Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 6S Plus-aanbiedingen, de beste iPhone 6S Plus deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Apple

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Apple accessoires bij Belsimpel.nl

Het laatste nieuws over de iPhone 6S Plus

Gerucht: Force Touch op iPhone 6s Plus wordt 3D Touch Display 08-09-2015 15:20

Het evenement van Apple op 9 september komt steeds dichterbij, en de geruchten houden dan ook nog niet op.

Zoals je eerder op Belsimpel.nl hebt kunnen lezen, zal de iPhone 6s Plus gaan beschikken over Force Touch. Wat we nog niet wisten, is dat het een iets andere versie van Force Touch zal worden dan dat we gewend zijn. Op dit moment kan Force Touch onderscheid maken tussen een harde en een zachte druk op het scherm. Deze versie van Force Touch, 3D Touch Display genaamd, zal verschil kunnen maken tussen drie verschillende soorten druk: een zachte tik, een normale tik, en een hardere druk.

De naam 3D Touch Display slaat waarschijnlijk op het feit dat er drie soorten druk onderscheiden kan worden door deze technologie. Dit zal onder andere gebruikt gaan worden voor snelkoppelingen. Een voorbeeld hiervan is wanneer je een nummer aan het luisteren bent, en wanneer je hard op dat nummer drukt krijg je een klein menuutje waarmee je bijvoorbeeld het nummer in een playlist kunt zetten.

Bronnen: Tweakers, 9to5mac

 

Nieuwste geruchten rondom iPhone 6S 28-8-2015 13:00

Gerucht: Force Touch in code iOS 9 Force Touch voor de Apple iPhone 6s Plus: iedereen hoopt het, niemand weet het zeker. Gelukkig is er weer nieuw bewijs gevonden voor het bestaan van Force Touch in de code van iOS 9: ontwikkelaar Hamza Sood heeft, met behulp van pseudo code een code geactiveerd. In het screenshot die hij op Twitter zette is te zien dat er Deep Press staat, een term die wel heel veel op Force Touch lijkt. Dit lijkt weer een bevestiging dat Force Touch naar de iPhone-lijn komt. Force Touch is een functie die je misschien al kent van de Apple Watch. Het zorgt ervoor dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen een normale tik en een hardere druk. Dit kan gebruikt worden voor snelkoppelingen. Zo zou je met Force Touch bijvoorbeeld tijdens het luisteren van muziek op een nummer kunnen drukken, en zo het nummer direct een een playlist toe kunnen voegen.

Bron: iCulture, Twitter.

 

 

Nieuwste geruchten rondom iPhone 6S 20-8-2015 16:00

Gerucht: iPhone 6S krijgt alleen wijzigingen aan binnenkant

Er komt steeds meer informatie binnendruppelen over de vermeende iPhone 6S. Zo schijnt de opvolger van de iPhone 6 van buiten niet anders te zijn dan zijn voorganger. Alle upgrades die het toestel gaan krijgen zullen dus aan de binnenkant plaatsvinden. Op foto’s is te zien dat de buitenkant, ondanks geruchten dat er het een en ander zou veranderen, hetzelfde blijft als de iPhone 6. Zo krijgt het toestel geen dual-lens-camerasysteem. Het ongewijzigde uiterlijk is niet heel vreemd: andere iPhone S-modellen verschillen ook niet of nauwelijks met hun voorganger.

http://tweakers.net/nieuws/103995/gerucht-iphone-6s-krijgt-alleen-wijzigingen-aan-de-binnenkant.html
 

Nieuwste geruchten rondom iPhone 6S Plus 20-8-2015 16:00

In het najaar van 2015 wordt de iPhone 6S Plus gelanceerd. In dit dossier kun je alles lezen over de verwachtingen van dit nieuwe paradepaardje van Apple! Over Apple’s nieuwste iPhone wordt veel geschreven, dus ook voor de iPhone 6S Plus geruchten kun je terecht op deze pagina.

iPhone 6S Plus scherm

Waarschijnlijk zal het uiterlijk van de iPhone 6S Plus bijna niet verschillen van de iPhone 6 Plus. De enige verandering zal waarschijnlijk in de dikte van het toestel zijn, maar ook dit is minimaal: het toestel wordt volgens de geruchten 0,1 mm dikker, waarmee de totale dikte 7,2 mm wordt. Verder blijft alles hetzelfde aan de buitenkant: naar verwachting zal het iPhone 6S Plus scherm 5,5 inch groot zal zijn. De resolutie van het LCD-touchscreen zal vermoedelijk 1920x1080 zijn.

