Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Belsimpel winkel in Den Haag

In onze winkel in Den Haag staat ons team klaar om je antwoord te geven op al je vragen. Voor onafhankelijk advies kun je dus terecht aan de Spuistraat. De koffie staat voor je klaar!

Hieronder vind je de openings- en afhaaltijden voor onze winkel in Den Haag en andere handige informatie.

Tip: Bekijk ook de bijzondere openingstijden rond bijvoorbeeld feestdagen en koopzondagen!

Belsimpel winkel Den Haag

Adresgegevens

Belsimpel Den Haag
Spuistraat 25
2511 BC Den Haag

Shopmanager:
Yuk Wang

Belsimpel shopmanager Den Haag


  • Openingstijden

  • Afhaaltijden

  • Voorraad

    Op onze website is zichtbaar welke telefoons ook in onze winkels verkrijgbaar zijn en wat de voorraadstatus daarvan is. Dit kun je zien door op de pagina van het product bovenin op 'Winkels' te klikken. Zo weet je altijd naar welke winkel je kunt gaan voor een specifieke telefoon! Belsimpel alleen pinnen

Producten afrekenen, of bestellingen ophalen

Als je iets wilt kopen in de winkel is het belangrijk om te weten dat je in onze winkels alleen kunt betalen door te pinnen, of met een creditcard. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om cash af te rekenen.

Je kunt je online bestelling ook kosteloos afhalen in de winkel. Hier kun je voor kiezen tijdens het plaatsen van je bestelling. Je krijgt bericht wanneer het pakket voor jou klaarligt.

Let op: We sturen je een bericht als je bestelling voor je klaarligt. Als je een pakketje op komt halen in de winkel, neem dan altijd het identiteitsbewijs mee van degene op wiens naam de bestelling geplaatst is, anders kunnen we het product niet meegeven.