‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 37 2015

Het laatste telecomnieuws van week 37 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Apple evenement van 9 september

Na weken van speculeren kwam er woensdag tijdens het Apple evenement eindelijk duidelijkheid over de nieuwe producten van de telecomgigant. Apple presenteerde de mooie grote iPad Pro met een 12,9 inch beeldscherm. Daarbij lieten ze ook een leuke nieuwe gadget zien: de Apple Pencil, een digitale pen waarmee je met veel precisie de iPad kunt besturen en bijvoorbeeld mooie digitale tekeningen kunt maken. Naast de iPad presenteerde Apple ook zijn twee nieuwe toestellen: de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. De toestellen zijn qua uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van de iPhone 6 en 6 Plus, maar beide zijn aan de binnenkant wel verbeterd. Zo zit er een betere processor in, de Apple A9 Processor, waardoor de iPhones nog weer wat sneller werken. Ook zijn de camera’s verbeterd: met een 12 megapixel camera aan de achterkant kun je mooie foto’s maken en filmen in 4K kwaliteit, het hoogst haalbare op dit moment! Op het evenement werd ook eindelijk het gerucht bevestigd over een touchscreen dat verschillende soorten druk kan onderscheiden: met 3D-Touch kun je je smartphone nog gemakkelijker en sneller besturen. Lees alles over het Apple evenement op onze site, waar je de iPad Pro, iPhone 6S en de iPhone 6S Plus alvast kunt bestellen zodat je de eerste bent met de nieuwste Apple-technologie in huis!

Verrassing van Huawei bij IFA

Tijdens de grote Europese elektronicabeurs in Berlijn heeft Huawei naast de verwachtte Huawei Mate S nog een tweede toestel gepresenteerd, genaamd de Huawei G8. De G8 heeft een beeldscherm van 5.5 inch, waarmee deze qua grootte tussen een smartphone en tablet invalt en daarmee de bijnaam ‘phablet’ krijgt. Dit geldt ook voor de even grote Mate S, die verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger, de Mate 7. Beide toestellen hebben aan de achterkant een 13 megapixel camera die samenwerkt met een verbeterde pro-modus die de kleuren scherper weergeven. Lees alles over de nieuwe toestellen van Huawei op onze site

Samsungs nieuwe uurwerken

Ook Samsung kwam tijdens het IFA-evenement met nieuwe snufjes, namelijk twee nieuwe smartwatches. De Samsung Gear S2 is de wat sportievere variant, de Samsung Gear S2 Classic, zoals de naam al zegt, de wat klassiekere variant. Maar het onderscheid zit hem vooral in het uiterlijk, want ze zijn vanwege hun waterbestendigheid en vele sensoren allebei zeer geschikt om mee te sporten. Houd Belsimpel.nl in de gaten om ze direct te bestellen zodra wij de horloges binnen hebben!

Sony goes Bond

Naast alle spanningen rondom het nieuwe technologiegeweld van afgelopen week is er nóg een gerucht bevestigd: de Sony Xperia Z5 is de nieuwe telefoon van James Bond! In onderstaand filmpje zie je hoe agent 007 en Miss Moneypenny de smartphone inzetten om hun leven een stukje gemakkelijker te maken en vijanden af te troeven.