Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Tele2-verlengingsaanbiedingen - een nieuwe mobiele telefoon voor €0,- bij je verlenging!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Tele2 abonnement verlengen

Als je jouw Tele2-abonnement op tijd verlengt bij Belsimpel.nl, profiteer je direct van extra abonnementskorting of een nieuw toestel. Je kunt je abonnement al 4 maanden voordat je contract afloopt verlengen en ontvangt dan direct een nieuw toestel. Via Belsimpel.nl verlengen kan altijd, ook als je contract ergens anders is afgesloten.

Het voordeel van verlengen via Belsimpel.nl
  • Wij zorgen ervoor dat je nummer automatisch en gratis behouden blijft, zonder aansluitkosten!
  • Je kunt je bundel aanpassen op je verbruik, je kunt dus verhogen en verlagen
  • Je hebt de keuze uit alle Tele2-abonnementen en meer dan 400 telefoons

Geselecteerde Tele2 verlengaanbiedingen

Tele2 Sim Only abonnementen

Tele2 4G Meer informatie over Tele2 4G internet

Tele2

Tele2 heeft als doel de telecommarkt te vernieuwen en te verbeteren. Dit doet de provider door goed te luisteren naar wat de klant wil en ook precies dit aan te bieden, voor een lage prijs. Een goed voorbeeld hiervan is bellen naar het buitenland. Dat kost bij Tele2 maar een paar cent, terwijl dat eerder heel duur was.Tele2 kijkt bij het vernieuwen vooral naar de dingen die mensen gewoon zijn gaan vinden op de telecommarkt.

Eerste 4G-only netwerk ter wereld

Tele2 heeft als eerste telecomprovider in de wereld een netwerk gebouwd voor 4G: het 4G-only netwerk. De meeste 4G-netwerken zijn 3G-verbindingen waarop verder is gebouwd. Het voordeel van dit netwerk is dat er geen 2G- en 3G-gebruikers via dezelfde verbinding internetten. Het is op dit netwerk dus een stuk rustiger, wat ervoor zorgt dat je hogere snelheden behaalt. Zo haal je bij Tele2 gemiddeld een downloadsnelheid van tussen de 20 Mb/s en 30 MB/s!

Hoe krijg ik 4G?

Om gebruik te maken van het 4G-netwerk van Tele2 heb je een telefoon en een abonnement nodig die hiervoor geschikt zijn met een 4G-simkaart, én je in het dekkingsgebied bevinden. Vink bij netwerkinstellingen de instelling ‘LTE’ aan. Vervolgens zet Tele2 je automatisch over op het nieuwe 4G-only netwerk. Wanneer je gebruik maakt van het 4G-netwerk zie je bovenin je scherm ‘Tele2 LTE’ of ‘Tele2 4G’. Of jij 4G-ready bent, check je op de site van Tele2.

Tele2 4G