Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 6S-aanbiedingen, de beste iPhone 6S deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Apple

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Apple accessoires bij Belsimpel.nl

Het laatste nieuws over de iPhone 6S

iPhone 6S Liveblog 9-9-2015

21.05 Belsimpel.nl bedankt daarentegen onze eigen volgers en we hopen dat jullie net zo uitkijken naar het gebruik van de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus als wij!
21.05 Na een samenvattend filmpje van de gepresenteerde producten bedankt Tim Cook alle medewerkers en aanwezigen.
21.04 Een update van de software, iOS 9, zal beschikbaar zijn vanaf 25 september.
21.02 Eind van dit jaar zullen de iPhones in 130 landen te kopen zijn.
21.00 Er zijn nieuwe beschermhoesjes in elf verschillende kleuren.
20.58 Wi-Fi is ook verbeterd: deze is 2 keer zo snel dan bij de vorige iPhone 6.
20.55 Aan de voorkant van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus zit een ‘selfie-camera’ van 5 megapixels. Deze wordt geassisteerd door een flitser, zodat je ook tijdens schemer of diep in de nacht een selfie kunt nemen.
20.51 Met de camera kun je video’s in 4K maken: een video met 8 miljoen pixels!
20.46 Door de verbeterde camera kun je prachtige foto’s maken. Een nieuwe samenwerking tussen pixels zorgt voor een haarscherp beeld, waardoor je foto’s nauwelijks te onderscheiden zijn van die van een fotograaf.
20.46 Met een 12-megapixel camera is de camera aan de achterkant enorm verbeterd met 50% meer pixels!
20.45 De vingerafdrukscanner is verbeterd: hij herkent nu 2 keer sneller je vingerafdruk, waardoor je supersnel toegang hebt tot je mobiel.
20.45 Het nieuwe scherm kan 60 frames per seconde laten zien, waardoor ook de game-beleving optimaal wordt!
20.43 De nieuwe chip is de A9 chip, waarmee de batterij maximaal wordt bespaard maar je telefoon wel 90% sneller is dan de vorige generatie.
20.41 Met 3D-Touch kun je gemakkelijk switchen tussen applicaties, maar ook functies van applicaties oproepen zonder ze eerst te moeten openen.
20.35 De geruchten over het touchscreen worden bevestigd: beide iPhones zullen voorzien zijn van een 3D-Touch, waarmee verschillende functies kunnen worden uitgevoerd door harden en zachter op je scherm te drukken.
20.32 De iPhone 6S zal een 4.7 inch beeldscherm hebben en de iPhone 6S Plus een 5.5 inch. Beide zijn voorzien van een extreem sterk nieuw glas.
20.30 Phil Schiller betreedt het podium en laat ons de iPhone 6S en 6S Plus zien in de kleuren Rose Gold, Silver, SpaceGrey en Gold zien.
20.30 Geheel bescheiden noemt Tim Cook de nieuwe iPhone bij hun koosnaam: de iPhone Succes en de iPhone Succes Plus. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe telefoons van Apple!
 

iPad Pro Liveblog 9-9-2015

19:50 De iPad Pro zal begin november uitkomen.
19:49 De precieze specificaties van de iPad Pro in Silver, Gold en SpaceGrey: 12.9 inch beeldscherm, A9X chip, vier speakers, 10-uur batterij, 8-megapixel camera, 802.11ac, 150Mbps LTE, Touch ID
19:44 Beide functies zullen per oktober beschikbaar zijn voor de iPad Pro.
19:43 Ook Adobe is aanwezig op het evenement en laat zien hoe Adobe Photoshop goed samenwerkt met de iPad Pro.
19:42 Ook Microsoft Office kan goed gebruikt worden op de iPad. Samen met de Apple Pencil kan je bijvoorbeeld statistische beelden tekenen die door het Microsoft programma worden aangevuld tot mooie professionele grafieken.

