‹ Alle nieuwsberichten

Apple introduceert de nieuwe iPad Pro

Apple introduceert de nieuwe iPad Pro

Apple introduceerde zojuist in San Francisco zijn gloednieuwe iPad Pro met 12.9 inch Retina beeldscherm. De nieuwe iPad komt beschikbaar in de bekende kleuren Silver, Gold en Space Grey. Het apparaat is sneller, groter en slimmer dan al zijn voorgangers. Ook had Apple nog een verrassing in petto en presenteerde een nieuwe gadget: de Apple Pencil. 

De iPad Pro is met zijn 12.9 inch beeldscherm een stuk groter dan al zijn voorgangers. Het scherm heeft een resolutie van 2732x2048, waardoor het beeld 77 procent scherper is dan de beeldschermen van voorgaande iPads. Hierdoor kun je films kijken met een hele nieuwe ervaring: het beeld is zo scherp dat het haast lijkt of je er zelf bij bent. Doordat de iPad Pro is voorzien van een A9X chip, werkt deze tot wel 1.8 keer sneller dan de iPad Air 2

Een leuk, nieuw speeltje van Apple is de Apple Pencil. Met deze pen, speciaal voor de iPad Pro, kun je heel precies en gedetailleerd werken. Doordat de pen speciaal gemaakt is om te gebruiken met de iPad Pro, werken de twee perfect samen: samen signaleren ze twee keer zoveel aanrakingen, waardoor je heel secuur kan tekenen en niets verloren gaat. Het is net echt! Maar dan met een groot voordeel: wanneer je een foutje maakt, kun je deze gemakkelijk wissen door stap voor stap terug te gaan. Ook werkt de iPad samen met programma's van Microsoft, waardoor je bijvoorbeeld gemakkelijk met de hand een grafiek kan tekenen waarna de iPad Pro er zelf een perfect en presenteerbaar figuur van maakt. Super handig dus wanneer je tijdens een werkpresentatie je woorden met beeld wilt ondersteunen. 

Last but not least brengt Apple met de iPad Pro ook een nieuw toetsenbord op de markt, genaamd de Smart Keyboard. Deze koppel je heel gemakkelijk via de Smart Connector via drie knoppen aan de zijkant aan je iPad Pro. Kijk op Belsimpel.nl om de nieuwste iPad van Apple te bestellen!

Meer nieuws over: