Informatie over het verlengen van je abonnement

Op deze pagina


Je abonnement verlengen

Als je tevreden bent met je huidige abonnement dan raden we aan om te verlengen. Je profiteert dan van de nieuwe prijzen en acties en je blijft bij je vertrouwde provider. Bovendien betaal je bij een verlenging geen aansluitkosten.

Wat is verlengen? Bij een verlenging kun je je bundels verhogen of verlagen, maar je kunt ook kiezen voor een geheel ander abonnement van je provider. Je hoeft dus niet precies hetzelfde abonnement te nemen als je nu hebt. 


Verlengen bij Belsimpel

Als je verlengt bij Belsimpel krijg je dezelfde telefoon met hetzelfde abonnement als bij andere aanbieders, maar dan goedkoper en ook nog tegen betere voorwaarden!

Ons inkoopteam werkt keihard om je van de beste deals te voorzien en zorgt zo voor scherpe toestelprijzen. Daarnaast krijg je als klant van Belsimpel gratis het Belsimpel Pluspakket. Met dit pakket krijg je onder andere ondersteuning van onze smartphone-experts. Zij helpen je direct als je problemen hebt!


Nummerbehoud

Als je je abonnement verlengt, behoud je altijd je huidige telefoonnummer.


Netwerkacties

Een netwerkactie is een maandelijkse korting op de abonnementskosten. Als je je abonnement verlengt profiteer je van deze kortingen. Mede hierdoor ben je eigenlijk altijd goedkoper uit als je verlengt, in vergelijking tot het door laten lopen van je huidige abonnement.


Abonnement met toestel of Sim Only?

Je kiest tussen een abonnement met toestel en een Sim Only. Bij een abonnement krijg je over het algemeen veel korting op een nieuwe telefoon. Vaak hoef je bij het afsluiten van een abonnement zelfs niets bij te betalen voor je nieuwe telefoon!


Ik wil mijn abonnement verlengen!

Als je je abonnement wilt verlengen, is het belangrijk dat je weet bij welke provider je nu bent aangesloten. Bij die provider kun je je abonnement dan verlengen. Kies onderaan je huidige provider en bekijk direct de beste verlengingsacties van Belsimpel!


Relevante links