‹ Alle nieuwsberichten

Sla je slag en profiteer alleen vandaag van Cyber Monday deals!

Sla je slag en profiteer alleen vandaag van Cyber Monday deals!

Na Black Friday, volgt altijd direct Cyber Monday! Deze dag is vanuit Amerika komen aanwaaien, en is altijd de eerste maandag na Thanksgiving. Cyber Monday wordt altijd gezien als de start van de actie- en kortingsweken voor kerst, en de dag staat bekend als een dag vol kortingen en mooie aanbiedingen. Hier doen wij uiteraard ook aan mee! Vandaag, 27 november, profiteer je dus nog één extra dag van scherpe aanbiedingen en mooie prijzen! Dus of je nou op zoek bent naar een telefoon in combinatie met abonnement, accessoires als smartwatches en oortjes of een tablet, check dan snel onze actiepagina en sla je slag.

De beste toestel-deals!

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Wacht dan niet langer, en profiteer van extra mooie Cyber Monday aanbiedingen! We hebben een gevarieerd aanbod van verschillende smartphones voor je klaarliggen. Zo is de Honor X8a, verkrijgbaar in groen en zwart, flink in prijs verlaagd. Verder scoor je hoge korting op de Xiaomi Redmi Note 11S, die je in grijs en blauw kunt bestellen. Verder scoor je bijvoorbeeld vandaag €100,- cashback wanneer je de Samsung Galaxy S23 128GB besteld in combinatie met een abonnement!

Abonnementen

Is het bijna tijd om een nieuw abonnement af te sluiten? De beste deals liggen nu voor je klaar! Kies je bijvoorbeeld voor een Ben abonnement, dan krijg je nu een Sony WF-C700N cadeau wanneer je een 2-jarig abonnement afsluit! Verder krijg je een JBL Tour Pro 2 cadeau wanneer je als nieuwe klant bij Odido een 2-jarig abonnement afsluit, en ontvang je bij Budget Mobiel Sennheiser Sport True Wireless!

Extra scherpe aanbiedingen voor accessoires en gadgets

Naast telefoons en abonnementen heeft Belsimpel ook een uitstekend assortiment gevuld met bruikbare gadgets en mooie accessoires, die nu tijdens Cyber Monday nog extra scherp gesprijsd zijn!

Kies bijvoorbeeld voor de Bang & Olufsen BeoPlay E8 Sport Blauw en profiteer van een enorme korting en geniet van lang luisterplezier! Ben je niet op zoek naar muziek, maar wel naar een nieuwe smartwatch? Check dan zeker de afgeprijsde Garmin Venu 3S Zilver, met een accuduur van 10 dagen en een ingebouwde GPS is dit een uitstekende smartwatch. Niet op zoek naar oortjes, maar wel geïnteresseerd in een nieuwe koptelefoon? Dan is de Skullcandy Crusher ANC 2 Zwart wellicht iets voor jou, extra scherp geprijsd!

Alle deals

Nieuwsgierig geworden naar alle andere aanbiedingen die Belsimpel te bieden heeft op Cyber Monday? Check dan snel de actiepagina en profiteer vandaag van extra korting! Vergeet niet, zoals altijd geldt: op = op. Twijfel dus niet langer en check die pagina!

Meer nieuws over: