De Belsimpel Methode

De Belsimpel Methode is de slimste manier om een telefoon of abonnement te vinden dat echt bij jou past. Met de Belsimpel Methode maken we complexe zaken makkelijk. Zoals het vinden van je nieuwe telefoon of het afsluiten van je abonnement. 

De Belsimpel Methode


Wat is de Belsimpel MethodeTM?

De Belsimpel Methode is de slimste manier om een telefoon of abonnement te vinden dat bij jou past. En nog veel meer, want alles dat we bij Belsimpel doen is onderdeel van de Belsimpel Methode. Wij lossen de puzzel graag voor je op, zodat jij er geen gedoe van hebt.

Wat hoort bij de Belsimpel MethodeTM?

Bij Belsimpel willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken. Er horen heel veel dingen bij de Belsimpel Methode, bijvoorbeeld:

  • Het zoeken en filteren van een telefoon en abonnement.
  • Het gratis Belsimpel Pluspakket vol met extra service.
  • De beste prijs, dankzij onze Beste Prijsgarantie.
  • Abonnement Zonder Gedoe, waarmee je je abonnement in een paar kliks hebt geregeld.
  • Onze klantenservice die elke dag open is, ook op zaterdag en zondag!

Maar dat is nog lang niet alles. De Belsimpel Methode omvat alles wat we bij Belsimpel doen, en dat is veel meer dan we in een lijstje kunnen noemen. Uiteindelijk is ons doel om het jou met de Belsimpel Methode zo makkelijk mogelijk te maken. 


Zoek en vergelijk


Waarom de Belsimpel MethodeTM?

We vinden dat het zoeken van een telefoon en abonnement niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom lossen wij de puzzel graag voor je op en regelen we alles voor je. Zo wordt het kopen van een telefoon en abonnement net zo makkelijk als het kopen van een treinkaartje!


De Belsimpel MethodeTM als app

De Belsimpel Methode is er ook als app: de Belsimpel-app. Hiermee heb je de Belsimpel Methode altijd bij je. Je krijgt persoonlijk abonnementsadvies op basis van jouw gebruik, je kunt je telefoon en gebruik testen met de Mobiele APK en je kunt ons hele aanbod zoeken en vergelijken.

Belsimpel-app