Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

KPN komt met een grensabonnement

Veel mensen die in de buurt van de grens wonen zijn vaak teveel geld kwijt doordat ze ongemerkt via buitenlandse netwerken bellen. KPN heeft hier een oplossing voor bedacht.

Mensen die via KPN een abonnement hebben en in het grensgebied wonen krijgen de mogelijkheid om voor € 5 per maand flexibel gebruik te maken van buitenlandse providers. Maar zonder het buitenlandtarief. Hierdoor maakt het niet meer uit welk netwerk de telefoon gebruikt.
Om gebruik te kunnen maken van dit speciale abonnement dient u contact op te nemen via de klantenservice. Overigens is het geen nieuw KPN abonnement. Het abonnement bestond al langer maar er is nooit campagne voor gevoerd, hierdoor weten veel klanten niet dat deze mogelijkheid bestaat. Door actief campagne te gaan voeren wil KPN mensen op de hoogte stellen van deze mogelijkheid.

bron: telecomlog.nl
 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 
Google Pixel 2 XL 64GB Black

Google Pixel 2 XL 64GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.