Huawei

Huawei

Over Huawei

Huawei is het eerste Chinese merk dat de stap naar de rest van de wereld maakte. Naast mobiele telefoons het bedrijf ook complete netwerken voor mobiele telefonie. Huawei bestaat al sinds 1988, maar de telefoons zijn pas sinds 2012 verkrijgbaar op de Nederlandse markt. De telefoons behoren tot de huidige top van de smartphonemarkt. De toestellen van Huawei beschikken over het Android-besturingssysteem.

Toestellen

Bij Huawei staat een goede-prijskwaliteitverhouding hoog in het vaandel. De volwaardige smartphones zijn beschikbaar voor een scherpe prijs. Het nieuwste toestel van Huawei is de Huawei P9. Dit toestel heeft een haarscherp 5.2-inchbeeldscherm, een octacore-processor met een kloksnelheid van 2.5GHz en 3 GB werkgeheugen. Daarnaast is de pijlsnelle vingerafdrukscanner een zeer groot pluspunt van het toestel. Je hebt de telefoon hiermee binnen een oogwenk ontgrendeld. Met de 12-megapixelcamera maak je schitterende foto’s. Middenklasse toestellen van Huawei zijn de P8 en de P9 Lite. Verder biedt Huawei ook budgettoestellen aan, zoals de Huawei Y6 en Y360.

Hier vind je alle toestellen van Huawei
Bekijk hier de beste Huawei aanbiedingen
Bekijk hier de beste Android aanbiedingen


Bekijk hieronder een preview video van de Huawei P9:

Besturingssysteem

Toestellen van Huawei draaien dus op Android. Met dit besturingssysteem kun je veel applicaties en spelletjes installeren. Daarmee geef je jouw telefoon allerlei nieuwe functionaliteiten. Huawei past Android lichtelijk aan, zodat het op maat gemaakt is voor de telefoon. Bij deze aanpassingen is Apple als voorbeeld genomen. Dat betekent dat de applicaties niet in een grote lijst staan, maar bereikbaar zijn door naar links of rechts te swipen. De link hieronder geeft meer informatie over Android.

Lees hier meer over Android