Wat is Belsimpel?

Belsimpel is hét platform voor alle telefoons en abonnementen.

Wij koppelen een abonnement van bijvoorbeeld T-Mobile met de telefoons uit onze eigen voorraad. Je wordt dus klant bij Belsimpel, maar ook bij T-Mobile in dit voorbeeld. Omdat wij onze eigen inkoop heel scherp doen komt het vaak voor dat je met hetzelfde abonnement bij ons goedkoper uit bent dan bij de provider zelf.

Vera - Team Winkel Groningen

Hoe kan het goedkoper zijn bij jullie?

Vroeger leerde je dat een tussenpersoon altijd geld kost. Bij Belsimpel is dat niet zo. We kopen toestellen goedkoper in dan de provider en dat voordeel gaat direct naar jou. Daarnaast zijn we efficiënter waardoor onze kosten per verwerkte bestelling lager zijn. Op die manier kunnen we onze producten goedkoper aanbieden dan providers.


Dichter bij de bron kopen is toch voordeliger?

Nee hoor! Bij Belsimpel ben je vaak voordeliger uit dan bij de provider zelf. Dat komt doordat wij een vaste vergoeding per abonnement krijgen. Omdat we efficienter zijn en toestellen scherper inkopen blijft er voor jou dus meer korting over. En dat kan oplopen tot tientallen euro's!


Beste-Prijsgarantie

Wat zijn de voordelen van een abonnement bij Belsimpel?

  • Je hebt je Abonnement Zonder Gedoe eerder in huis dan bij de provider.
  • Je krijgt alleen bij ons het gratis Belsimpel Pluspakket; vol met extra service.
  • Je bent verzekerd van de beste prijs, dankzij onze Beste Prijsgarantie. Vaak ben je zelfs goedkoper uit.
  • We zijn langer bereikbaar per dag (van 09.00 - 00.00 uur) en zelfs op zaterdag en zondag!

Zitten er ook nadelen aan een abonnement afsluiten bij Belsimpel?

Nee, er zitten geen nadelen aan het aflsuiten van een abonnement bij Belsimpel. Je krijgt precies hetzelfde product en abonnement, je betaalt er vaak minder voor en je krijgt extra service.


Hoe werkt bestellen bij Belsimpel?

Bestellen is bij ons heel makkelijk. Bestel je een los product zoals een telefoon, tablet of accessoire? Dan ben je in een paar clicks klaar. Als je product op voorraad is dan krijg je hem de volgende dag al. Ook op zondag!

Abonnement zonder gedoe

Kies je voor een abonnement? Gebruik dan ons Abonnement Zonder Gedoe. Je hoeft hierbij geen papieren meer te ondertekenen, maar je doet de verificatie met een SMS of met iDeal. Als je vóór 23.30 uur bestelt en betaalt, heb je je product de volgende dag al in huis. Zo geniet je direct van je nieuwe product!

Kan ik ook via de Belsimpel-app bestellen?

Ja, dat kan ook! Met de Belsimpel-app is het bestellen net zo makkelijk als via de website. Dat geldt ook voor abonnementen!


Verlengen en overstappen bij Belsimpel

Is mijn huidige contract verlengen ook mogelijk bij jullie?

Zeker, dat kan met bijna alle abonnementen! Het kan ook als je nog nooit eerder bij ons hebt besteld. Het maakt voor je abonnement geen verschil waar je verlengt, maar alle bovenstaande voordelen krijg je alleen bij Belsimpel.

Kan ik al overstappen of verlengen?

Wanneer je kiest voor een abonnement van 1 of 2 jaar, kun je 120 dagen voor de einddatum van je abonnement al verlengen of overstappen. Je nieuwe abonnement gaat dan na het einde van je huidige abonnement in. Op deze handige pagina check je precies wanneer je kunt verlengen!


Wie doet wat?

Op onze site staat uitgelegd wat Belsimpel voor je doet en wat de provider of fabrikant voor je regelt. Je kunt vinden van wie je de facturen krijgt en wat je moet doen als je een probleem hebt met je toestel. Zo heb je altijd totale duidelijkheid.


Overtuigd?

Waar wacht je dan nog op!

Vind wat het beste bij je past


Tot het uiterste voor jou!

Elke dag gaan meer dan 600 collega's voor je aan de slag. En we gaan net iets verder dan je zou verwachten, echt tot het uiterste dus! In onze video zie je wat je van ons kunt verwachten.