voor extra mooie en gedetailleerde foto’s. Bediening is volgens Lee erg intuïtief
14:13 LG brengt ons interessante feitjes: wist je dat we gemiddeld 150 keer per dag de tijd checken op onze telefoons? Hierom heeft de G5 een Always On Display!
14:12 En we gaan direct door: de groothoekcamera wordt snel gedemonstreerd!
14:11 De volgende feature wordt uiteengezet: Het Always On-Display. De tijd wordt zo altijd weergegeven!
14:10 Er wordt een video getoond waarin alle mooie design-features worden aangekondigd. Een volledig metalen design samen met een verwijderbare batterij? Geen probleem, zegt LG!
14:08 Kevin Lee, van LG USA neemt het stokje over van CEO Cho.
14:07 Opvallend: ook LG begeeft zich op het gebied van VR! Cho kondigt een VR-bril en camera aan.
14:06 De LG G5 zal vandaag niet alleen aangekondigd worden: LG Friends zullen samenwerken met de G5 via het modulaire design.
14:05 CEO Cho demonstreert het modulaire design van de G5. Leuk detail: de batterij in zijn exemplaar is felgeel!
14:04 De LG heeft een strak, volledig metalen behuizing. Erg stijlvol en stevig dus!
14:02 De CEO van LG, Jung Cho, introduceert ons aan de LG G5! Hij heeft het nieuwe toestel al in z’n handen.
14:00 LG G5 Day is officieel losgebarsten! In de woorden van LG zelf: Let’s go, let’s party!
13:55 Over een paar minuten gaat de persconferentie van LG beginnen, en wij zitten klaar voor de liveblog! We krijgen af en toe al video vanuit de drukke zaal. Onderwerp van vandaag is niet te missen: de woorden LG G5 Day staan pontificaal op een groot scherm.
 

LG G5

De LG G5 lijkt een bijzondere smartphone te worden! Deze telefoon, voorzien van enkele interessante features, is ongetwijfeld een waardige opvolger van LG’s populaire G4-telefoon. Er gaan nu al geruchten over een speciaal aansluitpunt voor extra hardware en een secundair scherm. Hoe lang we nog moeten wachten op dit toestel is niet helemaal duidelijk. Houd in elk geval deze pagina in de gaten, we houden hier namelijk interessante nieuwtjes rond de LG G5 bij.

LG G5 scherm

Het scherm voor de LG G5 zal waarschijnlijk beschikken over een interessante feature. We zagen het al eerder bij de LG V10: een secundair scherm dat je altijd aan kan laten staan. Hiermee heb je in één oogopslag een overzicht van je notificaties. Ook biedt het secundaire scherm snel toegang tot je favoriete apps. Wanneer je primaire scherm uitstaat blijft dit tweede scherm aan, wat uiteindelijk je batterij zal besparen. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar door notificaties in het kleinere secundaire scherm weer te geven, hoeft je telefoon niet steeds het grote scherm te activeren. Dit bespaart dus een hoop energie! De grootte van het primaire scherm ligt in elk geval boven de 5.0 inch. Omdat het secundaire scherm er recht boven is geplaatst, houd je deze volledige grootte voor je apps. Klok, batterijstatus en notificaties worden immers weergegeven in het secundaire scherm van de G5.

LG G5 camera

LG zou LG niet zijn als ze geen interessante plannen hadden voor de camera's op de LG G5. Zo zijn er foto's gelekt van een dual camera-module aan de achterzijde van het toestel. Door deze dubbele camera is het nu ook mogelijk groothoekfoto's om te maken. Het lijkt er ook op dat de camerasoftware van de G4 ook op de G5 beschikbaar zal zijn. Goed nieuws voor fotoliefhebbers, want LG heeft meerdere prijzen gewonnen voor hun camera’s op de G4, met dank aan de software! De precieze cameraspecificaties zijn nog niet bekend: geruchten variëren van een 16- naar een 21-megapixelcamera. De frontcamera zal hoogstwaarschijnlijk beschikken over 8 megapixels.

