Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Belsimpel in de maatschappij

Samenwerking Week van het Geld

Week van het Geld, Ministerie van FinanciŽn

Kinderen en smartphones: een combinatie die tegenwoordig erg vanzelfsprekend is. Kinderen van nu groeien op met smartphones en zo wordt het een belangrijk onderdeel in hun leven. Maar met het hebben van een smartphone hangen ook kosten samen. 

Belsimpel heeft voor de Week van het Geld een lespakket ontwikkeld voor groep 7 en 8. We vinden het namelijk belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren hoe ze met de kosten van een smartphone om moeten gaan, want zo leggen ze een goede basis voor later. De Week van het Geld is een initiatief van het Ministerie van Financiën.

Met het lespakket ‘Alles over wat een smartphone kost’ van Belsimpel leren kinderen over mobiele telefoons en de daarbij horende kosten en verantwoordelijkheid. In zeven opdrachten worden verschillende onderwerpen gerelateerd aan smartphones en geld behandeld. 

Download het gratis lespakket

Het lespakket 'Alles over wat een smartphone kost' bestaat uit een werkboek, antwoordenblad en docentenhandleiding. Download het pakket hier gratis. 

Lespakket downloaden

Lespakket in de Week van het Geld

In de Week van het Geld, van 27 t/m 31 maart 2017, hebben onze gastdocenten op scholen door heel Nederland gastlessen gegeven met het lespakket 'Alles over wat een smartphone kost'. Zowel de kinderen, docenten als gastdocenten waren erg enthousiast. 

Lees hier het artikel dat het Dagblad van het Noorden over de gastles in Ten Boer heeft geschreven. 

Hilversums Nieuws kwam langs bij de gastles in Hilversum, lees het artikel hier.

Ook in Brabant was er aandacht voor onze gastles in Tilburg. Bekijk hiernaast de uitzending van Brabant Nieuws vanaf 12:20.


Mobiele wereld veranderen

Transparantie en de Beste Prijs 

Bij Belsimpel gaan we tot het uiterste voor onze klanten. Eén van de dingen die wij willen doen is de mobiele wereld veranderen. Dat doen we bijvoorbeeld door transparantie: er zijn bij ons geen verborgen kosten of kleine lettertjes. In plaats daarvan zorgen we dat alles duidelijk is en maken we de totale kosten inzichtelijk voor je. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor de beste prijs, dankzij onze Beste Prijsgarantie. 

Abonnement Zonder Gedoe

Abonnement Zonder Gedoe is één van de dingen die wij doen om het bestellen van een abonnement makkelijker te maken voor jou. Je vraagt een abonnement aan zonder al het papieren gedoe dat er eerst altijd bij kwam kijken. Sinds 1 januari 2016 kun je bij Belsimpel een abonnement aanvragen met een iDeal- en sms-verificatie. Geen gedoe met het printen, ondertekenen en opsturen van papieren! Dat scheelt tijd én papier, en is dus ook nog eens goed voor het milieu.