‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe smartwatches van Samsung: Gear S2 en S2 Classic

Nieuwe smartwatches van Samsung: Gear S2 en S2 Classic

Tijdens de IFA conferentie in Berlijn van 4 tot 9 september werd verwacht dat Samsung zijn nieuwste smartwatches zou gaan presenteren. Echter, Samsung heeft vandaag twee nieuwe modellen geïntroduceerd, namelijk de Samsung Gear S2 en Samsung Gear S2 Classic. Verwacht wordt dat de horloges dit najaar uitkomen.

Beide horloges van Samsung zullen een analoge klok krijgen. Daarnaast zijn ze met een IP68 certificatie zeer goed bestendigd tegen stof en water. Zelfs zo goed, dat je je geen zorgen hoeft te maken in de regen en er zelfs gewoon mee kunt gaan zwemmen.

Samsung Gear S2

De Samsung Gear S2 lijkt voorlopig alleen in het grijs te komen. De Gear S2 is de wat sportievere variant en daarom is het bandje dan ook van kunststof, waardoor deze goed bestand zijn tegen temperatuurverschillen. Naast het mooie uiterlijke design, zijn ook de innerlijke kenmerken niet mis. Het horloge is voorzien van een 1 GHz dual-core processor die samenwerkt met 512 MB aan werkgeheugen. Daarnaast is er ruimte voor 4 GB aan opslaggeheugen. Het scherm van het horloge zelf heeft een doorsnede van 1,2 inch en een schermresolutie van 360x360 pixels. Tot nu toe is dit één van de scherpste schermen die we bij een smartwatch zijn tegengekomen.

Samsung Gear S2 Classic

De Samsung Gear S2 Classic doet wat meer aan als een old-school uurwerk. Door een zwarte behuizing en een bijpassende zwarte leren band heeft deze ook daadwerkelijk een wat klassiekere en elegantere uitstraling. Deze variant is met 42 gram iets lichter dan de S2 van 47 gram. Ben je gecharmeerd van deze horloges? Houdt dat Belsimpel.nl in de gaten voor de beschikbaarheid van deze mooie en zeer slimme polsversieringen!

Bron: Tweakers.net