Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

KPN-verlengingsaanbiedingen - een nieuwe mobiele telefoon voor €0,- bij je verlenging!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

KPN abonnement verlengen

Als je jouw KPN-abonnement op tijd verlengt bij Belsimpel.nl, profiteer je direct van extra abonnementskorting of een nieuw toestel. Je kunt je abonnement al 4 maanden voordat je contract afloopt verlengen en ontvangt dan direct een nieuw toestel. Via Belsimpel.nl verlengen kan altijd, ook als je contract ergens anders is afgesloten.

Het voordeel van verlengen via Belsimpel.nl
  • Wij zorgen ervoor dat je nummer automatisch en gratis behouden blijft, zonder aansluitkosten!
  • Je kunt je bundel aanpassen op je verbruik, je kunt dus verhogen en verlagen
  • Je hebt de keuze uit alle KPN-abonnementen en meer dan 400 telefoons

Geselecteerde KPN verlengaanbiedingen

KPN Sim Only abonnementen

Meer informatie over KPN

Betrouwbaar netwerk

KPN heeft een eigen netwerk dat betrouwbaar is: de dekking in Nederland is meer dan 99% en heel stabiel. Je kunt dus bellen en sms'en op een netwerk waarvan je weet dat het goed zit. Ook je internetverbinding is van een hoge kwaliteit. Je kunt gewoon met 4G-snelheid internetten op het KPN-netwerk, wat betekent dat je razendsnel video's en muziek kunt streamen en internetpagina's kunt laden. Als je over je internetbundel heen gaat wordt je snelheid omlaag gebracht; je wordt dus niet ineens afgesloten van mobiel internet!

KPN Zorgeloos

KPN heeft nieuwe abonnementen waarmee je in de hele Europese Unie (EU) zorgeloos vanuit je eigen bundel belt, sms't en internet. Hiermee lopen ze vooruit op de nieuwe wet die vanaf juni 2017 roamingkosten in de gehele EU afschaft. Met de nieuwe abonnementen KPN Zorgeloos voorkom je namelijk dat je extra kosten maakt zodra je in het buitenland bent. Je maakt nu gebruik van het netwerk zoals je in Nederland gewend bent. Is je databundel op? Dan wordt het internet in de EU automatisch uitgezet en in Nederland verlaagt de snelheid. Iedereen die nu KPN Zorgeloos afsluit, maakt automatisch gebruik van deze nieuwe voorwaarden!

KPN Compleet

Heb je naast een mobiel abonnement van KPN ook andere KPN-producten? Dan heb je recht op KPN Compleet. Hiermee krijg je heel veel voordelen van KPN, voor niks! Wat je precies krijgt, hangt af van welke KPN-producten je allemaal in huis hebt. Dit zijn de voordelen die je kunt krijgen met KPN Compleet:

  • €5 Mobiel korting
  • Gratis zenders en films
  • Dubbel zoveel data
  • Gratis onderling bellen
  • Onderling MB's delen

Hier kun je zien welke producten je nodig hebt voor de voordelen en hoe je je aanmeldt voor KPN Compleet!

KPN Compleet