19:36 Ideaal dus om bijvoorbeeld gedetailleerde tekeningen te maken. Verwelkom de Picasso 2.0 in jezelf!
19:33 Nog een nieuw speeltje voor bij de iPad Pro: de Apple Pencil. Deze signaleert twee keer zoveel aanrakingen, waardoor deze heel precies werkt.
19:30 Apple introduceert een nieuw toetsenbord: de Apple Smart Keyboard. Met drie knoppen, de Smart Connector, koppel je het toetsenbord heel eenvoudig aan je iPad Pro.
19:27 Daarnaast zal de iPad Pro met zijn A9X processor, 1.8x sneller zijn dan de vorige versie! Daarmee zal hij sneller zijn dan 89% van de huidige PC’s.
19:25 Schiller laat zien hoeveel groter de Pro is in vergelijking met hun laatse iPad tot nu toe: hij is net zo breed als de vorige versie in lengte is!
19:22 Cook laat op het podium een glimp van de iPad Pro zien en geeft het woord aan Phil Schiller.
19:20 Het onderwerp van smartwatches is afgerond en Cook presenteert nu de iPad Pro met 12.9 inch Retina scherm.
19:19 Opvallend zijn de nieuwe kleuren van de armbanden van de Apple Watch. Zo zijn er meerdere felle kleuren van de armband, waaronder verschillende tinten rood. Maar ook komen er rustigere kleuren op de markt.
19:15 Cook neem het over en laat het mooie design van de nieuwe Apple Watch. Een mooie dubbele band maakt het horloge nog sierlijker.
19:14 Powell laat zien hoe je dokter vanaf zijn werkplek de gezondheid van een moeder en baby in de gaten kan houden.
19:10 Cameron Powell vertelt over de Apple Watch en de vele sportieve functies van het apparaat. Zo kun je er bijvoorbeeld direct je hartslag op zien.
19:04 Het is zeven uur geweest en Tim Cook opent het grote evenement.
19:00 Welkom bij onze liveblog over de grote presentatie van Apple van de nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus!
18:55 We gaan bijna beginnen met de Apple aankondiging, nog 5 minuten.

 

Gerucht: Force Touch op iPhone 6s wordt 3D Touch Display 8-9-2015 15:06

Aangezien de datum voor het evenement van Apple steeds dichterbij komt (9 september), zijn de geruchten over de iPhone 6s op hun hoogtepunt.

We hebben eerder gemeld dat de iPhone 6s gaat beschikken over Force Touch, en het gebruik van Force Touch, maar nu is er nog meer informatie vrijgekomen. De iPhone 6s zal een new and improved versie van Force Touch hebben: 3D Touch Display. Waar Force Touch twee soorten druk kan onderscheiden, gaat 3D Touch Display een stapje verder: deze technologie zal een onderscheid kunnen maken tussen drie verschillende soorten aanrakingen: een lichte tik, een gewone tik en harder drukken.

De naam 3D Touch Display verwijst waarschijnlijk naar het feit dat er drie soorten aanrakingen geregistreerd kunnen worden. Deze drie aanrakingen zullen het gebruik van je toestel sneller maken, omdat je dit kunt gaan gebruiken als snelkoppeling. Een voorbeeld hiervan is dat je in Kaarten door hard te drukken direct naar een plaats zult kunnen navigeren.

Bronnen: Tweakers, 9to5mac

 

iPhone 6S wordt aangekondigd op 9 september 2015 7-9-2015 16:06

Gerucht: iPhone 6S wordt aangekondigd op 9 september 2015

Apple heeft op donderdag 27 augustus een uitnodiging verstuurd naar de media voor een evenement op 9 september. Apple nodigt de media uit om hen te vergezellen op deze dag waar volgens geruchten een aantal nieuwe producten uitgebracht zullen worden, waaronder de iPhone 6S. Deze 9de september is tegelijkertijd de laatste dag van de IFA conferentie in Berlijn, een evenement waar traditiegetrouw vele nieuwe toestellen worden uitgebracht. Ook bracht Apple in eerdere jaren vaker toestellen uit in het najaar, zoals de iPhone 6 in september 2014. Op de uitnodiging is een stukje kunst te zien, samen met de zin “Hey Siri, give me a hint”. Wanneer Apple-gebruikers op hun iPhone of iPad dit aan de Engelse Siri vragen, dan zal Siri reageren met komische zinnen waar misschien hints naar de nieuwe toestellen verstopt zitten. Zo hint Siri bijvoorbeeld naar een nieuwe limoenkleurige iPhone en naar de nieuwe Force Touch functie. Kijk voor meer informatie op onze nieuwspagina.

