Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Belsimpel.nl in de maatschappij

Samenwerking Week van het Geld

Week van het Geld, Ministerie van FinanciŽn

Kinderen en smartphones: een combinatie die tegenwoordig erg vanzelfsprekend is. Kinderen van nu groeien op met smartphones en zo wordt het een belangrijk onderdeel in hun leven. Maar met het hebben van een smartphone hangen ook kosten samen. 

Belsimpel.nl heeft voor de Week van het Geld een lespakket ontwikkeld voor groep 7 en 8. We vinden het namelijk belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren hoe ze met de kosten van een smartphone om moeten gaan, want zo leggen ze een goede basis voor later. De Week van het Geld is een initiatief van het Ministerie van Financiën.

Met het lespakket ‘Alles over wat een smartphone kost’ van Belsimpel.nl leren kinderen over mobiele telefoons en de daarbij horende kosten en verantwoordelijkheid. In zeven opdrachten worden verschillende onderwerpen gerelateerd aan smartphones en geld behandeld. 

Download het gratis lespakket

Het lespakket 'Alles over wat een smartphone kost' bestaat uit een werkboek, antwoordenblad en docentenhandleiding. Download het pakket hier gratis. 

Lespakket downloaden


Mobiele wereld veranderen

Transparantie en de Beste Prijs 

Bij Belsimpel.nl gaan we tot het uiterste voor onze klanten. Eén van de principes die hierbij hoort is de mobiele wereld veranderen. Dat doen we bijvoorbeeld door transparantie: er zijn bij ons geen verborgen kosten of kleine lettertjes. In plaats daarvan zorgen we dat alles duidelijk is en maken we de totale kosten inzichtelijk voor je. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor de laagste prijs, dankzij onze Beste Prijsgarantie. 

Abonnement Zonder Gedoe

Abonnement Zonder Gedoe is één van de diensten die tot stand is gekomen vanuit het principe ‘de mobiele wereld veranderen’. Je vraagt een abonnement aan zonder al het papieren gedoe dat er eerst altijd bij kwam kijken. Sinds 1 januari 2016 kun je bij Belsimpel.nl een abonnement aanvragen met een iDeal- en sms-verificatie. Geen gedoe met het printen, ondertekenen en opsturen van papieren! Dat scheelt tijd én papier, en is dus ook nog eens goed voor het milieu.