Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

T-Mobile verlenging aanbiedingen: Gratis telefoons en T-Mobile Sim Only verlengen

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Dagelijks van 9.00 tot 23.30 uur bereikbaar op 050 - 210 34 04

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kostenloos retourneren tot 31 dagen na uw bestelling!

Bezoek onze winkel

Liever persoonlijk contact of uw pakket afhalen? Kom langs!

T-Mobile abonnement verlengen

Als u uw T-Mobile-abonnement op tijd verlengt bij Belsimpel.nl, profiteert u direct van extra abonnementskorting of een nieuw toestel. U kunt 4 maanden voordat uw contract afloopt verlengen en u ontvangt direct nadat u uw abonnement verlengd heeft uw nieuwe toestel! Iedereen kan bij Belsimpel.nl verlengen ongeacht waar uw abonnement is afgesloten.

Dit zijn uw mogelijkheden
  1. T-Mobile verlenging + nieuwe telefoon
  2. T-Mobile verlenging + Sim Only
  3. Overstappen naar een andere provider

Belsimpel.nl verlengdesk:
bel naar 050 - 210 34 04

Uw voordelen als u verlengt bij Belsimpel.nl
  • Uw nummer blijft automatisch en gratis behouden zonder aansluitkosten
  • Pas uw belbundel aan op uw gebruik, u kunt verhogen én verlagen
  • Keuze uit alle T-Mobile abonnementen en meer dan 300 telefoons

Geselecteerde T-Mobile verlengaanbiedingen

T-Mobile Sim Only abonnementen

Meer informatie over T-Mobile 4G internet

4G internet

Het 4G netwerk, ook wel LTE genoemd, is de nieuwste generatie van mobiel internet. De afkorting 4G staat voor vierde generatie en is erg verschillend van zijn voorgangers. Vooral de internetsnelheden zijn enorm verbeterd, want onder ideale omstandigheden kan er een downloadsnelheid van wel 150 Mbps worden gehaald! Dit is een grote verbetering, want 3G internet haalt bijvoorbeeld slechts 2 Mbps. Ook is de stabiliteit van het netwerk is verbeterd, waardoor met 4G de verbinding bijna nooit meer wegvalt. Als u een 4G verbinding heeft met uw smartphone kunt u dus razendsnel webpagina’s laden, foto’s uploaden en zonder haperingen beeldbellen. Zelfs films of een TV uitzending kijken is met 4G geen probleem! Met 4G bent u nooit meer afhankelijk van WiFi-netwerken om een snelle internetverbinding te hebben. Het enige wat u nodig heeft is een toestel dat geschikt is voor 4G en natuurlijk een 4G telefoonabonnement. Op dit moment zijn er vier providers die een eigen 4G-netwerk hebben: T-Mobile, KPN, Vodafone en Tele2.

T-Mobile 4G Netwerk

Eén van de providers die 4G internet aanbiedt, is T-Mobile. Deze provider is continu bezig met het verbeteren van de capaciteit en de stabiliteit van hun netwerk. Met een 4G abonnement van T-Mobile kunt u dus gebruik maken van een supersnelle verbinding zonder dat deze wegvalt! T-Mobile biedt naast het ‘gewone’ 4G ook nog eens een snellere variant aan: 4G Max. Met 4GMax zijn internetsnelheden mogelijk tot wel 120 Mbps, als u het juiste toestel in combinatie met een abonnement heeft. T-Mobile is bovendien bezig met het uitbreiden van het 4G-bereik. De provider verwacht in oktober 2015 een landelijke 4G-dekking te hebben op een frequentie van 1800 Mhz, wat inhoudt dat dan 95% van alle Nederlanders in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont! Om de connectie ook binnenshuis te optimaliseren wordt ook het 4G bereik op een frequentie van 900 Mhz steeds verder uitgebreid. Verder komt u met een T-Mobile abonnement nooit voor onverwachte internetkosten te staan: als uw databundel op is ontvangt u een waarschuwing via sms. De provider biedt allerlei soorten abonnementen aan, waardoor iedereen een geschikte deal kan vinden. De databundels lopen van 250 MB tot wel 10 GB per maand! U kunt uw databundel bij T-Mobile elke maand aanpassen, als u bijvoorbeeld meer of minder MB’s verbruikt dan verwacht.

Abonnement verlengen bij T-Mobile

Loopt uw abonnement bij T-Mobile binnenkort af? Dan kunt u hem natuurlijk verlengen op Belsimpel.nl! T-Mobile vindt het fijn dat u klant bent en maakt het verlengen daarom extra makkelijk voor u. U kunt als particulier vanaf 4 maanden voordat uw abonnement afloopt aangeven dat u uw abonnement wil verlengen en als zakelijk klant kan dit al vanaf 6 maanden.

Voordelen verlengen abonnement

Het verlengen van uw abonnement bij T-Mobile brengt natuurlijk ook enkele voordelen met zich mee. Zo behoudt u vanzelfsprekend uw eigen nummer en loopt alles automatisch door zonder aansluitkosten. Als uw huidige abonnement en/of toestel nog geen 4G ondersteund kunt u een nieuw abonnement met een nieuw toestel selecteren zonder extra kosten voor het opwaarderen naar 4G, mits u een combinatie kiest die wel 4G ondersteunt. Daarnaast ontvangt u een bonuskorting als u uw toestel met abonnement verlengt! U kunt bij het verlengen natuurlijk ook uw abonnement aanpassen. Maakt u gebruik van T-Mobile Extra? Geen probleem! Uw gespaarde punten lopen gewoon door. Als u nog geen gebruik maakt van T-Mobile Extra kunt u daar meteen mee beginnen, ook met uw huidige abonnement. Dit houdt in dat u tijdens uw abonnement punten spaart, die u kunt besteden in de online winkel. Wacht niet langer en verleng uw T-Mobile abonnement op deze pagina.