LG G5 sensoren en extra's

Qua sensoren zal de LG G5 een grote verbetering zijn ten opzichte van de G4. Er zijn vooralsnog sterke aanwijzingen dat LG hun nieuwe smartphone zal voorzien van zowel een vingerprintscanner als een irisscanner. Hiermee is je telefoon beter vergrendeld dan ooit! Daarnaast zal de LG G5 waarschijnlijk beschikken over een zogenaamd "magic slot": een soort aansluiting speciaal voor extra hardware. Wat je daarvan precies gebruikt, beslis je zelf. Dit kan variëren van een fysiek toetsenbord, tot extra speakers of zelfs virtual reality-functies.

LG G5 behuizing

Het ziet er naar uit dat LG met de LG G5 een nieuwe weg inslaat qua behuizing. Hun voorgaande smartphones hadden namelijk bijna allemaal een plastic buitenkant, maar de G5 zal waarschijnlijk beschikken over een volledig metalen behuizing. Dit zorgt voor een extra stevige telefoon met een luxe afwerking. Over luxe gesproken: herinner je je de populaire leren variant van de LG G4 nog? Zoals het er nu uitziet, zal ook de G5 beschikbaar zijn met een leren achterkant. Volgens ingewijden is deze behuizing een grote sprong voorwaarts voor LG op design-gebied.

LG G5 release

Over de release van de LG G5 bestaat nog wat onduidelijkheid. Sommige bronnen beweren dat de nieuwe smartphone van LG namelijk in februari uit zal komen. Maar dit zou een forse verandering zijn van het release-schema van de Koreaanse fabrikant. Zij brachten tot nu toe hun telefoons namelijk uit in de tweede helft van het jaar. Er staat in elk geval vast dat LG op het Mobile World Congress in februari meer informatie over deze telefoon bekend maakt.

LG G5 kopen

Als je erover denkt om een LG G5 aan te schaffen, dan zit je hier goed. Op deze pagina verzamelen we een hoop interessante informatie en nieuwtjes voor je. Bovendien bieden we je een handig overzicht van allerlei accessoires voor de LG G5. Daarnaast hebben we een set prijslijsten voor je gemaakt, zodat je direct ziet welke abonnement er past bij jouw LG G5. Liever een G5 zonder abonnement? Ook dat is een optie! Hier vind je alle informatie over de LG G5.

 

LG hint naar Altijd Aan-functie voor LG G5 09-02-2016 13:52

LG is al langer bezig met kleine hints naar de LG G5. Nu heeft het Koreaanse merk een GIF op Facebook gezet, waarin de nadruk is gelegd op de “Always ON”-functie. Hierdoor hoeft je scherm niet meer volledig aan te staan wanneer je je notificaties wilt bekijken. In plaats daarvan zullen ze in één oogopslag zichtbaar zijn. Hoe LG deze feature precies wil gebruiken is nog niet bekend. Wellicht is dit een hint dat de LG G5 inderdaad een tweede scherm krijgt, zoals de LG V10.

 

Hoesje onthult de achterkant van de LG G5 05-02-2016 10:36

Met nog maar twee week te gaan voor de officiële aankondiging van de LG G5 stromen de geruchten binnen. Vandaag zijn er foto’s opgedoken van een hoesje voor het nieuwe LG-vlaggenschip. Hierop is duidelijk te zien dat de eerder opgedoken geruchten over de dubbele camera juist zijn. Deze dubbele camera’s worden vergezeld door een dubbele LED-flits. Ook kunnen we van de plaatjes afleiden dat de volumeknoppen inderdaad aan de zijkant zitten, terwijl de power-knop (met vingerafdrukscanner) zich onder de camera bevindt, achterop het toestel. Bekijk de bron voor de plaatjes!

