‹ Alle nieuwsberichten

Samsung introduceert: De Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra

Samsung introduceert: De Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra

Vanaf vandaag is de nieuwe Samsung Galaxy S24 Series direct uit voorraad leverbaar bij Belsimpel! Deze series omvat de Galaxy S24S24 Plus en de S24 Ultra, elk met hun eigen unieke eigenschappen en geavanceerde design. Samsung belooft bij de nieuwe S24 Series dat alle toestellen zeven keer Android OS updates krijgen en dat de toestellen zeven jaar lang beveiligingsupdates ontvangen van Samsung, wel zo duurzaam! Ook introduceert Samsung Galaxy AI. Ben je geïntresseerd in de nieuwe S24 series? Lees dan gauw verder!

Samsung Galaxy S24: Compacte Krachtpatser

De Samsung Galaxy S24, een compact toestel met krachtige prestaties, biedt keuze uit 128GB tot 1TB opslag en heeft een indrukwekkende 50 megapixel hoofdcamera. De gebruiksvriendelijkheid wordt verhoogd dankzij AI-functies zoals Circle to Search en Chat Assist. Het is uitgerust met een Exynos-processor voor snelle prestaties en een AMOLED-scherm met een helderheid van 2.600 nits. Tevens is het toestel ook waterbestendig en heeft het een 4.000mAh batterij die met gemak de hele dag meegaat. De S24 is vanaf nu te koop in de kleuren geel, paars, zilver en zwart.

Samsung Galaxy S24+: Een Niveau Hoger

De Galaxy S24+ gaat een stap verder met 256GB of 512GB opslag en vergelijkbare slimme AI-functies. Het heeft een 50 megapixels hoofdcamera met extra lenzen voor tele- en ultragroothoekfoto's. De batterij van 4.900mAh laadt snel op met 45W-technologie. Net als de S24 heeft het een AMOLED-scherm met een helderheid van 2.600 nits en is het toestel water- en stofbestendig. Ook de S24 Plus is vanaf nu te koop in het geel, paars, zilver en zwart.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Het Ultieme Toestel

De S24 Ultra is het toppunt van de nieuwe series, met keuze tussen 256GB, 512GB of 1TB opslag en een baanbrekende 200MP hoofdcamera. Deze camera wordt ondersteund door twee telelenzen en een ultragroothoeklens. De Snapdragon 8 Gen 3 processor, speciaal ontwikkeld voor de S24 Ultra, zorgt voor ongeëvenaarde snelheid. Deze processor is uiterst geschikt om op te gamen. Met een 5.000mAh batterij en 45W snellaadtechnologie is dit toestel een droom voor technologie- en game liefhebbers. De S24 Ultra is nu te koop in de kleuren geel, grijs, paars en zwart.

Galaxy AI: Revolutionaire Mobiele Intelligentie

De Samsung Galaxy S24 Series heeft nu AI-technologie geïntegreerd, wat een significante sprong voorwaarts betekent in de smartphone-industrie. Samsung's inzet van AI is niet langer een toekomstvisie, maar de realiteit.

Een opmerkelijke innovatie in de series is de AI Image Enhancer, een functie die kunstmatige intelligentie gebruikt om foto's automatisch te optimaliseren. Gebruikers kunnen nu moeiteloos items op foto's verwijderen, details verscherpen, en de kleuren of belichting aanpassen, waardoor elke foto met gemak kan worden verbeterd.

Deze AI functies werken op het toestel zelf, wat resulteert in snellere en efficiëntere acties zonder afhankelijk te zijn van een internetverbinding of apart te downloaden (betaalde) apps. Deze aanpak biedt niet alleen verbeterde prestaties, maar verzekert ook privacy en veiligheid van gebruikersgegevens.

Verder introduceert Galaxy AI geavanceerde tekstbewerking en real-time vertalingen, waardoor het dagelijks leven van gebruikers gemakkelijker en productiever wordt gemaakt. De technologie zal bijvoorbeeld helpen bij het samenstellen van e-mails door contextuele informatie te gebruiken en automatische vertalingen te bieden in diverse toepassingen, waardoor het een veelzijdige en krachtige toevoeging is aan de Galaxy S24 Series.*

Met deze baanbrekende AI-integratie bevestigt Samsung zijn positie als een toonaangevende kracht in mobiele technologie, door gebruikers te voorzien van geavanceerde tools die communicatie, productiviteit en creativiteit naar een nieuwe hoogte tillen.

Galaxy S24 Series kopen bij Belsimpel

Ben jij, net zoals wij, helemaal overtuigd van de nieuwe functies van de S24 Series? Vanaf dit moment zijn deze toestellen direct uit voorraad te bestellen bij Belsimpel! Om het nog mooier te maken kan je zelfs tot €390,- voordeel ontvangen. Ruil bijvoorbeeld je oude toestel in en ontvang tot €150,- inruilkorting op je nieuwe S24, S24+ of S24 Ultra. De inruilwaarde wordt direct in je winkelmand verrekend. Dit is nog niet alles. Wanneer je een upgrade maakt naar een hogere opslag variant kan je zelfs nog een cashback claimen tot €240,-. Bekijk de actievoorwaarden op de website voor meer informatie. Wanneer je vandaag nog bestelt, heb je hem morgen al in huis!

*Galaxy AI-functies zijn tenminste tot eind 2025 gratis op ondersteunende Samsung Galaxy apparaten.

*Actievoorwaarden zijn geldig van 17 januari t/m 3 maart.