 

Nieuwste geruchten rondom iPhone 6S 28-8-2015 13:32

Gerucht: Force Touch in code iOS 9

Hoewel iedereen ervan uitgaat dat de Apple iPhone 6s over Force Touch zal beschikken, is dit nog niet zeker: Apple zelf heeft niets bevestigd. Nu heeft ontwikkelaar Hamza Sood waarschijnlijk bewijs voor het bestaan van Force Touch gevonden in de code van iOS 9. Sood heeft een soort pseudocode gegenereerd die een code activeerde. In het screenshot op Sood’s Twitter-account is een verwijzing te zien naar Deep Press, wat verdacht veel op Force Touch lijkt. Dit betekent dat het weer iets zekerder is dat de iPhone 6s zal beschikken over Force Touch. Force Touch is een technologie die al in onder andere de Apple Watch zit. Het zorgt ervoor dat je toestel herkent hoe hard je op het scherm drukt. Het wordt waarschijnlijk gebruikt als snelkoppeling: als je in de Kaarten-app bijvoorbeeld hard drukt op de plek waar je naartoe wilt, wordt direct de navigatie gestart.

Bron: iCulture, Twitter.

 

http://www.iculture.nl/force-touch-iphone-6s-ontdekt-code-ios-9/ https://twitter.com/hamzasood/status/636668811932995584 https://pbs.twimg.com/media/CNXm6UEWsAEs0V7.jpg:large
 

Nieuwste geruchten rondom iPhone 6S 20-8-2015 16:00

In het najaar van 2015 staat de lancering van de iPhone 6S op de planning. In dit dossier kun je alles lezen over de verwachtingen van dit nieuwe pronkstuk van Apple! Ook voor de laatste iPhone 6 geruchten kun je terecht op deze pagina.

iPhone 6S scherm

Volgens de geruchten zal het uiterlijk van de iPhone 6S niet of nauwelijks verschillen van de iPhone 6. Dit blijkt onder andere uit de verwachting dat het scherm 4,7 inch groot zal worden. Ook zal het LCD-touchscreen waarschijnlijk een resolutie van 1334x750 hebben, waarmee ook dit niet verschilt van de iPhone 6. Een minimale verwachte verandering van de iPhone 6S zal in de dikte te vinden zijn. Geschat wordt dat het toestel 0,1 mm dikker zal zijn dan zijn voorganger, waardoor de totale dikte op 7,1 mm zal komen.

iPhone 6S Force Touch

De kans is groot dat de iPhone 6S gaat beschikken over de functie Force Touch. Sommige andere Apple-producten, zoals de Apple Watch en de nieuwste Macbook, hebben deze functie al. Het is voor het eerst dat een iPhone deze functie krijgt. Force Touch houdt in dat er een extra dimensie komt bij het besturen van je iPhone, namelijk hoe hard je op het scherm drukt. Dit zal onder andere gebruikt gaan worden voor shortcuts: als je in Apple Kaarten naar een plek wilt navigeren, hoef je alleen maar harder te drukken op de desbetreffende plek en de navigatie wordt gestart. Dit is een van de vele mogelijkheden die Force Touch op de 6S kan gaan bieden.

iPhone 6S camera

Ook de camera van de iPhone 6S zal naar verwachting qua uiterlijk en locatie niet anders zijn dan die van de iPhone 6. Wel zullen de iPhone 6S camera’s hoogstwaarschijnlijk verbeteren in kwaliteit. Dit houdt in dat er aan de achterkant van het toestel een camera van minimaal 8 megapixels zal zitten, met een geschatte verhoging in aantal pixels naar 12! Ook zal je waarschijnlijk in een hogere resolutie kunnen opnemen; de geleerden schatten dit op 4K. Aan de voorkant kun je rekenen op een ‘iSight-camera’ van 3-megapixels voor de beste selfies.