Bron: GSMArena

 

LG bevestigt aankondiging van LG G5 04-02-2015 09:16

Tot vandaag gingen er veel geruchten rond over wanneer de LG G5 aangekondigd ging worden. LG had al een persconferentie aangekondigd op 21 februari, één dag voor het MWC. Het MWC is een internationaal congres waar bedrijven hun mooiste nieuwe uitvindingen kunnen promoten. LG heeft vandaag op Facebook en andere sociale media bevestigd dat de persconferentie op 21 februari in teken staat van de aankondiging van de LG G5.

Bron: Facebook

 

Foto’s opgedoken van LG G5 in ‘lunchbox’ 25-01-2016 13:22

Er zijn op het internet een aantal foto’s opgedoken van wat mogelijk een LG G5 in een lunchbox is. Deze ‘lunchbox’ wordt gebruikt om het ontwerp te verhullen. We kunnen wel een aantal dingen afleiden uit de foto’s. Zo blijkt dat er inderdaad knoppen op de zijkant zitten in plaats van aan de achterkant. Alleen de volumeknoppen kunnen gezien worden op de foto’s dus het zou kunnen dat de aan/uitknop nog wel op de achterkant te vinden is. Een USB-C poort is ook zichtbaar, samen met een dubbele camera en een ronde uitsparing waar waarschijnlijk de vingerafdrukscanner terecht zou kunnen komen. Zie de bron voor de foto’s.

Bron: Tweakers

 

Gerucht: LG G5 van metaal, geen knoppen meer op de achterkant 19-01-2016 10:04

Er is een schematische tekening uitgelekt waar het design van de LG G5 te zien is. De telefoon zou wat ronder zijn dan voorzien en de knoppen die bij de G4 nog aan de achterkant zaten zijn verplaatst naar de zijkant. Aan de achterkant zou ook een vingerafdrukscanner komen te zitten. Het design verraadt een unibody-design van metaal, wat zou suggereren dat het eerdere gerucht over de uitneembare batterij steeds geloofwaardiger wordt. Als we naar de tekening kijken zou de G5 dunner, langer en breder zijn dan de LG G4.

Bron: AndroidAuthority

 

Magic Slot op LG G5 voor extra hardware? 02-01-2016 15:44

Er is een interessant nieuwtje over de LG G5 opgedoken. De Koreaanse fabrikant staat bekend om hun innovatieve telefoons, wat ze weer waar zullen maken met de LG G5. Deze nieuwste telg in de LG-familie zal namelijk over een zogenaamd Magic Slot-beschikken. Hiermee kan extra, externe hardware worden aangesloten op het toestel. Er zal waarschijnlijk een groot aanbod aan accessoires voor de LG G5 ontstaan: van speakers, naar extra camera’s, of zelfs een fysiek toetsenbord of virtual-reality-gerei. Houd Belsimpel.nl in de gaten voor een overzicht van deze interessante accessoires!

Bron: VentureBeat

 

Tweede scherm komt ook naar LG G5? 02-01-2016 11:21

LG trok de aandacht met hun tweede scherm op de LG V10 en nu lijkt het erop dat deze feature ook naar de LG G5 komt. Dit tweede scherm is nauwelijks te onderscheiden van het primaire display en zit er recht boven. In dit kleine, secundaire display op de LG V10 worden bijvoorbeeld tijd en notificaties weergegeven, ook wanneer het primaire scherm uitstaat. Als het primaire scherm wel in gebruik is, functioneert het tweede scherm als een soort taakbalk met snelle toegang tot allerlei apps.

Bron: GSMArena

 

LG G5 wordt superkrachtige smartphone 24-12-2015 14:53

De LG G5 wordt zonder meer een zeer krachtige smartphone, met onder de motorkap een hoop moois. Zo blijkt uit geruchten van ingewijden dat de nieuwe LG G5 zal beschikken over een Qualcomm Snapdragon 820-processor en 3 GB aan werkgeheugen. Deze processor is op dit moment één van de beste chipsets verkrijgbaar, waarmee de G5 ongetwijfeld een toptelefoon wordt. Zware apps, multitasken, switchen tussen apps- met deze Snapdragon 820 is dit geen probleem!

Bron: PhoneArena