Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Ben-verlengingsaanbiedingen - een nieuwe mobiele telefoon voor €0,- bij je verlenging!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Dagelijks van 9.00 tot 23.30 uur bereikbaar op 050 - 210 34 04

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Ben abonnement verlengen

Als je jouw Ben-abonnement op tijd verlengt bij Belsimpel.nl, profiteer je direct van extra abonnementskorting of een nieuw toestel. Je kunt je abonnement al 3 maanden voordat je contract afloopt verlengen en ontvangt dan direct een nieuw toestel. Via Belsimpel.nl verlengen kan altijd, ook als je contract ergens anders is afgesloten.

Dit kun je doen
  1. Ben verlenging + nieuwe telefoon
  2. Ben verlenging + Sim Only
  3. Overstappen naar een andere provider

Belsimpel.nl verlengdesk:
bel naar 050 - 210 34 04

Het voordeel van verlengen via Belsimpel.nl
  • Wij zorgen ervoor dat je nummer automatisch en gratis behouden blijft, zonder aansluitkosten!
  • Je kunt je bundel aanpassen op je verbruik, je kunt dus verhogen en verlagen
  • Je hebt de keuze uit alle Ben-abonnementen en meer dan 400 telefoons

Geselecteerde Ben verlengaanbiedingen

Ben Sim Only abonnementen

De voordelen van Ben Meer informatie over de voordelen van Ben

Razend flexibel!

Ben kent een ontzettend grote flexibiliteit wat betreft het samenstellen van abonnementen. Zowel met als zonder telefoon kun je kiezen hoeveel minuten/sms’jes je wilt hebben en hoeveel internet MB’s je nodig hebt. Voor het aantal minuten/sms’jes kun je kiezen tussen 100, 300 of onbeperkt. Voor je internetbundel heb je de keuze voor 1000, 2500 of 5000 MB. Je bepaalt verder zelf of je kiest voor een 4G-internet bundel of voor een extra voordelig 3G-internet bundel. Bij Ben is er voor elke wens en ieders portemonnee een geschikt abonnement te vinden!

Keus te over

Je kunt bij Ben terecht voor een abonnement met telefoon, maar ook voor een Sim-Only abonnement. En alles voor een goede prijs. Er zijn Sim-Only abonnementen met verschillende contractduren. Zo heb je contracten van 1 maand of 2 jaar. Kies je voor een Sim-Only abonnement van een maand, dan is je abonnement maandelijks opzegbaar. Ga je liever voor een Sim-only abonnement van 24 maanden dan geniet je van extra lage tarieven! Zo ben je lekker flexibel. Je kunt je abonnement elke maand gratis naar boven of naar beneden bijstellen. Zo voldoet je abonnement dus altijd aan je behoeften en betaal je nooit te veel. Er zijn ook abonnementen af te sluiten mét telefoon. Dit zijn niet de allernieuwste telefoons, maar de op-een-na-nieuwste toestellen. Dit heeft een groot voordeel: de prijs! Hierdoor kan Ben de prijzen van de abonnementen laag houden. Dus als je niet per se het nieuwste toestel wilt en je vooral niet scheel wilt betalen aan je abonnement, ben je bij Ben aan het juiste adres. Bij Ben maak je gebruik van het zeer betrouwbare T-Mobile-netwerk. Je weet dus zeker dat je overal een goede en snelle internetverbinding hebt.

Nummerbehoud was nog nooit zo makkelijk

Nummerbehoud gaat bij Ben supermakkelijk. Ben vraagt zelf automatisch nummerbehoud aan bij je huidige provider, waarmee ook je huidige abonnement wordt opgezegd. Je wordt van het proces op de hoogte gehouden via e-mail. Je ontvangt een e-mail met de datum dat je nummer wordt omgezet en ook ontvang je een dag voor die datum een sms’je. Op de dag dat je nummer wordt omgezet doe je je Ben simkaart in de telefoon en vervolgens kun je internetten met je nieuwe Ben-abonnement!

Ben