iPhone 6S Plus Force Touch

Hoogstwaarschijnlijk gaat de Apple iPhone 6S Plus beschikken over Force Touch. Dit zal voor het eerst zijn dat een iPhone Force Touch krijgt. Andere Apple-producten, zoals de nieuwste Macbook en de Apple Watch, hebben deze functie al. Met Force Touch krijgt harder drukken op het scherm een andere functie als gewoon drukken. Dit kan gebruikt worden om handelingen over te slaan: je kunt bij bijvoorbeeld Apple Kaarten door hard te drukken op een plaats direct de navigatie opstarten naar de betreffende plek. Dit is een van de vele mogelijkheden die Force Touch kan bieden. Het gebruik van Force Touch zal veel tijd kunnen besparen.

iPhone 6S Plus camera

De iPhone 6S Plus camera zal er van buiten hetzelfde uit gaan zien als die van zijn voorganger. Van binnen is er echter wel aan gesleuteld: geruchten gaan dat de camera 12-megapixels zal hebben. Ook is de filmkwaliteit verbeterd, en zal het dus mogelijk worden om op te nemen in 4K. Aan de voorkant zal er een hoogstwaarschijnlijk een ‘iSight-camera’ van minimaal 3- megapixels aanwezig zijn, zodat jij de beste selfies kunt maken.

iPhone 6S Plus iOS 9

De iPhone 6S Plus zal geleverd worden met een nieuw besturingssysteem, namelijk iOS 9. Dit besturingssysteem zal weer bomvol zitten met allerlei upgrades. In iOS 9 is bijvoorbeeld multitasken verbeterd. Het wordt mogelijk om een film te bekijken en ondertussen bijvoorbeeld door Facebook te scrollen. Ook kun je een wachtwoord van zes cijfers instellen, wat de veiligheid uiteraard ten goede komt. Er zal een nieuwe standaard-app toegevoegd worden aan je iPhone: de News-app. Deze app plukt nieuws bij allemaal verschillende bronnen weg, zodat je maar één app nodig hebt voor al je nieuws. Daarnaast zorgt iOS 9 door het gebruik van kleine efficiënte trucs ervoor dat je batterij langer meegaat, zodat je je iPhone langer kunt gebruiken zonder op te laden. Andere upgrades en toevoegingen zijn bijvoorbeeld de mogelijkheid tot een 4G+ internetsnelheid, een meer proactieve Siri, een vernieuwde Notitie-app, het verkleinen van applicaties zodat ze minder ruimte innemen, en een losse iCloud Drive-app zodat je overal bij je documenten kunt. Voor onze Belgische klanten is er nog een leuke toevoeging in iOS 9: Siri, de voice-assistant van Apple, spreekt nu namelijk ook Vlaams!

iPhone 6S Plus release

Tijdens de grote Apple conferentie in juni 2015 is iOS 9 gepresenteerd. Toen gaf Apple aan dat het besturingssysteem en de iPhone 6S Plus in de herfst van 2015 zullen verschijnen. Zoals voorgaande jaren wordt de iPhone verwacht in september. Volgens de laatste geruchten zal de iPhone 6S Plus lancering op 9 september zijn. Voor ontwikkelaars is iOS 9 al even beschikbaar: sinds 8 juni hebben zij al toegang tot de vernieuwde versie.

iPhone 6S Plus kopen

Op Belsimpel.nl vind je alle informatie omtrent het aanschaffen van een iPhone 6S Plus. Je kunt bij ons een iPhone 6S Plus kopen in combinatie met een abonnement of als los toestel. Het lijkt erop dat het toestel in de kleuren grijs, goud en zilver zal verschijnen. Je kan dan vermoedelijk kiezen uit 32GB, 64GB of 128GB opslaggeheugen. Wanneer je het toestel in gebruik hebt kun je ook op ons rekenen: We zullen verschillende iPhone 6S Plus tips & tricks plaatsen, zodat je optimaal van je nieuwe 6S Plus gebruik kunt maken.

Bronnen: www.iphoned.nl, www.tweakers.com, www.gsmarena.com, www.9to5mac.com, www.iculture.nl