‹ Alle nieuwsberichten

Google presenteert: De nieuwe Google Pixel 8, Pixel 8 Pro en Pixel Watch 2

Google presenteert: De nieuwe Google Pixel 8, Pixel 8 Pro en Pixel Watch 2

Op 4 oktober 2023 om 16:30 heeft Google de nieuwe Google Pixel 8 serie aangekondigd! De nieuwe modellen in de Pixel serie van Google hebben onder andere een nieuw design, vernieuwde AI-functies, verbeterde camera's en een grotere batterij gekregen. Daarnaast heeft Google ook de nieuwe Google Pixel Watch 2 aangekondigd. De nieuwe Pixel 8, Pixel 8 Pro en Pixel Watch 2 zijn vanaf woensdag 4 oktober te bestellen bij Belsimpel.

 

Verbeteringen voor Google Pixel 8

De Google Pixel 8 is uitgerust met verbeterde functies zoals een geweldige camera en Google AI om al je dagelijkse taken sneller en efficiënter uit te voeren. Met de krachtige batterij kun je de nieuwe Pixel 8 de gehele dag door gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij! De behuizing van de nieuwe Pixel 8 is dit jaar iets ronder, hierdoor ligt het toestel wat fijner in je hand dan zijn voorganger. De Google Pixel 8 is verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart en roze.

Introductie van Pixel 8 Pro

De Pixel 8 Pro heeft zelfs nog meer verbeteringen doorgemaakt. Hij is stijlvol, geavanceerd, krachtig en veilig. De Pixel 8 Pro heeft een vernieuwd triple-camerasysteem inclusief een speciale telelens, verbeterde autofocus en fotografie op volledige resolutie met Pro-bedieningselementen. De batterij laadt sneller op dan ooit, zodat je altijd verbonden blijft! Ook de Pixel 8 Pro is dit jaar iets ronder, waardoor het toestel nóg fijner in je hand ligt dan de Google Pixel 7 Pro! De Pixel 8 Pro komt in de kleuren beige, matzwart en blauw.

Nieuwe Pixel Watch 2

Bij de nieuwe Google Pixel serie hoort natuurlijk ook een nieuwe Pixel Watch. Het horloge heeft een lichter en verfijnder ontwerp met drie nieuwe sensoren voor geavanceerde hartslagmeting, huidtemperatuur meting en stressbeheersing. De 100% gerecyclede aluminium behuizing maakt het horloge nog comfortabeler. Met de nieuwe functie om lichamelijke reacties te herkennen kun je met mogelijke signalen van stress direct aan de slag. Ook heeft de nieuwe Google Pixel Watch 2 nu de veiligheidscheck-functie, die je locatie deelt met contacten voor noodgevallen als u niet reageert binnen de ingestelde tijd.

Pixel 8-serie en Pixel Watch 2 kopen

De Google Pixel 8 en Google Pixel 8 Pro bestel je vanaf vandaag bij Belsimpel als los toestel of in combinatie met een abonnement. Ook de Google Pixel Watch 2 is vanaf nu bij Belsimpel te koop! Tijdens de pre-order periode profiteer je van geweldige aanbiedingen bij Belsimpel. Ontvang de Pixel Buds Pro gratis bij aankoop van de Pixel 8, of ontvang de Pixel Watch 2 gratis bij aankoop van de Pixel 8 Pro! De pre-order periode loopt tot 12 oktober.

Meer nieuws over: