Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

T-Mobile-verlengingsaanbiedingen: Gratis telefoons en T-Mobile Sim Only verlengen

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Dagelijks van 9.00 tot 23.30 uur bereikbaar op 050 - 210 34 04

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

T-Mobile abonnement verlengen

Als u uw T-Mobile-abonnement op tijd verlengt bij Belsimpel.nl, profiteert u direct van extra abonnementskorting of een nieuw toestel. U kunt 4 maanden voordat uw contract afloopt verlengen en u ontvangt direct nadat u uw abonnement verlengd heeft uw nieuwe toestel! Iedereen kan bij Belsimpel.nl verlengen ongeacht waar uw abonnement is afgesloten.

Dit zijn uw mogelijkheden
  1. T-Mobile verlenging + nieuwe telefoon
  2. T-Mobile verlenging + Sim Only
  3. Overstappen naar een andere provider

Belsimpel.nl verlengdesk:
bel naar 050 - 210 34 04

Uw voordelen als u verlengt bij Belsimpel.nl
  • Uw nummer blijft automatisch en gratis behouden zonder aansluitkosten
  • Pas uw belbundel aan op uw gebruik, u kunt verhogen én verlagen
  • Keuze uit alle T-Mobile abonnementen en meer dan 300 telefoons

Geselecteerde T-Mobile verlengaanbiedingen

T-Mobile Sim Only abonnementen

Meer informatie over T-Mobile 4G internet en T-Mobile Samen

T-Mobile Samen

Je wilt natuurlijk graag contact houden met de mensen die het belangrijkst voor je zijn. Hierom biedt T-Mobile nu extra voordeel aan voor familie en vrienden. Met T-Mobile Samen vorm je een groep samen met je familie of vrienden. Hierdoor profiteer je dan samen van leuke voordelen. Sowieso bel je met je groep gratis onderling binnen Nederland. Dat is echter niet het enige: iedere maand ontvangt elk groepslid een cadeau dat ze zelf hebben uitgekozen. Hierbij heb je de keus uit gratis 500 MB extra op het supersnelle T-Mobile 4G-netwerk, €2,50 factuurkorting of dubbele T-Mobile Extra-punten op je maandfactuur. Elke maand bepaal je zelf welke van deze cadeaus je helemaal gratis ontvangt! T-Mobile samen houd je gemakkelijk bij en pas je simpel aan in My T-Mobile. Hier bekijk je je groep, stel je een groep samen en kies je je eigen cadeau. Een T-Mobile Samen-groep kan bestaan uit twee tot zes mensen, dus je geniet al heel snel van extra voordeel.

T-Mobile 4G Netwerk

T-Mobile best geteste 4G-netwerkEén van de providers die 4G internet aanbiedt, is T-Mobile. Deze provider is continu bezig met het verbeteren van de capaciteit en de stabiliteit van hun netwerk. Met een 4G-abonnement van T-Mobile maak je dus gebruik van van een supersnelle verbinding zonder dat deze wegvalt! T-Mobile is continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van het 4G-netwerkbereik. De provider heeft sinds oktober 2015 een landelijke 4G-dekking. 95% van alle Nederlanders woont in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Om de connectie ook binnenshuis te optimaliseren wordt ook het 4G-bereik op een frequentie van 900 Mhz steeds verder uitgebreid. In 2016 is het netwerk van T-Mobile uitgeroepen tot beste netwerk van Nederland. Een onafhankelijk onderzoek heeft vastgesteld dat je als T-Mobile klant het beste bereikbaar bent in de hoogste kwaliteit. Verder kom je met een T-Mobile abonnement nooit voor onverwachte internetkosten te staan: als je databundel op is, ontvang je een waarschuwing via sms. De provider biedt allerlei soorten abonnementen aan, waardoor er voor iedereen een geschikte tussen zit. De databundels lopen van 250 MB tot wel 12 GB per maand! Je kunt je databundel bij T-Mobile elke maand aanpassen, als je bijvoorbeeld meer of minder MB’s verbruikt dan verwacht.

4G internet

Het 4G-netwerk, ook wel LTE genoemd, is de nieuwste generatie van mobiel internet. De afkorting 4G staat voor vierde generatie en is erg verschillend van zijn voorgangers. Vooral de internetsnelheden zijn enorm verbeterd, want onder ideale omstandigheden kan er een downloadsnelheid van wel 150 Mbps worden gehaald! Dit is een grote verbetering, want 3G internet haalt bijvoorbeeld slechts 2 Mbps. Ook is de stabiliteit van het netwerk is verbeterd, waardoor met 4G de verbinding bijna nooit meer wegvalt. Als je een 4G-verbinding hebt met je smartphone kunt u dus razendsnel webpagina’s laden, foto’s uploaden en zonder haperingen beeldbellen. Zelfs films of series kijken is met 4G geen probleem! Met 4G ben je nooit meer afhankelijk van WiFi-netwerken om een snelle internetverbinding te hebben. Het enige dat je nodig hebt is een toestel dat geschikt is voor 4G en natuurlijk een 4G-telefoonabonnement. Bij T-Mobile heb je landelijke dekking en afhankelijk van je abonnement een 4G-snelheid tot wel 120 Mbps! Ook internationaal zit je goed met je T-Mobile-internet. Alle klanten van de Stel Samen & Stel Bij-pakketten beschikken namelijk standaard over Neem je data mee op reis. Hiermee neem je 250 MB van je data gewoon mee naar het buitenland.

T-Mobile Test Ons Nu

T-Mobile snapt natuurlijk dat je het liefst een netwerk uitgebreid test voor je een abonnement afsluit. Hierom is er T-Mobile Test Ons Nu. Hiermee zit je in de eerste maand van je abonnement helemaal nergens aan vast! Met Test Ons Nu ervaar je direct een maand lang de kwaliteit van het beste netwerk van Nederland. Mocht je tijdens de eerste maand toch je bedenkingen hebben bij je T-Mobile-abonnement, dan zeg je deze heel makkelijk weer op. Zo zit je dus nergens aan vast en heb je uitgebreid de gelegenheid om je beslissing te nemen!

T-Mobile Samen