iPhone 6S iOS 9

In de iPhone 6S zal ook een vernieuwde versie van iOS gelanceerd worden, namelijk iOS 9. Een van de nieuwe functies in deze software update is het instellen van een wachtwoord met zes cijfers. Hierdoor zijn er maar liefst een miljoen combinaties mogelijk! Een andere update zit in het toetsenbord, waarmee je door met twee vingers over het scherm te vegen heel eenvoudig tekst kunt selecteren. Daarnaast is iOS 9 een stuk beter in multitasken dan zijn voorganger, waardoor een film en ondertussen je Facebook bekijken geen probleem is. Daarnaast zorgt deze versie van iOS middels kleine trucjes ervoor dat je langer gebruik kunt maken van je apparaat omdat de batterij minder snel leeg raakt. Andere upgrades en toevoegingen zijn te vinden in onder andere de optie tot een 4G+ internetsnelheid, een proactieve Siri, applicaties doorzoeken met Spotlight, een vernieuwde applicatie voor notities, het verkleinen van applicaties opdat deze minder ruimte innemen, een losse iCloud Drive-app zodat je overal bij je documenten kunt en een nieuws-app. En voor onze Belgische klanten is er nog een extra interessante toevoeging in iOS 9 gestopt: de bekendste assistente ter wereld, Siri, spreekt nu namelijk ook Vlaams!

iPhone 6S release

Tijdens de grote Apple conferentie in juni 2015 is iOS 9 voor het eerst getoond. Daar gaf Apple aan dat iOS 9 en de iPhone 6S in de herfst van 2015 zullen verschijnen. Maar voor ontwikkelaars is iOS 9 al een tijdje beschikbaar: sinds 8 juni hebben zij al toegang tot de vernieuwde versie. Zoals altijd zal de nieuwe iPhone gepresenteerd worden in september. De geruchten gaan rond dat de iPhone 6S lancering op 9 september zal zijn

iPhone 6S kopen

Op onze site vind je alle informatie omtrent het aanschaffen van een iPhone 6S. Zo kun je een iPhone 6S kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement bij een van de providers van Nederland. Waarschijnlijk zal de Apple iPhone in 3 kleuren verschijnen: grijs, goud en zilver. Vermoedelijk kan je kiezen uit 32GB, 64GB of 128GB opslagcapaciteit. Wanneer je het toestel eenmaal in gebruik hebt kun je ook op ons rekenen: op onze site zullen we meerdere iPhone 6S tips & tricks plaatsen, zodat je optimaal van jouw telefoon gebruik kunt maken.

Bronnen: www.iphoned.nl, www.tweakers.com, www.gsmarena.com, www.9to5mac.com, www.iculture.nl
 

Nieuwste geruchten rondom iPhone 6S 20-8-2015 16:00

Gerucht: iPhone 6S Plus en iPhone 6S release op 9 september

John Paczkowski, een medewerker van Buzzfeed, laat weten dat er hoogstwaarschijnlijk in de week van 7 september een evenement van Apple plaats gaat vinden. De datum die hij aanstipt als meest waarschijnlijk is 9 september. Verwacht wordt dat op dit evenement de iPhone 6S en 6S Plus officieel aangekondigd gaan worden door Apple. Ook lijkt het erop dat de opvolger van Apple TV gepresenteerd wordt, en een nieuwe iPad. Paczkowski had de datum voor eenzelfde evenement vorig jaar ook goed.

http://www.buzzfeed.com/johnpaczkowski/apples-fall-iphone-event-to-be-held-sept-9 7 augustus op Buzzfeed, 8 augustus Tweakers
 

Nieuwste geruchten rondom iPhone 6S 20-8-2015 16:00

Gerucht: iPhone 6S krijgt alleen wijzigingen aan binnenkant

Er komt steeds meer informatie binnendruppelen over de vermeende iPhone 6S. Zo schijnt de opvolger van de iPhone 6 van buiten niet anders te zijn dan zijn voorganger. Alle upgrades die het toestel gaan krijgen zullen dus aan de binnenkant plaatsvinden. Op foto’s is te zien dat de buitenkant, ondanks geruchten dat er het een en ander zou veranderen, hetzelfde blijft als de iPhone 6. Zo krijgt het toestel geen dual-lens-camerasysteem. Het ongewijzigde uiterlijk is niet heel vreemd: andere iPhone S-modellen verschillen ook niet of nauwelijks met hun voorganger.

http://tweakers.net/nieuws/103995/gerucht-iphone-6s-krijgt-alleen-wijzigingen-aan-de-binnenkant.html